Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori
  • 88 custom-general.kudos
  • 319 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

C Moren lasten elokuvat

Lasten elokuvat.png

 

C Moren ohjelmakirjaston valikoimassa on useita koko perheen elokuvia sekä myös vain lapsille suunnattuja leffoja. Kun valikoimaa on runsaasti, löytyy sieltä varmasti jokaiselle jotakin. Kokosin tähän artikkeliin viisi lasten elokuvaa, josta löytyy katsottavaa niin perheen pienimmille kuin myös varttuneemmallekin väelle. Kerää perheesi yhdessä sohvalle, ottakaa hyvä asento ja laittakaa leffa pyörimään.

 

Kaksin karkuteillä

Ikäraja: 7

Genre: Animaatio, perhe-elokuva

Kesto: 100 min

 

Tähkäpää on asunut koko elämänsä ajan tornissa yhdessä Pascal -nimisen kameleonttinsa sekä Gothelin kanssa, jota hän kutsuu äidikseen. Tähkäpään hiuksissa on taikavoimia, jonka vuoksi hän ei saa poistua tornista, ettei ulkomaailma pysty satuttamaan häntä. Kun Tähkäpää täyttää kahdeksantoista vuotta, ulkomaailma alkaa kiinnostaa yhä enemmän. Hän toivookin syntymäpäivänään lahjaksi, että pääsisi näkemään ulkomaailmaa. Gothel ei kuitenkaan suostu tähän ja hän muistuttaakin Tähkäpäätä siitä, kuinka ihmiset haluavat hänen taikavoimansa.

 

Samaan aikaan Flynn Rider varastaa kadonneen prinsessan tiaran linnasta. Hän pakenee vartijoita ja löytää sattumalta Tähkäpään tornin ja piiloutuu sinne. Tähkäpää lyö Flynnin tajuttomaksi paistinpannulla ja piilottaa hänet vaatekaappiin. Kun Gothel saapuu tornille, Tähkäpää pyytää häneltä syntymäpäivälahjaksi vapauden sijasta maalia, jota valmistetaan valkoisista simpukoista. Gothel suostuu tähän ja lähtee kolmen päivän matkalle. Kun Gothel lähtee, alkaa Tähkäpään elämän suurin seikkailu yhdessä Flynnin kanssa.

 

 

Palomies Sami – Vieras avaruudesta

Ikäraja: 7

Genre: Lasten animaatio

Kesto: 60 min

 

Norman Hintsa on ajelulla äitinsä kanssa, kun heidän autonsa hajoaa. Normanin äiti etsii auton takakontista taskulamppua ja sillä aikaa Norman nousee autosta ulos, koska hän näkee avaruusaluksen. Palomies Sami asuu Ponttipantin kylässä ja sen rauha järkkyy, kun Norman kertoo havainnostaan. Pian kaikki kuulevat avaruusaluksesta ja tulevat kylään etsimään pieniä, vihreitä miehiä.

 

TV-julkkis Teo Tähti saapuu kylään tekemään Ufojahti-ohjelmaansa ja koko kaupunki on ufojahdin pauloissa. Palomies Samilla on vaikeuksia hoitaa kaikki hälytystehtävät, koska väkeä on niin paljon. Onneksi kylässä on uusi pelastuskeskus ja suurella vesisäiliöllä varustettu sammutushelikopteri. Myös palomies Sami näkee pienen vihreän miehen, mutta vaikuttaa siltä, että jotain outoa on meneillään. Mikä avaruusvierailun syynä oikeasti on?

 

 

Aladdin 

Ikäraja: 7

Genre: Animaatio, seikkailu, komedia

Kesto: 88 min

 

Aladdin asuu Agraban kaupungissa yhdessä apinansa Abun kanssa ja elättää itsensä varastamalla ruokaa torikauppiailta. Kaupungin reunalla kohoaa upea palatsi, jossa asuu sulttaani ja hänen tyttärensä Jasmine. Aladdin haaveilee elämästä palatsissa, kun taas Jasmine tuntee olevansa vankina siellä. Eräänä päivänä heidän tiensä kohtaavat Agraban kaduilla, kun Jasmine joutuu vaikeuksiin. Aladdin menee auttamaan häntä, mutta hän ei tiedä auttavansa prinsessaa.

