Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 66708
Kirjoituksia 180085

Sähköpostin, ei siis Teliatunnnuksen salasanan vaihtoSähköpostin, ei siis Teliatunnnuksen salasanan vaihto

TaneliEerikki
Uusi keskustelija
Viestejä 12 kpl

Sähköpostin, ei siis Teliatunnnuksen salasanan vaihto

1/2

Laajakaistaliittymä sisältää viisi sähköpostiosoitetta (...@pp.inet.fi). Kun haluan kaikkiin sähköposteihin oman erilaisen salasanan, joka on minun itseni jokaiselle postilaatikolle erikseen määrittämä, onko se Telian järjestelmässä mahdollista? Telialaiset älkää laittako niitä linkkejä joissa opetetaan tilaamaan randomsalasana kännykkään tai vaihtamaan Telia-tunnuksen salasana. Niitä ohjeita on jo aivan tarpeeksi.

 

Kiitos!

Vastaa
0 tykkäystä
1 vastaus

MinnaLN
Moderaattori
Viestejä 367 kpl

2/2

Tervehdys @TaneliEerikki ja lämpimästi tervetuloa mukaan Yhteisöömme!

 

Jokaiselle lisäsähköpostilaatikolle on mahdollista määrittää oma salasanansa. Tämä onnistuu siten, että kirjaudut osoitteeseen telia.fi sen lisäsähköpostilaatikon tunnuksella, jonka salasanan haluat vaihtaa. Muilla kirjautumistavoilla tämä ei ole mahdollista.

 

Salasanan vaihtaminen onnistuu seuraavaa reittiä:

1. Kirjaudu sisään osoitteessa telia.fi sillä Telia Internet -tunnuksella (esim. testee-1 ja salasana), jonka salasanan haluat vaihtaa
2. Valitse laajakaistasi ja katso kohtaa "Hallinnoi liittymääsi"
3. Valitse "Vaihda salasana"
4. Liitä samalla matkapuhelinnumerosi sähköpostitiliisi "Hallinnoi liittymääsi" -valikosta kohdasta ""Salasana matkapuhelimeesi". Tämä helpottaa jatkossa esimerkiksi salasanan palauttamista.

 

Tarvittaessa saat apuja myös asiakaspalvelustamme. Hymiö Onnellinen

 

Vastaa
0 tykkäystä
Haluatko lisätä keskusteluun jotain, tai kysyä lisää? Kirjaudu sisään tai liity jäseneksi osallistuaksesi keskusteluun. Löydät linkit myös sivun yläreunasta.