Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

HBO MAX telia Yhteisö.jpg


*PÄIVITETTY 26.10.2021*

HBO on kertonut tuovansa markkinoille uuden suoratoistopalvelun, jonka lanseeraus on 26.10. Tämä uusi HBO Max saadaan myös Telia TV -palveluun, mutta ajankohtaa ei ole vielä vahvistettu, vaan jatkamme vielä toistaiseksi HBO Nordic -palvelulla

 

Jotain uutta tapahtuu myös nykyisessä HBO Nordic -palvelussa, kun sinne lisätään huippusisältöjä HBO Maxin lanseerauspäivänä sekä myöhemmin kuluvan syksyn aikana. Kaikkiaan HBO Nordiciin tulee lisää noin 1500 nimikettä, joten laadukasta katsottavaa riittää myös jatkossa.


Mitä eroa on HBO Nordicilla ja HBO MAXilla? 

 

HBO:n brändätyt ensi-illat näkyvät HBO Nordic -palvelussa jatkossakin eikä sisältöjä tulla vähentämää, päinvastoin sisältöä lisätään syksy mittaan. Uutena ominaisuutena saadaan elokuvateattereiden uutuusleffoja (mm. Warner Bros), joita päästään katsomaan jo 45 päivää ensi-illan jälkeen. Sen sijaan uudet HBO Max originals -brändätyt ensi-illat ja vanhemmat kirjastosisällöt näkyvät vain HBO Max:ssa. 

 

Palvelussa jo olevat suosikkisarjat säilyvät ja myös niiden uudet tuotantokaudet lisätään. Lastenohjelmien kattava Toonix-kirjasto säilyy ennallaan. Sisällöistä ja hinnoista kerromme vielä myöhemmin tarkempia tietoja kun niitä saamme. 

Tällä hetkellä HBO Nordic -palvelun saat Telia TV:lle sekä digibokseille että sovelluksen kautta katsottavaksi seuraavissa kanavapaketeissa:

Telia TV:n HBO Nordic palvelun hinta säilyy toistaiseksi ennallaan.


Päivitämme tätä tiedotetta syksyn mittaan aina kun uutta tietoa ja uutisia asian tiimoilta saamme! 🙂

 

Lue myös: 

 
Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/HBO-Max-saapuu-Suomeen-26-10-2021/ba-p/228822
Linkki kopioitu
118 kommenttia 👇
jarkko35
Konkari

Jos ymmärsin oikein, niin Telia tv- palveluun voi jatkossakin tilata Hbo Nordic- kirjaston, vaikka Hbo Nordic- palvelu poistuu muuten olemasta 26.10? Miksi kukaan tilaisi Telian kautta Hbo Nordic- kirjastoa hintaan 10,95 kuukaudessa pienemmällä sisällöllä, kun Hbo Max- palvelussa on paljon laajempi sisältö ja hintakin on vain 8,99 kuukaudessa? Eihän siinä ole mitään järkeä.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 Kyllä, Nordic säilyy valkoimassa jatkossakin. Hintoja ei tässä vaiheessa kannata lähteä vertailemaan. Kuten tuossa artikkelissa mainittiinkin niin hinnoittelusta kerromme tarkempia tietoja heti kun saamme lisäinfoa asiasta. Hienoa kuitenkin että saadaan lisää sisältöjä tarjolle, tätä on kovasti odotettu 😊

Erkka1976
Uusi keskustelija

Niin, itsekin tuota hintaa ajattelin.

Max on 8,99@ kk ja jos ottaa vuoden niin se on 70€

Koska koko maxin sisältö tulee Telialle?

Tämän hetkisten tietojen perusteella en näe järkeä jatkaa hbo:ta teidän kautta.

jarkko35
Konkari

Elisa Viihde on tiedottanut asiakkailleen, että Hbo Nordic pysyy heidän valikoimassaan toistaiseksi, mutta hinta tippuu 1.11 alkaen 8,99 euroa kuussa hinnaksi. Lisäksi Elisa Viihteen Hbo Nordic asiakkaat saavat heti 26.10 käyttöönsä myös Hbo Max- suoratoistopalvelun, asiakkaille tulee sähköpostiin aktivointilinkki, jolla Hbo Maxin saa käyttöön ilman lisämaksua.

