peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57910 Jäsentä
161393 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Toisen operaattorin Huawei B593 käyttöönottoUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎26-11-2014
Kirjoituksia: 1
1/3

Toisen operaattorin Huawei B593 käyttöönotto

Hei

Minulla on jokin aikaa sitten Saunalahden kautta hankittu 4g modeemiksi Huawei B593). Hankin Soneran uuden 4G liittymän mutten saanut internet yhteyttä toimimaan. Kuuluvuus on hyvä, täydet palkit, mutta ilmeisesti APN asetuksissa on vika? Kokeilin laittaa APN asetuksiin. Sonera - internet mutta se ei toiminut (en tosin ole varma valitsinko tämän profiilin käyttöön...). Eli mitkä asetukset pitää laittaa kun ei ole suoraan Soneralta hankitty modeemi? Entäpä pitääkö tuon internet tilalle laittaa opengate jos haluaa pelata verkossa pelejä?
0 tykkäystä
2 vastausta
Konkari ☆
Rekisteröitynyt: ‎11-09-2012
Kirjoituksia: 1 234
2/3

Re: Toisen operaattorin Huawei B593 käyttöönotto

Asetukset on muuten oikein, mutta siihen todennus-kohtaan pitää laittaa vielä Automaattinen ja sitten varmistaa, että Sonera-profiili on käytössä eikä se vanha auto-profiili. Opengateen en ota kantaa, kun en verkkopelaamisesta mitään ymmärrä.
0 tykkäystä
Vanhan Palstan telialainen
Vanhan Palstan telialainen
Rekisteröitynyt: ‎16-05-2014
Kirjoituksia: 90
3/3

Re: Toisen operaattorin Huawei B593 käyttöönotto

kartagener kirjoitti:
Hei

Entäpä pitääkö tuon internet tilalle laittaa opengate jos haluaa pelata verkossa pelejä?


Hei kartagener,
jos tarvitset kaksisuuntaista datayhteyttä löytyy meiltä Open Gate -palvelu. Palvelun lisäksi tällöin asetuksiin laitetaan apn: opengate.
Asiakaspalvelu palvelee sinua osoitteessa http://www.sonera.fi/asiakastuki/. Osoitteesta löydät Useimmin kysytyt kysymykset, Keskustele ja kysy –palstan sekä Ohjeet ja vinkit. Löydät meidät myös Facebookista http://www.facebook.com/sonera sekä Twitteristä http://www.twitter.com/sonera_palvelu
0 tykkäystä