Sähköpostit ei mene perille hotmailiin


hei,

 

eilisestä illasta asti on hotmailiin lähetetyt sähköpostit palautuneet takaisin

- These recipients of your message have been processed by the mail server:
 Failed; 5.3.0 (other or undefined mail system status)

 

- SMTP protocol diagnostic: 550 SC-004 (COL004-MC5F34) Unfortunately, messages from 62.71.2.227 weren't sent. We recommend that you contact your Internet service provider.

 

Kuinka kauan tämä ongelma mahdollisesti kestää?


7 kommenttia

Moikka @janskuma ja tervetuloa mukaan Klaaniin!


 


 


Tälläsessä tilanteessa melkeinpä suosittelen että laitat vikailmotusta tulemaan Omien Sivujen kautta.


 


Vikapuoli pääsee sitten tutkimaan tätä tarkemmin ja ratkomaan probleemia. :)

Sama ongelma myös täällä. Tästä ollut keskustelua aikaisemmin monta kertaa. Vika on ollut melkein aina hotmail puolella. Uskallan väittää että palvelu korjaantuu taas kun hotmail puolella päästään töihin. Erikoista on kyllä että vastaanotto onnistuu mutta ei lähettäminen.

Maltti on valtti! 

Jostain syystä juuri inet-lehetyksiä blokataan usein hotmailissa ja yahoossaa.

Samalla Soneran yhteydellä oli sitten lähetettävä viesti eri operaattorin lähettäjänä


- These recipients of your message have been processed by the mail server: abscdefgh@hotmail.fi; Failed; 5.3.0 (other or undefined mail system status) Remote MTA mx1.hotmail.com: network error - SMTP protocol diagnostic: 550 SC-004 (BAY004-MC3F24) Unfortunately, messages from 62.71.2.227 weren't sent. We recommend that you contact your Internet service provider. The problem is that too many unwanted messages have been sent from the following IP address above. You can also refer your provider to http://mail.live.com/mail/troubleshooting.aspx#errors.

 

Tuo osoitehan on TeliaSoneran

inetnum: 62.71.2.224 - 62.71.2.255
netname: TELIASONERA-FI-CSS-BSS-NET
descr: TeliaSonera Finland Oyj 

 

Testasin äsken ja kyllä toimi.

 

Lähetin edestakaisin - hotmail - sonera - hotmail.

Ei tullut bumerangia tännekään osoitteesta johon lähettämisen epäonnistumisesta edellä kerroin.

Ongelmana oli että Hotmail esti sähköpostien tulon Hotmailiin eräältä TeliaSoneran postiverkkopalvelimelta ilmoittaen siltä tulleen spammia. Toivottavasti on jo saatu korjatuksi.

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tuo Hotmailin ongelmatilanne oli tosiaan 16.6. aamupäivällä, mutta se blokkaus saatiin purettua jo kyseisen päivän aikana. Viestit pitäisi siis nyt kulkea jo ihan normaaliin tapaan ilman ongelmia.

Moi, kuten edellä mainittiin oli vikaa ja vika korjattiin.

 

Yksi suurimmista syistä tämänkaltaisille ongelmille on tunnusten kalastelu. En usko että kukaan klaanilainen kertoo sähköpostinsa salasanoja kolmansille osapuolille mutta valitettavan moni näin tekee - se aiheuttaa sitten spämmihyökkäyksiä varastetuista sähköpostiosoitteista ja nämä isot toimijat eivät paljon kysele blokatessaan mailipalvelimia.

 

Tässä on kuitenkin hyvä tilaisuus muistuttaa, älkää jakako salasanaanne koskaan kenellekään, kertokaa tämä myös vanhemmillenne ja isovanhemmillenne :)

Vastaa