peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52576 Jäsentä
151352 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Esittelyssä uutuussarja KnightfallYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 980
1/1

Esittelyssä uutuussarja Knightfall

Knightfall.jpg

 

Knightfall lupaa paljon ja tarjoaa vielä enemmän

 

Knightfall on HISTORY®-kanavan väkevä uutuussarja, joka paljastaa temppeliritarien salatun maailman. Vahvat näyttelijäsuoritukset ja kimurantit juonenkäänteet pitävät katsojan otteessaan 10-jaksoisen kauden ajan.

 

Maagisia taistelukohtauksia, häikäilemätöntä juonittelua ja ripaus romantiikkaa – siitä on uutuussarja Knightfall tehty. Sarja koukuttaa katsojan mukaansa moniulotteisten henkilöhahmojen avulla. Inhimillisyys paistaa ritareista läpi, ja juoni uppoaa miekkojen kalistelua syvemmälle.

 

Knightfallin juoni lähtee kunnolla liikkeelle, kun temppeliritarit saavat vihjeen kadotetun Graalin maljan olinpaikasta. Ritari Landry (Tom Cullen; Downton Abbey) johdattaa joukkonsa uskomattomalle seikkailulle, jonka päämääränä on löytää malja keinoja kaihtamatta. Miekka viuhuu kerran jos toisenkin, eikä selkäänpuukotuksilta vältytä. 

 

Legendaarisen Temppeliherrain ritarikunnan tarinaa ei ole aiemmin avattu suurelle yleisölle, mikä tekee sarjasta äärimmäisen mielenkiintoisen. Perjantai 13. päivä tunnetaan epäonnen päivänä, mutta vasta Knightfall paljastaa, mistä legenda on peräisin.

 

Taidokkaasti kuvatuissa taistelukohtauksissa tarkastellaan maailmaa osittain ritarien kypärien takaa, jolloin silmistä välittyvä pelon ja päättäväisyyden sekoitus lumoaa katsojat. Kotisohvalla istuessa tuntuu, että on syytä vilkuilla olan taakse ja varmistaa oma selusta.

 

Karismaattisen Cullenin lisäksi sarjassa nähdään liuta huippunäyttelijöitä: Pádraic Delaney (Tudors), Jim Carter (Downton Abbey), Ed Stoppard (The Crown) ja Sabrina Bartlett (Da Vinci’s Demons).

 

Ethän missaa vuoden odotetuinta uutuussarjaa?

 

Knightfall ensi-illassa HBO Nordicilla torstaisin 7.12. alkaen.

 

Teksti: Hanna Leino