peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
143429 Kirjoitusta
49110 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Elokuva-arvostelu: Fast & Furious 8Ex-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎02-06-2015
Kirjoituksia: 131
1/4

Elokuva-arvostelu: Fast & Furious 8

fastfurious8_1260x700.jpg

 

Alkuperäisen Fast & Furious -leffan tekijät tuskin aavistivatkaan, että elokuva saisi jatkoa useamman menestyksekkään jatko-osan verran. Nyt leffasarja on ehtinyt jo kahdeksanteen osaansa ja hyytymisen merkkejä ei ole edelleenkään ilmassa. Sen sijaan vauhtia on reippaasti yli sata lasissa. Fast & Furious 8:n alussa Dom (Vin Diesel) ja Letty (Michelle Rodriguez) ovat Kuubassa viettämässä kuherruskuukauttaan, kun mysteerinen Chipher (Charlize Theron) pakottaa Domin pettämään niin vaimonsa kuin myös muut kollegansa, esimerkiksi Hobbsin (Dwayne Johnson). Tästä alkaa huikea rymistely, jossa koko maailma on lopulta vaarassa ajautua kaaokseen.

 

Juonesta ei liene tarvetta mainita sen enempää, sillä se on lähinnä tekosyy kaikelle huippuunsa viritetylle toiminnalle. Mutta niin sen pitää tällaisessa leffassa ollakin, seuraava siisti action-kohtaus on kuitenkin se mitä katsoja todellisuudessa odottaa.

 

Fast Furious 8 -leffan pääosissa yhteen iskevät siis Hollywoodin tämän hetken kovimmin palkatuimmat miesnäyttelijät ja lihaskimput, eli Vin Diesel (xXx, Riddick) sekä Dwayne Johnson (Hercules, San Andreas). Etenkin Johnsonin stara on ollut huikeassa nosteessa parin viime vuoden aikana ja onhan miehestä uumoiltu villeimmissä ajatuksissa jo Yhdysvaltain seuraavaa presidenttiäkin.

 

Näiden lihaskimppujen välillä on koko leffan ajan sopivanlaista jännitettä ja tietynlaista vertailua siitä kumpi on suurempi alfauros. Se jos mikä sopii tällaiseen leffan täydellisesti ja tuo oikeanlaista energiaa ruudulle.

 

Tähtiglamouria tuntuu löytyvän näistä leffoista jatkuvasti yhä enemmän, sillä kahdeksannessa osassa sivurooleissa nähdään muun muassa Oscar-voittaja Charlize Theron (Mad Max: Fury Road, Monster - Aileen Wuornos) sekä monista legendaarisista Hollywood -rooleista tutuksi tullut Kurt Russell (Hateful Eight, The Thing).

 

Ei liene yllätys, että molemmat huippunäyttelijät hoitavat roolinsa tällä kertaa melko rutiinilla. Mitään unohtumattomia roolisuorituksia on siis turha odottaa, mutta heidän karismansa on  toki onneksi riittävän valovoimaista muutoinkin.

 

Furious -leffat ovat aina olleet oiva esimerkki kunnon aivot narikkaan -viihteestä ja se on ehdottomasti pelkästään hyvä asia. Tekijät ovat toisin sanoen ymmärtäneet konseptin oikein ja tarjoavat katsojille juuri sellaista viihdettä kuin mitä nämä odottavatkin: ruudun täydeltä machoilua ja räjähtävää toimintaa toinen toistaan upeammilla autoilla höystettynä.

Sama meno jatkuu onneksi myös Fast & Furious 8 -leffan kohdalla ja leffassa nähdään entistä hienompia stuntteja ja äärimmäisen adrenaliinipitoista actionia. Huumoria olisi saanut olla hitusen enemmän, sillä ei tällaisia leffoja kannata ikinä turhan vakavasti ottaa. Sen voi kuitenkin antaa anteeksi, sillä kokonaisuutena leffa on kuin ärhäkkä, tappiinsa asti viritetty urheiluauto, jossa katsojan tarvitsee vain istahtaa apukuskin penkille ja nauttia hyvästä menosta.