 

Elisa taitaa pestä tässäkin asiassa Telian 100-0.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@Erkka1976 ja @jarkko35 maltetaan vielä hetki. Tiedotamme mahdollisista hintamuutoksista ja muusta palveluun liittyvästä heti kun saamme lisäinfoa. Vielä ei siis kannata tehdä hätiköityjä päätöksiä 🙂

OldHorn
Seuraamassa menoa

Olen useamman vuoden tilannut HBO Nordicia Telia TV:n kautta. Sieltä tosin uupuu jaksoja mm. lasten sarjoista, ei ole kaikkia elokuvia saatavilla mitä taas olisi HBO:n itsensä kautta tilattaessa. Taidan tässä tapauksessa kiittää näistä vuosista ja tilata tuon HBO Maxin muuta kautta.

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

HBO Nordic on sisällöltään identtinen, hankki sen sitten meidän kautta tai suoraan HBO:lta. Toki pieniä eroja voi olla julkaisujen aikatauluissa, mutta samat sarjat ja leffat löytyy molemmista. Onko sulla @OldHorn antaa jotain esimerkkiä sarjoista tai leffoista, jotka uupuvat meidän kautta tilatusta HBO Nordicista, mutta löytyy HBO:n kautta tilatusta paketista?

OldHorn
Seuraamassa menoa

@HannaMarikaL 

 

Hei, esimeriksi elokuva Cursed puuttuu teidän valikoimista, mutta löytyy suoraan HBO:n palvelusta. Lasten sarjoista puuttuu jaksoja niin Teen Titans GO! kuin Adventure Time ja Gumballin mieletön maailma. Olen noista joskus kauan sitten palautettakin laittanut, sekä teille että HBO:lle. HBO vastasi, että te olette vastuussa teidän kautta tilatun HBO:n sisällöstä, heillä ei ole siihen sanomista, ja eivät voi auttaa. Teiltä taas sanottiin, että pitää kääntyä HBO:n puoleen.

KaPetri
Telialainen
Telialainen

HBO on sinulle oikein vastannut, me olemme vastuussa Telia TV-palvelun HBO:n kirjaston sisällöstä. Pahoittelen jos meiltä on pyydetty kääntymään ohjelmayhtiön puoleen!

Tein nyt noista puuttuvista sisällöistä ilmoituksen eteenpäin ja puuttuvat ohjelmat pyritään lisäämään kirjastoon mahdollisimman pian!

KaPetri
Telialainen
Telialainen

Tarkistimme ja vertailimme ilmoittamiasi puutteita meidän HBO-kirjaston ja HBO:n oman sovelluksen välillä. 

 

Cursed näyttäisi löytyvän meidän kirjastosta. Titans Go! -sarjan jaksot näyttävät nopeasti katsottuna myös täsmäävän HBO:n oman sovelluksen tarjoamaan. Adventure Time sarjaa näyttää löytyvän vain nykyään Cartoon Networks kautta. Gumbailin mieletön maailma -ohjelmaa näyttää löytyvän kaksi kautta.

 

Pystyisitkö @OldHorn tarkentamaan näiden ohjelmien puuttuvia tuotantokausia  ja/tai jaksoja, niin saamme puuttuvia tiedostoja pyydettyä ohjelmayhtiöltä.

OldHorn
Seuraamassa menoa

@KaPetri 

 

HBO Nordicin valikoimissa Adventure Time löytyy nimellä Seikkailuhetki. Teidän palvelussa kausista puuttuu jaksoja ja jaksot ovat aivan eri järjestyksessä kuin mitä HBO:n palvelussa.

 

Gumballin mieletön maailma-sarjan olette palvelussa jostain syystä jakaneet niin, että osa 1. ja 6. kauden jaksoista on erikseen. HBO:n palvelussa kaikki 6 kautta löytyy normaalisti.

 

Cursed-elokuva on nyt tullut valikoimiinne. Kesällä siitä mainitsin teille koska yritin sitä katsoa, mutta tuli virhe ja se katosi valikoimistanne.

 

Teen Titans GO!-sarjan jaksoistakin laitoin teille listausta aikoinaan. Katson paremmin kun kerkeän. Vaikka ei varmaan minun hommiini kuulu ilmaiseksi alkaa teille listaamaan mitä teidän kautta tilatusta HBO:sta puuttuu verrattuna HBO:lta tilattuna.

KaPetri
Telialainen
Telialainen

Suuri kiitos tarkennuksesta! Ei tietenkään ole sinun tehtävä näitä meille selvitellä. Me tosiaan nuo ohjelmien tiedostot saadaan suoraan ohjelmayhtiöltä ja ne Telia TV-palveluiden valikoimaan lisätään heti kun tiedostot saapuvat. Matkalla voi toki virheitä ja viivästyksiä sattua ja näitä pyritään omalla valvonnalla ehkäisemään. Lähtökohtaisesti sisällöt tulisivat kuitenkin olla 100% samanlaiset riippumatta tilaako palvelua operaattorin vai HBO:n kautta. 

OldHorn
Seuraamassa menoa

@KaPetri 

 

Ja nyt vertasin Teen Titans GO!-sarjaa, niin teidän palvelussa mm. 1. kauden 1. jakso on kahteen kertaan ja siitä puuttuu jaksoja lopusta. Huomasin tuon heti kun vertasin, joten mitä te vertailitte siellä? Pointti on se, että loppupeleissä HBO teidän kauttanne tilattuna tuntuu täysin keskeneräiseltä palvelulta. Jaksoja puuttunut noista mainitsemistani sarjoista jo pitkään, olen asioista maininnut, olette sanoneet, että ne lisätään. Mitään ei tapahdu. Jaksot ovat teidän palvelussa aivan väärissä järjestyksissäkin kaiken lisäksi.

KaPetri
Telialainen
Telialainen

@OldHorn Sanoppas muuta jos noinkin yksinkertainen asia jäi meillä huomaamatta. Käsi pystyyn virheen merkiksi.

 

Kieltämättä se täytyy tunnustaa, ettei HBO Nordic meidän kautta tilattuna ole yhtä hyvää kokemusta pystynyt tuottamaan kuin suoraan ohjelmayhtiöltä hankittuna juurikin näiden sisältöpuutteiden ja sisältöjen viivästyksien vuoksi. 

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Artikkelia on tänään päivitetty muutamalla tiedolla: 

 

  • Nykyiseen HBO Nordic palveluun tullaan syksyn mittaan lisäämään sisältöjä noin 1500 kpl, alkaen 26.10.
  • Palvelussa olevat suosikkisarjat säilyvät, myös niiden uudet tuotantokaudet tullaan lisäämään
  • Uutena juttuna saamme elokuvateattereiden uutuusleffoja, (mm. Warner Bros), joita päästään katsomaa jo 45 päivää ensi-illan jälkeen
  • Lastenohjelmien kattava Toonix kirjasto säilyy
  • Telia TV:n HBO Nordic palvelun hinta säilyy Telialla ennallaan, mutta voit hyödyntää huippuhyvän tarjouksen: C More + HBO Nordic 6kk 15,90 €/kk, jonka jälkeen 19,90 €/kk. Ei määräaikaisuutta.
jarkko35
Konkari

Minulle tuo C More + Hbo Nordic- etuhinta ei tuo mitään, kun laajakaista & tv- sopimukseni hintaan sisältyy jo C More. En ymmärrä miten Telia saa pidettyä Hbo Nordic asiakkaansa, kun palvelun hinta on Telian kautta tilattuna kalliimpi ja vielä suppeamalla sisällöllä?! Siis oikeasti, tyhmähän siinä pitää olla jos haluaa maksaa vähemmästä enemmän! Elisa Viihteen kautta Hbo Nordic- palvelun saa tilattua hintaan 8,99 e/kuukaudessa 1.11 alkaen. En ymmärrä Teliaa.

