Sähköpostin edelleenlähetys automaattisesti

  • 30 December 2016
  • 2 kommenttia
  • 96 katselukertaa

hei


 


pikku hiljaa tuo roskapostin määrä ja suotimien kyvyttömyys alkaa harmittaa, keino äänestää jaloilla ei ole kovinkaan mukavaa, mutta.....


 


jos nuo kaikki s-postit voisi lähettää edelleen automaattisesti gmailiin, jossa roskien suodattaminen on aivan toista luokkaa kuin täällä purkissa, elämään saisi hieman lisävaloa


 


siis onko mahdollista, kun suodattaminen ei tunnu onnistuvan, saada sähköpostiin edelleenlähetysmahdollisuus


 


kiitos


 


Edit IlariJR: otsikkoa muokattu hieman.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +20

Hei karivain!


 


Kokeile onnistuisiko näin : Sähköpostien edelleen lähetys laitetaan päälle Omien sivujen kautta. Edelleen lähetys onnistuu seuraavasti: Kirjaudu Omille sivuille -> valitse Liittymänhallinta -> sähköpostin kohdalta muokkaa -> täppä Haluan edelleenlähetyksen sähköpostiin ja osoite mihin lähetetään. Voit valita erikseen Älä säilytä viestejä sähköpostipalvelimella täpän niin viestit eivät jää pyörimään laatikkoon.

Ohje menee noin:


 


Sähköpostin edelleenlähetys


Voit asettaa sähköpostin edelleenlähetyksen joko sähköpostiosoitteeseen tai matkapuhelimeen. Sinun on myös mahdollista saada ilmoitusviesti uudesta pääpostilaatikkoosi tulleesta sähköpostiviestistä matkapuhelimeesi.
Edelleenlähetys sähköpostiin



  1. Kirjaudu sisään sen postilaatikon käyttäjätunnuksella ja salasanalla, johon haluat edelleenlähetyksen käyttöön.

  2. Valitse Laajakaistaliittymä >> Sähköposti ja Kotisivut >> Muokkaa sen sähköpostilaatikon perästä, johon haluat edelleenlähetyksen.

  3. Voit myös kytkeä päälle asetuksen ettei viestejä säilytetä sähköpostipalvelimella, kun se edelleenlähetetään toiseen sähköpostiin.

Vastaa