Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Elokuun sarjauutuudet.png

 

Elokuun illat hämärtyvät ja sen myötä aika hyvien TV-ohjelmien äärellä tuntuu lisääntyvän. 

 

Telia TV on koko perheen viihdekeskus, joka on täynnä monipuolista sisältöä. Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk)! HBO Max on tilattavissa hintaan 8,90€/kk, saat sen suoraan sovelluksena digiboksillesi.

 

Etsiväpari Shakespeare & Hathaway


3.8. C Moren suoratoistopalvelussa.

 

BritBoxin rikosmysteerisarjassa Luella Shakespeare pyytää avukseen yksityisetsivä Frank Hathawayn selvittäessään puolisonsa mahdollisisa pettämiskuvioita. Luellalle selviää, että hänen miehensä onkin sekaantunut johonkin paljon pahempaan. Hän tutkii miehensä touhuja yhdessä Frankin kanssa, ja heidän yhteistyönsä toimii niin hyvin, että heistä tulee yhteistyökumppanit. Pääosissa sarjassa nähdään Luellan roolissa Jo Joyner ja Frankia näyttelee Mark Benton. Kolmen tuotantokauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 

 

Girl in the Woods


3.8. suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla.

 

Kauhusarjassa seurataan teini-ikäisen Carrien pakoa salaperäisestä, kulttimaisesta siirtokunnasta, jonka asukkaat vahtivat metsässä salaovea ja suojaavat ihmiskuntaa oven takana lymyäviltä vaarallisilta hirviöitä. Pian Carrien paon jälkeen alkaa moni kaupungin asukkaista mystisesti kadota. Liittyvätkö asiat toisiinsa?

Kahdeksanosaisen sarjan pääosaa näyttelee Stefanie Scott, joka tunnetaan mm. sarjoista Riivattu 3 ja Flipped. Sarjan ensimmäisestä kaudesta julkaistaan kaksi jaksoa viikossa. 

 

 

Murhat maalaistalossa

 

3.8. C Moren suoratoistopalvelussa.

 

Kuohuttava tositapahtumiin perustuva minisarja vie katsojansa vuoteen 1985. Tuolloin koko Britanniaa järkytti raaka murha, jossa viisihenkinen perhe ammuttiin yöllä kotiinsa. Poliisin tutkinnan mukaan kyseessä olisi ollut perhesurma, mutta surmatun perheen lähipiirin on vaikea hyväksyä ja uskoa poliisin kantaa ja virallista raporttia. Ylikonstaapeli Stan Jones on myös sitä mieltä, että kaikki palaset eivät ole kohdillaan ja alkaa tutkia tapausta uudestaan. Sarjassa näyttelevät muun muassa Freddie Fox, Stephen Graham, Gemma Whelan ja Mark Addy. Sarjan kaikki kuusi jaksoa julkaistaan kerralla. 

 

 

Omerta 6/12

 

Katsottavissa 4.8. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa.

 

C Moren alkuperäissarja on Aku Louhimiehen ohjaaman ja Jasper Pääkkösen tähdittämän Omerta 6/12 -elokuvan neljään osaan pilkottu versio. Tarina perustuu Ilkka Remeksen kirjaan, ja  keskiössä on itsenäisyyspäivä ja sen perinteiset linnan juhlat, joihin tehdään terrori-isku tai ainakin isku, jonka halutaan vaikuttavan terrorismilta ja toivotaan vievän Euroopan turvallisuuspoliittiseen kaaokseen. Valtionjohto joutuu serbikaappajien panttivangeiksi, ja vaatimuksena on vapauttaa yhden kaappaajan Haagin sotarikostuomioistuimsessa tuomituksi tullut isä.  Vaatimus vaikuttaa jonkin vielä vaarallisemman kuvion peitetarinalta. Tätä lähtee tutkimaan suojelupoliisista Max Tanner ruotsalaisen kollegansa Sylvia Madsenin kanssa.

 

 

Murha Sandhamnissa

 

Katsottavissa 8.8. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa sekä C More First - ja Series -kanavilla.

 

Idyllinen ja meren syleilyssä uinuvan oloinen Tukholman saaristo näyttää jälleen toiset kasvonsa, kun rikosten aalto lyö meren aaltojen kanssa Sandhamnin rantaan. Poliisi Alexander Forsman ja syyttäjä Nora Linde taistelevat jälleen arvaamatonta pahuutta vastaan.  Suosittu dekkarisarja on kirjailija Viveca Stenin käsialaa, ja nyt alkava kausi on kahdeksas.  Murha Sandhamnissa -sarjan pääosissa nähdään Alexandra Rapaport, joka on tuttu mm. Gåsmamman-sarjasta sekä Jakob Cedergren. Sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

 

 

The Adulterer

8.8. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla.

 

Hollantilainen The Adulterer on  draamatrilleri, joka kertoo yllättäen Iriksen ja Willemin välille heräävästä intohimosta heidän tavatessaan. Kumpikin on tahoillaan naimissa ja perheellisiä ihmisiä, ja pian keskellä synkkää vyyhtiä. C More suoratoistopalvelussa on katsottavissa sarjan ensimmäinen kausi. Toisen kauden kaikki jaksot julkaistaan kerralla. Walter Presents -kokonaisuuteen kuuluvaan sarjaan on tulossa myös kolmas kausi vuoden 2023 aikana. Pääosissa nähdään mm. Sylvia Hoeks, Fedja van Huêt, Rifja Lodeizen ja Ramsey Nasr.

 

 

The Thief, His Wife and the Canoe

 

Katsottavissa 23.8. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa.

 

BritBoxin neliosaisessa tositapahtumiin pohjautuvassa draamasarjassa John Darwin lavastaa yhdessä vaimonsa Annen avulla kuolemansa vakuutusrahojen toivossa ja ennen kaikkea välttyäkseen konkurssilta. Pariskunnan onnistuu huijata jopa kahta poikaansa asiassa, ja nämä luulevat isänsä kuolleen kanoottionnettomuudessa. Pariskunnan onnistuu aloittaa uusi elämä Panamassa, mutta lopulta he päätyvät takaisin Englantiin ja telkien taakse.  Vuonna 2022 valmistuneen sarjan pääosissa nähdään Eddie Marsan (River, Ray Donovan) ja Monica Dolan (Vanity Fair). Kaikki jaksot julkaistaan kerralla.

 

 

 

Fargo

 

Katsottavissa 22.8. alkaen C Moren suoratoistopalvelussa.

 

Fargo on roisisti mustalla huumorilla höystetty palkittu yhdysvaltalainen rikosdraamasarja, jossa joka kaudella saadaan seurata uusia rikostapauksia Fargon kaupungissa. Sarja perustuu Coenin veljesten samannimiseen elokuvaan vuodelta 1996. Rooleissa nähdään muun muassa Billy Bob Thornton, Martin Freeman ja Allison Tolman. Sarja alkoi vuonna 2014, ja nyt sen kaikki neljä tuotantokautta julkaistaan kerralla katseluun.

 

 

Happy Valley

 

31.8. C Moren suoratoistopalvelussa.

 

Kotimaassaan paljon katsojia kerännyt Happy Valley on Bafta-palkinnolla palkittu laadukas brittiläinen rikosdraama, joka kertoo Yorkshiren pienestä ”Onnen laaksosta”.  Siellä ihmisiä piinaavat niin huumeet, näpistykset kuin ei-toivotut teiniraskaudet. Ylikonstaapeli Catherine Cawood (Sarah Lancashire) paiskii töitä kitkeäkseen kaupungin ongelmat sekä jäljittääkseen miehen, jonka uskoo olevan syyllinen oman tyttärensä itsemurhaan. Kaikkeen hänkään ei kuitenkaan pysty vaikuttamaan.

 

 

The Sounds


31.8. suoratoistopalvelussa ja C More -kanavilla.

 

Uuteen-Seelantiin sijoittuvassa jännityssarjassa Tom Cabbot -niminen mies pakenee varakkaan perheensä vaikutusta pieneen Peloruksen kaupunkiin. Siellä hän viimeistelee sopimusta kalankasvatuslaitoksen perustamiseksi. Hänen vaimonsa Maggie huomaa pian paikalle saavuttuaan, että kulisseissa käy epämääräinen kuhina,  ja osa kaupunkilaisista vastustaa suunniteltua hanketta henkeen ja vereen. Eräänä päivänä Tom katoaa, ja Maggie joutuu vastakkain niin Cabbotien kuin kaupunkilaisten kanssa. Sarjan kaikki kahdeksan jaksoa julkaistaan kerralla.

 

 

Lue myös:

 
AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Elokuun-sarjauutuudet/ba-p/241671
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.