Virheilmoitus postista jota en ole lähettänyt

  • 15 December 2021
  • 2 kommenttia
  • 5 katselukertaa

Kuvan kaltainen ilmoitus tuli, enkä tiedä lähettäneeni mitään sellaista, että antaisi aiheen tällaiseen palautteeseen,  Mitä tämä on?


 



 


 


 


edit katjane: poistettu allekirjoitus


 


2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +13

Moikka @ekarkas ja tervetuloa Telia Yhteisöön! Mukavaa kun päätit kirjoittaa tänne. Yhteisöstä löydät varmasti mielenkiintoista luettavaa ja keskusteluja, joihin osallistua!

Tuo vastaanottajan välityspalvelin on lähettänyt automaattisen vastausviestin, jossa on ilmoitettu "Failed; 5.2.2 (mailbox full)". Tämä tarkoittaa, että vastaanottajan sähköpostilaatikko on täynnä eikä lähettämääsi viestä ole voitu toimittaa. Tässä tilanteessa et voi itse siis asiaa korjata, ellet saa vastaanottajaan toista kautta yhteyttä ja kerrottua, että hänen sähköpostilaatikko on täynnä. Hänen tulisi siis poistaa saapuneita viestejä tai hankkia omalta sähköpostin palvelutarjoajalta lisätilaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +16

Lisäksi roskapostittajat lähettävät toisinaan viestinsä toisten nimissä. Tällöin virheilmoitukset ja vastaukset lähtevät tietysti siihen osoitteeseen, jota roskapostittaja on sattunut käyttämään.

Vastaa