Heinäkuun sarjauutuudet



 


Kesäkuussa meitä helli lämpöiset ilmat ja heinäkuu käynnisteltiin vesisateessa. Jos kuraleikkien sijaan haluat katsoa telkkaria, niin laitanpa tästä sinulle parit suositukset tulemaan. Kanavat saat tilattua käyttöösi Telian verkkokaupasta.


 


c moren uutuudet


 


Line of Duty – 4 kausi 


1.7. C Moren suoratoistopalvelussa


 



 


Fiktiivinen AC-12-yksikkö tutkii korruptiota brittien poliisikunnassa. Pääosissa sarjassa ovat: Martin Compston, Vicky McClure, Thandie Newton ja Adrian Dunbar. C Moren suoratoistopalvelussa on nähtävillä myös aiemmat kaudet.


 


Vida – 3. kausi


9.7. C More suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 



 


Odotettu viimeinen kausi kriitikoiden ylistämästä Vida-sarjasta. Draamasarjassa seurataan meksikonamerikkalaisiasiskoksia, jotka ovat päätyneet etäisiksi lapsuusvuosien jälkeen. Siskokset tapaavat yllättäen Los Angelesin korttelissa ja joutuvat kohtaamaan äitinsä vaietun identiteetin. Kaudella kolme paljastetaan suuri perhesalaisuus ja siskokset joutuvat päättämään jatkavatko yhdessä vai erikseen elämäänsä. Pääosissa: Melissa Barrera, Mishel Prada ja Ser AnzoateguiC Moren suoratoistopalvelussa on nähtävillä myös aiemmat kaudet. Sarjaa julkaistaan torstaisin yksi jakso kerrallaan.


 


P-Valley – 1. kausi


25.7. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla


 



 


Uusi draamasarja P-Valley perustuu Katori Hallin näytelmään nimeltä Pussy Valley, jonka jokaisen jakson on ohjannut nainen. Sarja vie meidät Missisippin suistoalueelle pienen kolkon kaupungin strippiklubille. P-Valley seuraa strippiklubin tanssijoiden elämää. Pääosissa: Brandee Evans, Nicco Annan ja Shannon Thorn. Sarjaa julkaistaan ensin kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso/viikko.


 


HBO:n uutuudet


 


Brave new world - 1. kausi


Alkaen 16.7. HBO:lla


 



 


Uusi scifi-draamasarja perustuu Aldous Huxleyn klassikkoromaaniin Uljas uusi maailma vuodelta 1932. Uudessa maailmassa perhe, raha, yksiavioisuus ja yksityisyys ovat kiellettyjä. Sarjassa seurataan kun Bernand Marx (Harry Lloyd) ja Lenina Crowne (Jessica Brown) lähtevät Uuden Lontoon ulkopuolelle villi-ihmisten maille. He tapaavat villinä elävän Johnin "John the Savage" (Alden Ehrenreich). Villi-John matkaa heidän mukanaan Uuteen Lontooseen ja näennäisen täydellisen yhteiskunnan rauha ja tasapaino alkavat rakoilla.


 


Eristyksissä - Kausi 1.


Alkaen 19.7. HBO:lla


 



 


HBO:n ensimmäinen suomalainen alkuperäistuotanto! Seitsemän ohjaajaa kertoo oman ohjauksensa kautta näkemyksensä koronapandemian aiheuttamista poikkeusoloista. Ohjaajat ovat: AJ Annila, Aleksi Salmenperä, Alli Haapasalo, Mikko Kuparinen, Mika Kurvinen, Teemu Nikki ja Marja Pyykkö.


 


Lue myös:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa