peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151448 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Telia Turvapaketti ei pysy päälläUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎07-09-2018
Kirjoituksia: 1
1/2

Telia Turvapaketti ei pysy päällä

Telia Turvapaketti ei pysy lapsen kännykässä päällä. Kun virran laittaa päälle, turvapaketti on aktivoimaton, ja tarjoaa mahdollisuuden jättää sen pois päältä. Eli esim. pelien aikarajoitus ei toimi.

 

Puhelin on Motorola Moto C, Android 7.0.

 

En ole löytänyt siitä kohtaa, jossa voisi määritellä suojatut asennukset tms.

0 tykkäystä
1 vastaus
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2015
Kirjoituksia: 528
2/2

Vs: Telia Turvapaketti ei pysy päällä

@VirpiKurhela, voitko poistaa vielä Turvapaketin kokonaan puhelimesta ja asentaa sen sitten uudelleen? Seuraa tarkasti tämän sivun ohjeita ja suosittelen katsomaan myös katsomaan lyhyen videonpätkän.

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. Hymiö Onnellinen Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7