Windows Live

  • 19 January 2015
  • 6 kommenttia
  • 1 katselukerta

Window Live Mail 2012 tökkii ja avustaja korjailee jatkuvasti. Lisäksi vähän väliä Viestipalvelu ilmoittaa olevansa "täynnä". Mikä hitto vaivaa, kun aiemmin moisia viestejä ei ole tullut/ollut ? 


6 kommenttia

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

@KartsaTP kirjoitti:

Window Live Mail 2012 tökkii ja avustaja korjailee jatkuvasti. Lisäksi vähän väliä Viestipalvelu ilmoittaa olevansa "täynnä". Mikä hitto vaivaa, kun aiemmin moisia viestejä ei ole tullut/ollut ? 




Nyt on päivän ajan ollut pieni sähköpoistiongelma olemassa, joka saattaa vaikuttaa sinullakin. Tämä on jo korjauksessa. Tuo ilmoitus, että sähköposti on täynnä kuulostaa jotenkin aiheettomalta ilmoitukselta. Tuleeko se siis sähköpostina vai mitä kautta? Olen jonkun huijausviestin nähnyt nimittäin aiemmin, missä sisältö oli tuon tapainen ja viestissä pyydettiin syöttämään käyttäjätunnus ja salasana (ei oikeasti saa syöttää). Voisit kirjautua Soneran sivujen kautta sähköpostiin ja käydä tarkistamassa, onko tilaa jäljellä. Täältä pääset webmailiin.

Tervehdys. "Viestipalvelun" ilmoitus esiintyy käytännössä päivittäin sekä Windws-puhelimessa, että koti- tietokoneessa. Se kertoo, että postilaatikkosi on lähes täynnä, poista vanhempia posteja,myös poistetut ja roskapostit, muuten uudet voidaan hylätä. Mitään tunnuksia yms. ei viesti pyydä, joten siitä on lähinnä harmia, koska saapuneet-kansiossa saattaa olla 10-15 viestiä ja ensimmäinen poistettavat on tämä "viestipalvelun" varoitus.

Tervehdys

Kun yritän siirtää saapuvaia viestejä poistetut-kansioon ja poista sieltä "palvelin katkaisi yhteyden, joitakin 

poistetut viestejä ei voitu poistaa". Nyt vielä ihmeempi juttu: Sonera Avustaja ilmoittaa, että sähköpostiyhteyttä ei voi korjata "Valmis".

Sama ongelma täällä. Koskee vain Windows Live Mail ohjelmaa.

 

Jos käytän Soneran webbmail ja Chrome selainta tilanne on: 

"This page is insecure (broken HTTPS)"

 

Webbmail ja Edge toimii hyvin ja viestejä voi siirrellä ja poistaa normaalisti.

 

 

Kyllä kannatta katsoa jostain - vaikka webbiḿailista - paljonko postilaatikosta käytettynä. Siivoamiskehotuksia tulee muistaakseni - ei ole enää itselläni Soneran postilaatikoita - jo kun puolet postilaatikon tilasta on käytettynä. Erityisen isojen viestien poistossa taisi olla myös vaikeutta että vapaata pitäisi olla poistettavan verran. Isoja viestejä Soneran sähköpostiin ei huolita vastaanotettaviksi. Sonera ei ole kertonut missä raja menee mutta taisi olla alle 25 Megan. Isommat epäonnistuvat lähettäjälle. Isoja sen sijaan pystyy itse lähettämään. Niiden siivoamista lähettävää postilaatikkoa täyttämästä ei saa uohtaa. Itse suosin siivoamista Soneran webbimailissa kun se on ikäänkuin aidoimmin kiinni suoraan postilaatikossa.

Windows Live ongelmat loppui heti kun vaihdoin oletus-selaimen. Chrome pois ja Edge tilalle. Onhan Edge ja Windows Live "samaa perhettä" Saattaa onnistua myös firefoxilla. Myös webbmail ok nyt kun käytössä on Edge. Kaikki ilmoitukset loppui. Myös "palvelin on hylännyt yhteyden"

Kokeilkaa!

Vastaa