peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Elokuva-arvostelu: Going in StyleEx-telialainen
Ex-telialainen
Rekisteröitynyt: ‎02-06-2015
Kirjoituksia: 131
1/1

Elokuva-arvostelu: Going in Style

Tuho-osastosta tutun Zach Braffin ohjaama Going in Style perustuu vuonna 1979 julkaistuun, samannimiseen elokuvaan kolmesta vanhemmasta ystävyksestä, jotka päättävät ryöstää pankin paetakseen tylsiä eläkepäiviään. En ole itse nähnyt alkuperäistä versiota ja siksi minulla ei juuri ennakko-odotuksia ollut tätä uutta versiota kohtaan, mutta arvelin ettei leffa kovin kehno voi olla kun pääosissa on kuitenkin Michael Cainen (Oman elämänsä sankari, Interstellar), Morgan Freemanin (Armoton, Seitsemän) ja Alan Arkinin (Little Miss Sunshine, Argo) kaltaisia legendaarisia tähtiä. Edellämainittujen herrojen leffat ovat yleensä huonoimmillaankin sellaisia, että niiden parissa kuitenkin edes jotenkin viihtyy.

 

 blogi_goinginstyle_1260x1822.jpg

 

Näin ei ole kuitenkaan tässä tapauksessa. Going in Stylen parissa katsoja viihtyy nimittäin erittäinkin hyvin.


Tässä Braffin ohjaamassa versiossa juoni on muuten hyvin samanlainen kuin alkuperäisessäkin, mutta tällä kertaa syyt pankin ryöstöön ovat erilaiset. Päähahmot Willie (Freeman), Joe (Caine) ja Albert (Arkin) eivät siis ole vain pakenemassa tylsiä eläkepäiviään, vaan menettävät yllättäen omat eläkesäästönsä ja päättävät näin ollen ryöstää pankin.


Elokuvan suola piilee nimenomaan sen huikeassa näyttelijäkaartissa. Jopa Hollywoodistakin alkaa olla vaikeampi löytää yhtä karismaattisia herrasmiehiä kuin Michael Caine, Morgan Freeman ja Alan Arkin. Näiden vanhojen herrojen kemiat pelaavat loistavasti hyvin ja heidän roolisuorituksiaan katselee hymy huulilla, sillä osaamista sekä kokemusta tässä kolmikossa on aivan käsittämätön määrä. Jos listaisin kaikki huippuelokuvat missä nämä herrat ovat näytelleet, lista vain jatkuisi ja jatkuisi.


Ei Going in Stylen sivurooleissakaan mitään täysiä nimettömyyksiä ole, vaan sieltä löytyy sellaisia henkilöitä kuin Crash ja Sekaisin Marista -leffoista tuttu Matt Dillon sekä Paluu tulevaisuuteen -trilogiasta parhaiten tunnettu Christopher Lloyd. Näyttelijöihin tämä leffa ei siis kaadu eikä se kaadu oikeastaan mihinkään muuhunkaan.


Going in Style on sopivan kevyt ja ennen kaikkea viihdyttävä rikoskomedia. En väitä, että kyseessä olisi unohtumaton mestariteos, mutta kyllä tämän parissa puolitoista tuntia viettää oikein mielellään. Ennen kaikkea elokuva on taas yksi hieno osoitus Cainelta, Freemanilta ja Arkinilta. Sillä vaikka itse leffan nimi onkin "Tyylikäs lähtö", nämä herrat tuskin ovat poistumassa valkokankailta vielä hetkeen. Ja miksi poistuisivatkaan, kun karismaa näyttää tulevan vain joka vuosi lisää.

 

Katso leffa kätevästi Telia TV:stä täältä.