Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
  • 113 custom-general.kudos
  • 377 custom-general.replies
  • 14 custom-general.solutions

Elokuun sarjauutuudet

Elokuun sarjauutuudet.png

 

Elokuu ja hämärtyvät kesäillat lähenevät tulollaan. Mikä olisikaan sen mukavampaa, kun kääriytyä viltin alle ja rauhoittua uuden sarjan äärellä. Katsottavaa myös riittää, sillä tulevina viikkoina ilmestyy runsaasti kiinnostavia tv-sarjoja. Koostimme tähän artikkeliin muutaman sarjauutuuden, joten nappaa vinkit talteen! Kanavat pääset tilaamaan itsellesi verkkokaupastamme.

 

 

C More uutuudet

 

The Secret She Keeps

3.8. C Moren suoratoistopalvelussa

 

The Secret She Keeps_C More.jpg

 

The Secret She Keeps on australialainen draamatrilleri. Sarja kertoo kahdesta naisesta, jotka tapaavat sattumalta ruokakaupassa Sydneyn lähiössä. Naisten taustat ovat täysin erilaiset, mutta heillä on kaksi yhdistävää tekijää: he ovat molemmat raskaana ja heillä molemmilla on salaisuuksia, jotka voivat tuhota kaiken heille rakkaan. Sarja perustuu Michael Robothamin kirjoittamaan samannimiseen bestselleriin. Kaikki jaksot julkaistaan kerralla C More -suoratoistopalvelussa 3.8.

 

Killing Eve – kausi 2

6.8. C Moren suoratoistopalvelussa

 

Killing Eve_C More.jpg


Tämä brittiläinen trillerisarja jatkuu ensimmäisen kauden cliffhangerista; Eve palaa Lontooseen ja yrittää esittää, ettei Pariisissa tapahtunut mitään erikoista. Tämä kriitikoiden ylistämä sarja ilmestyy 6.8. vain C More -suoratoistopalvelussa.

 

Murha Sandhamnissa

3.8. C Moren suoratoistopalvelussa

Murha Sandhamnissa_C More.jpg

 

Viveca Stenin kirjoihin perustuva ruotsalainen rikossarja Murha Sandhamnissa palaa elokuussa uudella 7. tuotantokaudella C Moreen. Uudessa tuotantokaudessa nähdään myös uusi näyttelijä, Nicolai Cleve Broch (Mustamaalattu). Seitsemännellä kaudella uusi huume kylvää tuhoa juuri ennen ylioppilasjuhlakautta. Jaksoja julkaistaan C More -suoratoistopalveluun aina kaksi maanantaisin. Kaikkiaan kausi on 8 jakson mittainen.

 

Unelmaduuni Australiassa

31.8. C Moren suoratoistopalvelussa

 

Unelmaduuni Australiassa_C More.jpg

 

C More -alkuperäissarja Unelmaduuni Australiassa -ohjelmassa tutustutaan neljään suomalaisnuoreen, joilla on haaveena hauska seikkailu maailman toisella puolella ja huoleton työ auringossa. Ikimuistoinen reissusta tuleekin, mutta ei ehkä ihan sillä tavoin kuin nuoret kuvittelevat - perillä kun odottaakin lannantuoksuinen työpaikka peräkylien farmeilla. Millainen kulttuurishokki seuraa tyttöjen tajutessa, että edessä on kuukausien mittainen työleiri myrkkyhämähäkkien, käärmeiden ja punaniskojen armoilla? Sarja starttaa C Morella 31.8.

 

HBO uutuudet

 

Lovecraft Country

17.8. HBO-suoratoistopalvelussa

 


HBO:n uusi kauhudraamasarja Lovecraft Country vie katsojan 1950-luvun Amerikkaan, missä rotusyrjintä on arkipäivää ja varjoissa lymyää verenhimoisia hirviöitä. Sarja saa ensi-iltansa HBO Nordicilla 17.8. maanantaina.

 

Paramount+ uutuudet

 

Blue Story

17.8. Paramount+ -suoratoistopalvelussa

 

 

Ohjaajaksi siirtyneeltä räppäri Rapmanilta (Shiro's Story) tulee tositapahtumien innoittama tinkimätön rikosdraama kahdesta ystävyksestä, jotka varttuessaan Kaakkois-Lontoossa päätyvät vastakkaisillepuolille jengisodassa. Sarja on nähtävissä Paramount+ -suoratoistopalvelussa 4.8 alkaen.

 

 

Lue lisää:

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta