peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
50338 Jäsentä
146667 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

NBC-dokkari: Matkapuhelimen terveysriskitHighlighted
Uusi jäsen
Rekisteröitynyt: ‎04-07-2018
Kirjoituksia: 4
1/2

NBC-dokkari: Matkapuhelimen terveysriskit

1 vastaus
Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎17-12-2014
Kirjoituksia: 68
2/2

Vs: NBC-dokkari: Matkapuhelimen terveysriskit

Tämä on tärkeä asia ja ajoittain onkin puheissa, ja hyvä niin. Matkapuhelimista ja tukiasemista on tehty tuhansia tutkimuksia ja johtopäätöksinä on todettu, että nykyisten enimmäisarvojen alittavalla altistumisella ei ole todennettuja haitallisia terveysvaikutuksia.

Altistumista voi kuitenkin omassa käytössä vähentää esim. hands free -laitetteella tai kaiutintoiminnolla.

Säteilyturvakeskuksen verkkosivuilta voi asiasta lukaista lisää. 

0 tykkäystä