Win8:n päivitys 8:1:een

  • 27 February 2015
  • 9 kommenttia
  • 2 katselukertaa

Koneeni o HP:n G5120sc ja siinä jälkeen päin asennettuna WIN8 joka on ostettu kaupasta ja toimii ihan oikein.

Rekisteröity versio ja alkuperäinen media tallessa.

Mutta kun yritän päivittää 8:1:een niin kaikki toimii normaalisti siihen asti kunnes pitäisi ottaa tuo päivitys käyttöön. Välähtää sininen ruutu ja siinä teksti: Tietokone kohtasi ongelman...  ja tuon pidemmälle ei kerkiä lukemaan kun se poistuu ja palautuu käyttämään WIN8:a. Mistähän tuo voisi johtua?


9 kommenttia

Pitäsköhä tehä puhas Win8Pro:n asennus ja kokeilla tuota päivitystä ilman mitään muuta?

Nyt kun kokeilin tuota päivitystä nii antoi virhesanoman: 0xC100101-0x40017 <<<--mitähän tuo tarkoittaa??:manfrustrated:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Todennäköisesti ongelmia ajureiden kanssa, sininen ruutu, eli bsod lähemminkin johtuu varmaan siitä...

 

HP:n sivuilla ei ole Windows 8.1 ajureita (eikä Windows 8 ajureitakaan edes)...

 

Virhesanomat kannattaa aina Googlettaa... ja tuo on selvä ajuri ongelma... Eli joku ajuri ei ole yhteensopiva ja kaataa koneen...

Joo.. ei oo ei siällä... ajurit asentanu valmistajan sivuilta jos se o ollut tiedossa. Muuten antanut Microsoftin hoitaa ajureiden päivitykset. Konehan ei periaatteessa kaadu vaan ei hyväksy tuota Win8.1 asennusta vaikka menee ihan loppuun asti.

Kuukkelin kautta haettuna tuo virhekoodi näyttäs olevan tuonne äänikortin suuntaan ainakii valmistajan nimen perusteella. Täytyypä kokeilla poistaa tuo äänikortin ajuri ja kokeilla sit tuota päivitystä.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Juu, niin kannattaa kokeilla... Windows 8 / 8.1 mukana tulee yleensä toimivat ajurit... jos kattoo tarkemmin äänikortin tietoja niin netistä voisi löytyä Windows 8.1 yhteensopivatkin ajurit... Yleensä konepaketin sivuilla ei ole edes uusinta ajuria tarjolla.

Kylhä tuolta valmistajan sivuilta uus ajuri löyty mut täytyy viä kokeilla et se kans toimii.. jos ei toimi nii si poistaa se järjestelmästä ja sit yrittää päivittää toi käyttis.

Onnistuihan tuo Win8 Pro:n päivitys 8.1:een.. täydellisen puhdas asennus ja kaikki päivitykset ladattuna. Pitkäänhän siinä meni mut katotaan kannattiko koko aamupvää siihen käyttää. :manvery-happy:

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Hyvä homma...

 

Harvoinpa ongelmilta vältytään tietotekniikassa.

Näinpä. Joku vanha ajuri tai joku muu. Tuo puhdas asennus, päivitykset ajantasalle ja sit softien uudelleen asennus.. Aikaa viävää touhua mut ei voi mitään. On elettävä vain tuon kanssa.


@olkitu kirjoitti:

Hyvä homma...

 

Harvoinpa ongelmilta vältytään tietotekniikassa.


 

Vastaa