peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Sähköpostiin vastaaminenUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎16-07-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Sähköpostiin vastaaminen

Muutama päivä sitten alkoi ongelma ilman mitään itse tehtyjä muutoksia eli en saa vastattua minulle tulleisiin sähköposteihin, vastaa toiminto toimii ja viestin saan kirjoitettua, mutta kun klikkaan lähetä painiketta mitään ei tapahtu. Jotkut satunnaiset viestit on lähteneet, mutta suurinta osaa en saa lähetettyä. Apua?

0 tykkäystä
1 vastaus
Herrasmies
Herrasmies
Rekisteröitynyt: ‎26-05-2016
Kirjoituksia: 1 705
2/2

Vs: Sähköpostiin vastaaminen

Hyvää huomenta ja lämpimästi tervetuloa Yhteisöön @Wert75!

 

Valitettavasti Telian sähköpostipalvelun viestien lähetyksessä on tällä hetkellä häiriö ja sen etenemisestä voit seurata täältä:

https://www.telia.fi/asiakastuki/hairiotiedote?id=sabre_1531737761037

 

Voisinko jotenkin muutoin olla avuksi näin kauniina kesäpäivänä? Hymiö Onnellinen

Viat ja häiriöt | ✆ Asiakaspalvelu | ⛹ Omat Sivut | ⛔ Mobiilivarmenne | ⚽ Telia TV | ♫ Spotify | ❤ Minun Telia | ⚪ Telia DOT

"Erehtyminen on inhimillistä, mutta asioiden perinpohjaiseen sotkemiseen tarvitaan tietokone." -Paul Ehrlich