 

3 vastausta
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 442
2/4

Vs: Elokuva-arvostelu: Fast & Furious 8

Aijai, tunnustaudun automiehenä ja ns. tuunaajana Fast & Furious -faniksi. Sarjan ensimmäinen leffa nähtiin vuonna 2001 ja se oli jotain huikeata. Näimme tuunattuja autoja ja komiata menoa. Lihaksia ja luoteja. Ikäväkseni joudun toteamaan että pari viimeisintä leffaa on jäänyt katsomatta. Yksi leffojen ominaispiirre on se, että siinä ajetaan paljon autoilla. Tottakai. Mutta. Jengin jokaisella jäsenellä on oma auto, ja jokaisella pitää ajaa sitä omaa pirssiään ja yksin (ja mielellään rinnakkain) kun poppoo pääsisi kätevästi yhdelläkin autolla Hymiö Onnellinen Toinen hauska yksityiskohta on se, että autoissa tuntuu olevan vaihteita aivan loputtomasti. Aina löytyy se isompi pykälä ja sitten mentiin.

 

Silti Fast & Furious -leffoilla on aina paikka sydämessäni. Ne sisältävät hienoja autoja sekä taattua rymistelyä, jokaisessa leffassa entistä isommin. Viihdettä isolla v:llä.

Suutari
Rekisteröitynyt: ‎01-09-2017
Kirjoituksia: 40
3/4

Vs: Elokuva-arvostelu: Fast & Furious 8

Onhan tuossa komeita autoja silmäniloo miehille ja naisille , tätä viimesintä en oo nähny ja piruvie tekis mieli kyllä katsoo Hymiö Erittäin onnellinen
onkos ketkä kaikki tän nähneet? mitä tykkäsitte..yleensä kun jossain leffoissa tulee useampi jatko osa niin joku niistä floppaa ja pahasti jos kaksi ekaa on menestyksiä,ei välttämättä enää kolmas ole. Ja TÄÄ ON VAAN MUN MIELIPIDE,mutta napapiirin sankarit 1 oli jees ja nauratti .. napapiirin sankarit 2  muutamama hirnardus ja täts it ja nyt on kolmas tulossa,mutta tosiaan vaan mun oma mielipideps. harmi vaan että yhden tän leffa sarjan parhaista näyttelijöistä poistui sitten keskuustestamma,harmi Hymiö Surullinen

~Vallitkoon sananvapaus somessa ~
0 tykkäystä
Highlighted
Suutari
Rekisteröitynyt: ‎01-09-2017
Kirjoituksia: 40
4/4

Vs: Elokuva-arvostelu: Fast & Furious 8

Voi että niitä kultaisia nuoruus vuosia kun tuli laitettua autoja,muutamalla hassulla satasella projekti,ja sitä tuunaamaan. miespuoliset hoiti konepellin alla olevat vempaimet kuntoon kun taas itse tummensin laseja,maalasin ja sisustin esim kankaalla koelaudan,ovet,penkit tms no kuppipenkkejä en menny kyllä päällystää..uutta kuvaa ja väriä mittaristoon Hymiö Erittäin onnellinen  voi ku pääsis elää niitä vuosia vielä .
tykkäsin tummentaa laseja,laittaa ja tuunata autoi Hymiö Erittäin onnellinen ja soittopelit piti olla viimesen päälle 
kyllä vaan sitten vuoden -77  bemarista tuli helmi,kirkkaan punanen,nelivalo maski,leopardikankaalla laitettu koelauta,ovet yms ja mittaristoon kuva ,lasit tummaksi, ja jooo ikävä on sitä autoo Hymiö Erittäin onnellinen ja kylläpä kulki Hymiö Erittäin onnellinen 

~Vallitkoon sananvapaus somessa ~