OldHorn
Seuraamassa menoa

Luin tuon @Katjane postauksen ja päädyin peruuttamaan HBO Nordicin tilauksen Telian kautta. Ei ole mitään järkeä jatkaa sitä. Katsellaan joskus jos tapahtuu jotain mullistavaa.

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 ja @OldHorn kiitos teille kommenteista!
Tässä ollaan tosiaan tällä hetkellä sen tiedon varassa, että olemme tuomassa HBO Max:n ja ison osan sisällöistä kyllä meillekin, mutta valitettavasti aikataulua ei vielä voida vahvistaa. 

jarkko35
Konkari

Tästä tiedotteesta kyllä ymmärtää, että Telia tv:n asiakkaat Pohjoismaissa saisivat tuon Hbo Maxin käyttöönsä heti 26.10.

 

https://www.teliacompany.com/en/news/news-articles/2021/hbo-max/

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35 Tuo uutinen koskee Ruotsin Teliaa. 

jarkko35
Konkari

No onpa Suomen Telia hoitanut tämän Hbo Max asian todella surkeasti Ruotsin Teliaan verrattuna.

Jussi1234567
Tutustumassa

Hei!

Miksi Telian HBO Nordicilla ei näy Curb your enthusiasmin kausi 11?

 

HBO:lta tilattaessa näkyy normaalisti.

KaPetri
Telialainen
Telialainen

@Jussi1234567 kyseisen sarjan 11. tuotantokauden jakso 1 saapuu myöhemmin tänään meidän TeliaTV-palvelun HBO ohjelmakirjastoon. Pientä viivettä on verrattuna HBO:n ylläpitämään palveluun, mutta ohjelmat pyritään lisäämään mahdollisimman pikaisesti kunhan tiedostot vain ohjelmayhtiöltä saadaan.

jarkko35
Konkari

Lupaatte: Jotain uutta tapahtuu myös nykyisessä HBO Nordic -palvelussa, johon tulemme saamaan lisäsisältöjä noin 1500 kpl HBO Max:n lanseerauspäivänä ja myös sitten myöhemmin tämän syksyn aikana.

 

No, tänään on Maxin lanseerauspäivä. Missä lupaamanne lisäykset viipyy!!?

ericrose
Vakiokalustoa ☆

Telian päätöksistä riippumatta on todettava, että suoraan HBO Maxilta tilattaessa uusille tilaajille on 30.11. mennessä saatavissa tutustumistarjous pysyvästi puoleen hintaan 4,49€/kk. Epäilen, ettei mikään Telian tarjous pysty vastaamaan tähän.

HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori

HBO Nordiciin tullaan @jarkko35  lisäämään syksyn mittaan uutta sisältöä, yhteensä noin 1500 kappaleen verran. Kaikkea uutta sisältöä ei siis lisätä sinne tänään. Pahoittelut, että tuossa tekstissä hieman huonosti nyt ilmaistu asia sisällön suhteen. Päivitimme tuota nyt, kiitos huomiosta!

sspower
Tutustumassa ☆

Toivottavasti tänään tulee edes teidän lupaama Godzilla vs. Kong ??

Ainakin viestissä mainitaan 26.10 

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@sspower Elokuvia lisätään palveluun tipotellen, joten toivotaan että tuo Godzilla vs. Kong saadaan katsottavaksi mahdollisimman pian. 

jarkko35
Konkari

Ihme sekoilua taas Telialta! Kai te ymmärrätte, että asiakkaanne maksavat tästä palvelusta! Olette tänään lisänneet Hbo Nordic- kirjastoon yhden sarjan, Kung Fu... ja siitäkin puuttuu jakso 1!! Miksi sarjasta ei ole katsottavissa kaikkia jaksoja!? Elisa Viihteen Hbo kirjastossa on tänään katsottavissa jo useampia elokuvalisäyksiä, mutta Telialla ei yhtään!! Miksi näin? Hommatkaa ammattilaisia sinne töihin!

