Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 62860
Kirjoituksia 171828

Sähköpostista ei pääse kirjautumaan ulos.Highlighted
Vakiokalustoa ☆☆
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 349
11/13

Re: Sähköpostista ei pääse kirjautumaan ulos.

Suosittelisin käyttiksen uudelleen asennusta. Varmin keino päästä kaikista ongelmista.

0 tykkäystä
Highlighted
Uusi keskustelija
Rekisteröitynyt: ‎18-12-2014
Kirjoituksia: 16
12/13

Re: Sähköpostista ei pääse kirjautumaan ulos.

Ei se ole käyttiksestä kiinni. Minulla on muuten Ubuntu, ei Wintoosa.

0 tykkäystä
Highlighted
Konkari
Rekisteröitynyt: ‎22-04-2009
Kirjoituksia: 571
13/13

Re: Sähköpostista ei pääse kirjautumaan ulos.

 

Windowsin vuosittainen uudelleenasentaminen käyttöjärjestelmän heikkouksien vuoksi voisi olla perusteltua. Mutta jos sulla on kymmeniä, osin maksullisia ohjelmistoja asennettuna niin pirunmoinen puuha puhtaalta pöydältä tehdä päiväkaupalla töitä saada Windows jotenkin järkevään jamaan. Vai onko joku tapa Windowsin korjauspäivitykseen, jossa Microsoft ymmärtäisi mitä on paikattavaa?

 

Oma uskoni Micro$oftiin kaikkosi tyystin saatuani Windows XP:hen Windows-päivitykset, joitten jälkeen koneen Windows-käynnistys vain kaatui ns. siniseen kuolinruutuun (Blue Screen of Death, joka tosin oli vihreä). Koneenvalmistajan monien tuntien testeissä raudasta ei löytynyt vikaa ja koneessa pyörii edelleen Ubuntu Linux.

 

Joskus olen ajatellut että olisi olla webbimodeemin virittämässä kotiverkossa erillinen tietoliikennekone, jossa nettipuuhastelu on erillään muusta toimisto-toiminnasta, mediankäsittelystä, ohjelmistokehityksestä ja muusta merkittävästä omasta puuhasta. Muttei ole tullut tehdyksi.

 

Webbimailin huonosta käytöksestä kun puhutaan, niin herää kysymys, miten selaimen toimintaa voisi utelias seurata - ymmärtäminen on aikamoinen haaste. Siis millaisilla kilkkeillä (selaimen lisäosilla ehkä) Firefoxin toimintaa kadunmies vois seurata: mitä selain pyysi palvelimelta ja vastasiko palvelin jotain, ilmoitettiinko jotain virhetiloja ...