Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Leffahetkeen kannattaa varautua tilanteeseen sopivilla eväilläLeffahetkeen kannattaa varautua tilanteeseen sopivilla eväilläOvatko talvilomasuunnitelmat jo pulkassa? Hiihtämisen ja ulkoilun lomassa on ihanaa käpertyä vaikka koko perheen kesken sohvannurkkaan leffaeväiden kanssa. Keräsimme muutaman elokuvan, joista voi nauttia joko yksin tai perheen kesken. 

 

Liisan seikkailut peilimaailmassa

K-12

 

Liisa palaa eriskummalliseen Ihmemaahan vuosien tauon jälkeen ja kohtaa pinteessä olevan Hullun Hatuntekijän. Ystäviensä avulla Liisan on matkustettava ajassa taaksepäin ja pelastettava Hullu Hatuntekijä sekä koko Ihmemaa Herttakuningattaren kynsistä.

 

 

Jumanji

K-10

 

Judy ja Peter tutkivat ullakkoaan ja törmäävät mielenkiintoiseen lautapeliin. Lapset aloittavat pelin ja vapauttavat sattumalta vuosikausia pelin sisällä vankina viettäneen miehen. Samalla he saavat selville, että peli on paljon muutakin kuin pelkkä lautapeli. Saavatko Judy ja Peter pysäytettyä pelin uumenista paljastuvat kauhut, ja pääsevätkö he pelaamaan onnellisesti loppuun asti?

 

 

Zootropolis – Eläinten kaupunki

K-7

 

Zootropolis on tulevaisuuden kaupunki ja eri eläinlajien sulatusuuni. Maaseudulta Zootropolikseen muuttanut päättäväinen kani, keltanokkapoliisi Judy Hopps saa pian huomata, että ensimmäisen kanipoliisin rooli ei ole kivetön tie. Haasteistaan huolimatta Judy on päättänyt todistaa taitonsa, ja hyppää rohkeasti mukaan mysteerien ratkaisuun poliisiviemien eturintamalla.

 

 

Boss Baby

K-7

 

Kolmehenkinen Templetonin perhe on täydellinen, ja arki rullaa sujuvasti. Tim on vanhempiensa silmäterä, ja tottunut saamaan kaiken haluamansa seitsemänvuotisen elämänsä aikana. Yllättäen perheeseen saapuukin uusi jäsen, pikkuveli Boss Baby, ja Templetonien perhedynamiikka joutuu koetukselle. Pian pukua käyttävästä ja salkkua kantavasta Boss Babystä kuorituukin esille täysin uusia puolia.

 

 

Goodbye Christopher Robin

K-7

 

Goodbye Christopher Robin kertoo koskettavan tarinan kirjailija A. A. Milnen ja hänen poikansa välisestä suhteesta, ja kuinka tästä kaikesta syntyi inspiraatio Nalle Puhin maailmalle. Sodan keskellä miljoonille lapsille lohtua tuonut satuhahmo kätkee sisäänsä ilon lisäksi myös paljon surua ja traumoja.

 

 

Horton

S

 

Eräänä päivänä hyväntahtoinen Horton-elefantti kuulee avunhuudon pienestä pölyhiukkasesta. Pölyhiukkanen paljastuukin Whovillen asuinpaikaksi, ja Horton päättää suojella mikroskooppisen pientä yhdyskuntaa vaaroilta, vaikka kukaan läheisistä ei tunnu uskovan Hortonia.

 

 

 

Räyhä-Ralf

K-7

 

Ralf on kyllästynyt rutiininomaiseen arkeensa ja työhönsä, jossa hän tuhoaa videopelissä paikkoja samalla, kun pelin sankari korjaa vahingot ja kerää mainetta ja kunniaa. Ralf haaveilee olevansa jonain päiväni itsekin sankari, ja päättää karata pelihallin toiselle puolelle. Sattuman kautta Ralf päätyykin vapauttamaan vaarallisen vihollisen, joka uhkaa koko pelihallia. Onnistuuko Ralf pysäyttämään vihollisen vai valuuko hänen haaveensa sankaruudesta suoraan viemäriin?

 

 

Up – kohti korkeuksia

K-7

 

Carl Fredricksen unelmoi pienenä poikana lentäjän urasta ja Etelä-Amerikan paratiisimaisista vesiputouksista. Viimein 78-vuotiaana ja elämää nähneenä Carl lähtee jahtaamaan unelmiaan, ja matkustaa kaupungin vilinästä haaveilemalleen paratiisimatkalle reippaan partiolaispojan kanssa.

 

 

Telia TV:n laajasta leffavuokraamosta löydät mieleistäsi katsottavaa juuri silloin kuin haluat, ja se kulkee mukanasi minne vain. Uutena asiakkaana saat ensimmäisen leffavuokrauksen ilmaiseksi. Ei kun nauttimaan!

 

Lue myös:

Ostajan opas: Lastenkanavat

8 takuuvarmaa tv-sarjavinkkiä

EssiJn
Ex-telialainen
Ex-telialainen

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/8-leffasuositusta-vuokraamosta-viihdetta-koko-perheelle/ba-p/182715
Linkki kopioitu