OldHorn
Seuraamassa menoa

@jarkko35 

 

Nauroin itse ihan samaa. Lopetin tosiaan Telian kautta HBO Nordicin tilauksen, pitäisi loppua tämän laskutuskauden lopussa. Ajattelin sitten katsoa mitä tarjontaa sinne tuli. Ensinnäkin, ei pystynyt edes katsomaan ohjelmia, toisto-näppäin puuttui kokonaan. Toiseksi, ensin Kung-Fua oli se ensimmäinen jakso, ei muuta, nyt ei ole sitä ensimmäistä, mutta muut jaksot on. Aivan vitsi tämä Telian HBO ja en voi suositella kenellekään.

Merja_J
Moderaattori
Moderaattori

@jarkko35  Kyseinen jaksopuute on tosiaan tiedossa. HBO:lta on tulossa paljon sisältöä, joten "pieni ruuhka" aiheuttaa myös tämän että kaikkia jaksoja ei välttämättä ole uusista sarjoista heti katsottavissa. Pahoittelut, jos tämä aiheuttaa sinulle harmia. Kivasta asiasta on kuitenkin pohjimmiltaan kyse kun palveluun saadaan paljon uutta katsottavaa. 

jarkko35
Konkari

Mainitsette, että palveluun saadaan huippusisältöjä lanseerauspäivänä, ja olette lisänneet sinne YHDEN sarjan, ja siitäkin puuttuu ensimmäinen jakso -  eli sitäkään sarjaa EI voi alkaa katsomaan! Naurettavaa touhua. Tämä on maksullinen palvelu, ja nykyään Telialla ylihinnoiteltu.

tni3588
Rekisteröitynyt

Eipä tosiaan ole järkeä tilata HBO:ta täältä enää.

Vajaa valikoima ja lähes tupla hinta. Peruutus lähtee.

Ahasse
Tutustumassa

Taitaa Telian kaikki lupaukset olla pelkkää liibalaabaa?  Esim. yleensä Telialta saa etuna C-moren joksikin aikaa jopa ilmaiseksi. Entä kun on ollut jo vuosia tuo C-more?  Siis etua ei korvata millään. Nyt on tämä HB. Taitaa olla alamäki alkanut kun tässäkin lupaillaan vaan tulevaisuudessa lisätään joitakin kuvia. Saatteko te siellä Teliassa mitään aikaiseksi??

er1987
Rekisteröitynyt ☆

samat ongelmat olen huomannut hbo:lla telian kautta että puuttuu jaksoja sarjojen kausista ja tekstitykset puuttuvat välillä kokonaan, eka näkyy jonkun aikaa ja sitten tekstitys ei enään palaa, todella ärsyttävää! muutenkin saanut värkätä telian digiboksien kanssa ja soitatettu pitkin joka paikkaa mm. telia hjelppiin joka maksaa ihan sairaan paljon ja sit selvisi että vikapuolikin olisi saman asian tiennyt mut ei kertonut sitä!! tulipahan hieman rahastuksen maku suuhun!! tuloksena itselle hirveät maksut puheluista vaikka ongelma ei ole edes minusta riippunut!! alkaa olemaan mitta täynnä teliaa... kauan olen ollut asiakas ja välillä ihmetellyt että näinkö kohdellaan pitkäaikaisia asiakkaita. Taidan tarttua tarjoukseen hbo max sivuilta.

Ahasse
Tutustumassa

Eikä tämä uudistus voinut missään tapauksessa yllättää Teliaa. On ollut vireillä jo viikkoja. Ts. ei ole haluttu hoitaa hommaa niin kuin se olisi ollut eduksi vanhoille asiakkaille. Pistääpä ajattelemaan. 

sspower
Tutustumassa ☆

Huonosti on hommat hoidettu HBO Maxin suhteen. Jokunen "Wanha" elokuva tullut palveluun ja niidenkin katseleminen pätkii  !! Lisäksi hinnoista ei mitään tietoa eikä uusista elokuvistakaan tahi sarjoista.

Nyt ryhtiliikettä Telia !Lisäksi samaa mieltä nimimerkin @er1987 :n kanssa Telia Helpistä,törkeän kallis ja ei aina todellakaan saa apua ongelmiinsa.