 

Samaan aikaan sulttaanin neuvonantaja Jafar hautoo ilkeitä suunnitelmia ja huomaa tarvitsevansa niiden toteuttamiseen Aladdinin apua. Jafar keksii juonen, jolla saa Aladdinin mukaansa ja vie hänet Ihmeiden onkaloon. Aladdinin tehtävänä on hakea Ihmeiden onkalosta vain ja ainoastaan lamppu, mihinkään muuhun hän ei saa koskea. Abu kuitenkin koskee timanttiin, jonka jälkeen paikka alkaa sortua ja Aladdin sekä Abu jäävät sinne jumiin. Aladdin hieroo lamppua, josta ilmestyy Henki. Hän saa Hengeltä kolme toivomusta ja pian maailma on avoinna Aladdinille.

 

 

Ratchet & Clank

Ikäraja: 7

Genre: Animaatio, toiminta, seikkailu

Kesto: 94 min

 

Solana-galaksissa planeettoja alkaa kadota mystisesti, kun ilkeä Puheenjohtaja Drek tuhoaa niitä. Pian Galaksin vartijat -sankariryhmä pyydetään apuun. He saapuvat Veldin planeetalle rekrytoidakseen ryhmäänsä uuden jäsenen. Nuori avaruusalusten korjaaja Ratchet haluaa liittyä jengiin, mutta Kapteeni Qwark torjuu hänet, koska hänen mielestä Ratchet ei sovi Galaksin vartijaksi.

 

Toisaalla Drek rakentaa sotabotteja tehtaassaan, joiden tarkoituksena on tuhota Galaksin vartijat. Salaman aiheuttama virtakatkos osuu tehtaaseen ja aiheuttaa järjestelmän tuottamaan Vikakappaleen, pienen ja älykkään robotin. Vikakappale selvittää Drekin suunnitelman ja lähtee varoittamaan Galaksin vartijoita Kerwanin planeetalle. Vikakappaleen avaruusalus on kuitenkin vaurioitunut ja hänen pitää laskeutua Veldin planeetalle. Siellä Ratchet löytää hänet ja nimeää Clankiksi. Yhdessä he lentävät Kerwaniin ja pelastavat Galaksin vartijat sotaboteilta. Drekin suunnitelmat eivät kuitenkaan lopu siihen. Saavatko Ratchet ja Clank pelastettua galaksin?

 

 

Paddington 2

 

Ikäraja: 7

Genre: Seikkailu, komedia, perhe-elokuva

Kesto: 103 min

 

Paddington asuu Lontoossa Brownin perheen kanssa ja hänestä on tullut suosittu omassa yhteisössään. Paddingtonin Lucy-täti on täyttämässä 100 vuotta ja Paddington haluaakin hankkia hänelle lahjaksi Lontoosta kertovan ponnahduskirjan. Kirja on kallis ja Paddington päättää aloittaa työnteon, jotta saa rahat kirjaa varten. Pian kirja kuitenkin varastetaan. Paddington näkee varkaan ja jahtaa häntä, mutta varas ehtii pakoon. Paddington joutuu syytetyksi varkaudesta ja päätyy vankilaan.

 

Paddingtonin ollessa vankilassa, hän ystävystyy useamman vangin kanssa. Vankilassa on kokki nimeltä Herra Rysty, joka on vaikuttunut Paddingtonin marmelaadileivästä ja ottaakin hänet töihin keittiöön. Brownin perhe tekee kaikkensa todistaakseen Paddingtonin syyttömyyden ja jakaa piirroksia oletetusta varkaasta. Etsiessään todisteita, Brownit eivät muista mennä vankilaan tapaamaan Paddingtonia ja hän uskoo, että perhe on unohtanut hänet. Pian tämän jälkeen Paddington liittyy Herra Rystyn ja muiden vankien kanssa vankilapakoon. Saako Brownin perhe todistettua, että Paddington on syytön?

 

 

Näiden lisäksi C More tarjoaa myös paljon muita lasten leffoja. Näistä esimerkkeinä Kaunotar ja Hirviö vuodelta 1991, Lego Elokuva, Tuomas Veturi -elokuvat sekä Astrid Lindgrenin ihastuttavat sadut.

 

C Moren sisältöä voit katsoa miltä ruudulta tahansa. C Moren ohjelmakirjasto sisältyy kaikkiin C More -kanavapaketteihin ja saat myös käyttöösi C Moren suoratoistopalvelun sisällön, kun sinulla on käytössäsi maksuttomat Telia TV tunnukset.

 

Lue myös nämä leffavinkit:

 

| Telia Yhteisön moderaattori | iPhone 12 | Sarjat | Musiikki | Kaikkea maan ja taivaan väliltä |

0 vastausta