peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52608 Jäsentä
151447 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Turvapaketin OngelmaUusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-10-2017
Kirjoituksia: 12
1/3

Turvapaketin Ongelma

Hei

Törmäsin tässä viikko sitten ongelmaan Telia turvapaketin kanssa, kun ostin toisen liittymän puhelimeen jossa ennestään on ollut telian liittymä ja toiseksi liittymäksi ostin elisan prepaidin. Sen jälkeen huomasin että puhelin kun on lukossa ja avautuu normaalisti sormenjäljen avulla mutta tällä kertaa ilmoitti että järjestelmän valvoja on lukinnut laitteen ja sitten pitää puhelimen omalla pin koodilla tämä tapahtuu usein päivässä. en osaa yhdistää muuhun kun turvapaketin toimintaan. Tekee myös joskus kesken puhelimen käytön että lukitsee itsensä.

Terveisin Matias liimatainen toivottavasti osaatte auttaa

0 tykkäystä
2 vastausta
Asiantuntija
Asiantuntija
Rekisteröitynyt: ‎14-01-2015
Kirjoituksia: 528
2/3

Vs: Turvapaketin Ongelma

@Matiasliimatain, jopas on tosiaan oudonkuuloinen juttu. Voi olla kuitenkin, että tämä on nyt joku puhelimen oma ominaisuus. Jos testimielessä poistat Turvapaketin puhelimelta, häipyykö ylimääräiset PIN-koodien kyselyt?

Viestistä saa tykätä, jos se on hyvä, ja merkata ratkaisuksi, jos auttoi ongelmassasi. Hymiö Onnellinen Telia.fi -sivulla hallinnoit liittymiäsi ja palveluitasi milloin tahansa. Chat-yhteys asiakaspalveluumme 24/7

0 tykkäystä
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎22-10-2017
Kirjoituksia: 12
3/3

Vs: Turvapaketin Ongelma

Kyllä poistui kiitos vinkistä. Asia on nyt ratkaistu!

0 tykkäystä