C-more TeliaTV:ssä

  • 23 March 2017
  • 7 kommenttia
  • 7 katselukertaa

Heissan!

 

Mistä mahtaisi johtua, että kun menen katsomaan C Moren sivuille, on siellä tarjolla suomalaisia sarjoja (esim. Roba, Klikkaa mua) joita ei kuitenkaan löydy tv.telia.fi sivuilta? Onhan nämä kuitenkin katsottavissa jossain vaiheessa? Nyt kirjastossa ei ole tarjolla juurikaan mitään suomalaisia sarjoja.

 

Kiitos!


7 kommenttia

Moi @Charmone! Pistin tästä kyselyä eteenpäin, palataan asiaan :)

Nyt sainkin jos vastauksen eli C Moren mainostama oma suoratoistopalvelu ei ole täysin sama kun meidän C More ohjelmakirjasto. Sisältöeroja on, varsinkin uusissa yksinoikeudella ostetuissa sisällöissä, jotka siis esitetään vain C Moren omassa palvelussa.


 


Ohjelmakirjasto ei tällä hetkellä sisällä MTV:n / TV4 Ruotsin esittämiä yksioikeudella ostettuja sisältöjä. Näihin sisältöihin kuuluu esim. Napapiirin sankarit –elokuva, sarjoista Roba, Ex-onnelliset, Tappajan näköinen mies tai ulkomaisista sarjoista esim. Rimakauhua ja rakkautta, Mustamaalattu, Midnight Sun.


 


Sen sijaan ohjelmakirjasto tarjoaa laajan kansainvälisien uutuuselokuvien tarjonnat ja huippusarjojen viimeisimmät kaudet sekä pohjoismaalaiset laatusarjat, yhteensä n. 1300 elokuvaa, n. 80 sarjaa ja n. 300 tuntia lastenohjelmaa :)

Harmillista!

 

Toivottavasti saisitte sopimukseen laajemmat oikeudet myöhemmin, olisi mukava saada koko tarjonta kun hinta kuitenkin on sama kuin jos sen tilaisi suoraan C-morelta.

 

Kiitos tästä ja mukavaa kevättä!

Toivotaan näin ja keskusteluja käydään toki asian tiimoilta. Mukavaa kevättä myös sinne :)

Onko kanavapakettien sisältö muuttumassa nyt kun vaihtui teliaksi eli tuleeko kanavia lisää/vaihtuuko kanavia/poistuuko kanavia?.Mikä kanava toi telia tv on tuolla kaapelitv:n puolella kun on pimeänä tällä hetkellä?.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

@arapahoe kirjoitti:

Onko kanavapakettien sisältö muuttumassa nyt kun vaihtui teliaksi eli tuleeko kanavia lisää/vaihtuuko kanavia/poistuuko kanavia?.Mikä kanava toi telia tv on tuolla kaapelitv:n puolella kun on pimeänä tällä hetkellä?.




Kanavamuutokset elävät koko ajan mutta tietoon ei ole nyt tullut että valikoimaan lisättäisiin uusia tai että sieltä poistuisi mitään nyt ihan justiinsa. Tuo kaapelissa näkyvä Telia Tv on sama kanava joka on  myös Viihteen puolella. Eli sieltä näytetään Viihteen omaa sisältöä. Tällä hetkellä näytettävää ei taida olla, mutta jossain vaiheessa kevättä alkaa sitten varta vasten ko. kanavalle tehty sarja. Kannattaa pysyä kuulolla :)

Edelleen sovelluksesta puuttuvat lähes kaikki kotimaiset sarjat. Onko tulossa muutoksia lähiaikoina? Ei tällä kirjastolla tee kyllä mitään tällä sisällöllä.

Vastaa