johanna4.inet.fi ilmeisesti taas mustalla listalla

  • 11 January 2017
  • 8 kommenttia
  • 12 katselukertaa

Otsikon mukainen lähtevän postin palvelin on taas ainakin Gmailin ja ilmeisesti Yahoon mustalla listalla. Yrittäkää tehdä asialle jotain. Käytän työssäni hyvin paljon sähköpostia ja kotona on valitettavasti käytössä vain Soneran lähtevä posti. Minulla pitäisi olla jonkinmoinen luottamus siihen, että viestini menevät perille. Joskus saan kyllä ilmoituksen että viestiä ei voitu toimittaa, mutta vimeksi tänä aamuna mitään ilmoitusta ei tullut.

 

Jollen voi luottaa siihen että postini lähtevät, on pakko vaihtaa operaattoria. Ja mitä hieman lukenut täällä keskustelua aiheesta, niin ei vaikuta olevan mitenkään ainutkertainen tapaus nyt kyseessä.


8 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

Ilmainen sähköpostipalvelut jää helposti SPAM listoille että kannattaa vaan vaihtaa sähköpostipalveluntarjoajaa. Näitä on pilvin pimein maailmalla ja jos oikein tärkeää postia niin en ainakaan tähän luottaisi. 


 


Lähtevän postin palvelimena voit valita kenen tahansa jos se sähköpostipalvelin sallii lähettämisen koska vastaanottajalla ei ole mitään mahdollisuuksia tarkistaa tuleeko posti Soneran omista postipalvelimilta. 


 


Ilmaisia postipalveluja käytetään roskapostien lähettämiseen ja siksi joutuu aikanaan SPAM listoille. Suodattaminen on jo aika vaikeaa että parempi vaihtaa palveluntarjoajaa jos ei toimi. Ei ilmaisuudessakaan voi vaatia paljon että tehdään töitä sielä kun kukaan ei ilmaiseksi töitä tee. 

@hosstapio: Onhan sinulla kuitenkin mail.inet.fi asetettuna lähevän postin palvelimeksi eikä johanna4.inet.fi? Eri sähköpostipalveluissa on viime aikoina ollut blokit päällä meidän suunnasta tulevalle postille, mutta juuri tällä hetkellä ei pitäisi estoja olla. Jos ongelma kuitenkin jatkuu, niin jätä vaikkapa Omilta Sivuilta vikailmoitus tarkkoine lisätietoineen (bounce-viestit, lähetysosoite), niin selvitetään asiaa tarkemmin läpi.

En nyt ihan tajua... oma spostiosoitteeni on siis täysin maksullinen ja käyttämäni (siis kotona, työhuoneella on eri operaattori) lähtevän postin palvelin Soneran. Gmail ja Yahoo eivät vaan ota vastaan Soneran kautta tullutta postia.

Juu, tietenkin on mail.inet.fi.

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +16

@hosstapio kirjoitti:

En nyt ihan tajua... oma spostiosoitteeni on siis täysin maksullinen ja käyttämäni (siis kotona, työhuoneella on eri operaattori) lähtevän postin palvelin Soneran. Gmail ja Yahoo eivät vaan ota vastaan Soneran kautta tullutta postia.




Noh jos maksat palvelusta eikä toimi niin reklamoida voi aina mutta voit aina irtisanoa sopimuksesi ja vaihtaa muualle :)

Mikäli viestit ei mene Yahoon ja Gmailin osoitteisiin meidän lähtevällä postilla perille niin tee tuo vikailmoitus Pekan laittaman linkin kautta niin päästään ratkomaan ongelmaa. Laita tosiaan matkaan mahdollisimman tarkat lisätiedot.

sama vika täälläkin mail.inet.fi:tä käytettäessä ei postit mene gmail osoitteeseen, pariin muuhun kyllä on mennyt perille (saunalahti ja hotmail).

eilen vielä toimi joskin jotai viivettä esiintyi pitkin päivää..

pitää koittaa tehdä vikailmoitus, tosin tsätti on tukossa...

Nyt on ilmeisesti saatu purettua blaclistaus kun jopa lauantain posteja on tippunut pitkin päivää.

Eilen chatissä valitin aiheesta niin eivät osanneet neuvoa muuta kuin olisi pitänyt soittaa vikailmoituksiin.

Vastaa