 

Edit HannaMarikaL: Korjattu tägäys

OldHorn
Seuraamassa menoa

Tämä Telian säätö HBO:n kanssa on niin pohjanoteeraus kuin vaan voi olla. Sinne on tullut pari sarjaa: Young Sheldon, jossa vain yksi jakso, kausi 3 jakso 21. Ja se Kung Fu, josta puuttuu ensimmäinen jakso. Leffoja tullut muutamat lisää, kyllä, mutta ei mitään niistä uutuuksista mitä HBO Maxilla on katsottavissa. Ja hinta on niin naurettava. Aion kyllä pitää huolen, että kaikki omat läheiset ja tutut luopuvat Telian kautta tilatusta HBO:sta. Tämä ei ole enää edes huonoa asiakaspalvelua, vaan suoraa v*ttuilua asiakkaille.

Ahasse
Tutustumassa

Olen jonkinverran luottanut Teliaan vuosia asiakkaana. Nyt on kyllä pohjanoteeraus. Luulisi yrityksen jotain selittävän eikä laittaisi päätään pensaaseen. Tämä nyt ei maailmaa kaada mutta voi olla että asiakkaat äänestät helposti jaloillaan.  NYT Telia on teidän aikanne näytää onko teistä mihinkään tässä HBO jutussa!!!!!! Odottelen pari päivää vastauksia tuonne Telia oamat sivut palveluun. 

 

SINAD
Konkari ☆

Päätin sitten minäkin testata HBO Maxia, koska se ei maksa kuin 4,49 eur/kk ja hinta on pysyvä kunhan sen tilaa nyt.. olikohan se Marraskuun loppuun mennessä. Positiivista on se, että palvelu tarjoaa 4K UHD sisältöjä Dolby Atmos äänillä, joten lähtökohtaisesti tekninen laatu on silloin ok. Tosin nimikkeitä tällä laadulla on vähän, mutta näyttäisi että nimenomaan uudehkot elokuva tulevat tuolla laadulla.

Mutta sovelluksen toiminnassa AppleTV 4K gen2:ssa olisi vielä toivomisen varaa. Tosi epävakaa toiminta, kaatuu usein virheisiin erilaisilla virhekoodeilla yms. tai sitten vaihtoehtoisesti kuvaa ei näy, näkyy esim. harmaata muta ääni kuuluu. Ilmeisesti palvelu on myös ruuhkainen koska mm. Gozilla vs Kong elokuvan testaaminen räpsi ja pätki ja lopulta heitti ulos sovelluksesta. Kuitenkin hieman myöhemmin sama nimike toimi moitteettomasti. Pätkiminen ilmeni heti ensi sekunneista alkaen ja vian ollessa päällä muut, pelkästään HD tasoiset nimikkeet kuitenkin toimivat moitteetta. Eli aivan kuin niillä ei olisi servereissä riittävästi kaistaa.

 

Hintaansa nähden kuitenkin aika kova juttu, noin halvalla hinnalla jaksaa vaikka hetken odotellakin josko saisivat korjattua palvelunsa. Ja nyt alustavien testien perusteella kuitenkin näyttää että jos saa ylipäätään jonkun nimikkeen näkymään häiriöittä, niin se myös pysyy loppuun saakka. Kotiteatterihommissa erittäin korkea toimintavarmuus olisi kuitenkin ensiarvoisen tärkeää, koska siihen on totuttu mm. BluRaylla. Eli kun varataan aikaa kiireisen arjen keskeltä elokuvailtaan, laitetaan herkut yms. niin on oltava vähintään yhtä varmaa että leffa myös nähdään kuin mitä se olisi aidossa elokuvateatterissa. Siksi mitkään sellaiset "toimiikohan tämä" kokeilut eivät tähän ympäristöön sovi, eikä etenkään että kesken katselun tulee joku ongelma.

OldHorn
Seuraamassa menoa

Young Sheldon-sarjasta puuttuu ensimmäisen kauden ensimmäinen jakso. Miksi teillä on noin vaikeaa se jaksojen/elokuvien lisääminen sinne palveluun? Pääsisikö teille kenties töihin tekemään tuota hommaa? Voin vannoa, että onnistuisin paremmin.

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@OldHorn Kiitos huomiosta! Sarjan jakson puuttuminen olikin jo tiedossa ja näin ollen korjauksessa. 

tantero77
Uusi jäsen

Ensimmäisen jakson lisäksi myös 2. kauden viimeinen jakso puuttuu Young Sheldon sarjasta.

JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori

Kiitokset @tantero77 ja laitetaan tämä huomio myös eteenpäin korjaukseen.

Ahasse
Tutustumassa

En valita joidenkin sarjojen puuttuvista osista. MUTTA haluaisin tietää tuleeko ja koska jos tulee HBO maksi teliaan oikeilla hinnoilla?????

 

Katjane
Moderaattori
Moderaattori

@Ahasse HBO Max on tulossa myöhemmin, mutta aikataulu on vielä avoinna. Ilmoittelemme ajankohdasta tarkemmin kun se varmistuu. 

SINAD
Konkari ☆

Kyllä mulla näkyy Yong Sheldonin kaikki jaksot normaalisti, myös edellämainitut.. Miten ihmeessä voi olla mahdollista että jonkun Telian systeemin kautta voi puuttua mitään jaksoja, HBOmaxihan on sovellus joka asennetaan katselulaitteeseen ja se on suoraan yhteyksissä sinne HBO:n palvelimille. Kuulostaa kyllä tosi oudolta nyt tämä että Telian pitäsi lisätä HBO:n ylläpitämään palveluun jotain jaksoja? Vai eikö muka kuulostaisi hölmöltä että Telian boxilla XX ei näy esim. YouTubessa kaikki videot, ennen kuin Telia lisää ne sinne?

OldHorn
Seuraamassa menoa

@SINAD 

 

Telia TV:n kautta tilattaessa HBO:lta on saatavilla vain HBO Nordic, ei HBO Maxia. Ja kyllä, HBO lähettää ohjelmat Telialle, mikä lisää ne omaan kirjastoonsa, jolloin ne on katsottavissa Telia TV:n kautta. Tämän takia sieltä puuttuu jaksoja, kausia ja elokuvia, joskus uupuu myös tekstityksiä ja koko systeemi on aivan susi.

SINAD
Konkari ☆

Onpa outo systeemi. Mitenkähän kukaan on voinut edes keksiä moisen.. Miksei se voi olla vaan sovellus, kuten vaikkapa cmore, jonka katseluoikeudet voi kuitenkin ihan yhtälailla tilata Telian kautta omilta sivuilta - jos se kerta haluttu kerta laittaa Telian tuotteeksi.

 

Telia siis jollain tapaa kopioi sisällöt palveluunsa. Muuttuukohan myös laatu samalla. Onko esim. Gozilla vs Kong Telian kautta saatavilla 4K UHD laadulla Dolby Atmos äänillä ja 23,976 fps kuvanopeudella? Vai onko kenties konvertoitu pelkäksi FullHD:ksi ja pudotettu ääniraita stereoksi ja 25fps kuvanopeudelle jolloin leffan kestokin lyhenee? Esimerkiksi Cmore on just tuollainen, jonka takia peruutin koko tilauksen koska ei näe leffoja niitten oikealla laadulla tai edes oikean mittaisina. Toinen mitä mietin niin tonnehan tulee myös ensi-illat olikohan se 45 päivää leffaensi-illasta, mahtaakohan niitäkään saada tuota kautta heti?

jarkko35
Konkari

Ruotsissa Telia tv:n asiakkaat voivat jo nyt katsoa Hbo Maxia Telia tv:n digiboksin kautta, ja tilata Hbo Max- kanavapaketin tv- palveluunsa. En usko, että on kovin vaikeaa saada Maxia myös Suomen Telia tv- palveluun. Kannattaisi lyödä löylyä ja olla nopea, jotta Telian asiakkaat saisivat Hbo Maxin palveluunsa ennen Elisaa. Vai kuuluuko sen aina mennä niinpäin, että Elisan asiakkaat ovat ensimmäisiä, ja Telian asiakkaat tulevat sitten vähintään vuoden viiveellä kaikessa. Yritättekö edes?