turvapaketin asennusongelma

  • 6 June 2019
  • 3 kommenttia
  • 398 katselukertaa

Hei minulle kävi tässä tällä viikolla , että turvapaketti katosi yllättäen koneeltani valokuvia tallettaessani. 


Ja kun yritän asentaa sen takaisin se ei vain onnistu. Koneellani ei le muutakaan turvapakettia. Päivitykset on kunnossa . Missä lienee vika kun en saa tietoturvaa asennettua koneelleni uudestaan?


 


Edit JoonasLam: Muokattu otsikkoa hieman 


3 kommenttia


@Helimaritta@  kirjoitti:

Missä lienee vika kun en saa tietoturvaa asennettua koneelleni uudestaan?


Saatko jonkinlaista virheilmoitusta kun yrität asentaa sitä uudelleen? voit tarkistaa onko turvapaketti asennettuna tietokoneen asetusten kautta. Löytyy kohdasta sovellukset. Mikäli se siellä näkyy niin silloin se on myös asennettuna. Lisäksi pitäisi tarkistaa, että turvapaketin tilaus on voimassa. Tämä onnistuu telia.fi omien sivujen kautta kohdasta Liittymäni ja palveluni.

Ei tule muutakuin asennus epäonnistui. Tietoturva on voimassa, se on minulla 6 muulla laitteella ja toimii moitteettomasti. Kone jonne yritän uudelleen sitä asentaa on päivitykset kunnossa muilta osin , mutta tietoturva vaan ei suostu asettumaan. 


Tiedä sitten missä vika . 


 


Edit SannaMKoo: Poistettu nimitieto lopusta; voit lisätä automaattisen allekirjoituksen kohdasta Omat asetukset -> henkilökohtaiset tiedot -> allekirjoitus


 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki +10

Ohjeet asennukseen löytyvät täältä Ja vinkkejä ongelmatilanteisiin täältä. Esimerkiksi kannattaa tarkistaa ettei tietokoneella ole jotain toista tietoturvaa, joka estäisi asennuksen. Voit myös kokeilla F-securen FSAUA-nollaustyökalua.


 


Jos tarvitset henkilökohtaista apua tähän aiheeseen niin Telia Helpiltä löytyy tähän ratkaisu: Tietoturvaohjelmiston asennus


Vastaa