History Channel ohjelma tiedot ja kirjasto

  • 3 January 2015
  • 6 kommenttia
  • 28 katselukertaa

  • Uusi jäsen
  • 39 kommenttia

kanavan ohjelma kirjasto aivan sekaisin kun yrittää katsoa IRT tulee jotain Pawn Star sama homma tallentaessa. Tallennan IRT ja kun katson ohjema on aivan jotain muuta?


6 kommenttia

Näin on ollut täällä päin jo todella pitkään ja mitään ei taida olla tekeillä. Tämä alkaa olla jo sopimuksen purkua vastaava ongelma. Ei saa sitä mitä luvataan. Arpa peliä mitä seuraavaksi tulee. Tallennus on turhaa koska tallentuu mitä sattuu. Onko tämän ongelma kimpussa jo joku? Pitänee kohta alkaa pomittamaan vikapalvelua päivittäin kunnes ongelma korjattu.

Kyllä näistä ilman muuta kannattaa vikailmoitus laittaa jos toistuvasti samaa ongelmaa on. Mahdollisesti ongelma voi olla itse ohjelmatiedoissa tai sitten tallennuksen ajastus jostain syystä menee pieleen.

 

Vikailmoituksen voi jättää joko soittamalla tai suoraan omien sivujen kautta kirjautumalla

Kunniamerkki

Jokohan tämä kohta saataisiin kuntoon? Sonera viihteen digiboxin kautta kirjasto ei ainakaan toimi oikein. Vääriä ohjelmia tulee ainakin pawn starssin ja storage warssin kohdalla.

History Channelin osalta ohjelmatiedot ja kirjaston ongelma on tutkinnassa. Yleensä kellojen siirron jälkeen ohjelmaopas heittää tunnin verta ja voi sotkea ohjelmakirjastoon tulevien ohjelmien tiedot.

Kunniamerkki

Kellojen siirtämisestä on yli kuukausi jo aikaa. Hienoa toimintaa Soneran osalta jos syy on vieläkin tuossa.

Sain tuossa tiedon että tuo kello-ongelma ois tuossa aamupäivällä saatu kunoon, eli pitäs nyt olla ihan kunnossa. :) 

Vastaa