Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
ReOlivia
Yhteisömanageri
Yhteisömanageri
  • 295 custom-general.kudos
  • 471 custom-general.replies
  • 20 custom-general.solutions

Heinäkuun sarjauutuudet

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Heinäkuun sarjauutuudet.jpg

 

Kesäkuussa meitä helli lämpöiset ilmat ja heinäkuu käynnisteltiin vesisateessa. Jos kuraleikkien sijaan haluat katsoa telkkaria, niin laitanpa tästä sinulle parit suositukset tulemaan. Kanavat saat tilattua käyttöösi Telian verkkokaupasta.

 

c moren uutuudet

 

Line of Duty – 4 kausi 

1.7. C Moren suoratoistopalvelussa

 

LineofDuty Yhteisö.jpg

 

Fiktiivinen AC-12-yksikkö tutkii korruptiota brittien poliisikunnassa. Pääosissa sarjassa ovat: Martin Compston, Vicky McClure, Thandie Newton ja Adrian Dunbar. C Moren suoratoistopalvelussa on nähtävillä myös aiemmat kaudet.

 

Vida – 3. kausi

9.7. C More suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla

 

Vida Yhteisö.jpg

 

Odotettu viimeinen kausi kriitikoiden ylistämästä Vida-sarjasta. Draamasarjassa seurataan meksikonamerikkalaisiasiskoksia, jotka ovat päätyneet etäisiksi lapsuusvuosien jälkeen. Siskokset tapaavat yllättäen Los Angelesin korttelissa ja joutuvat kohtaamaan äitinsä vaietun identiteetin. Kaudella kolme paljastetaan suuri perhesalaisuus ja siskokset joutuvat päättämään jatkavatko yhdessä vai erikseen elämäänsä. Pääosissa: Melissa Barrera, Mishel Prada ja Ser AnzoateguiC Moren suoratoistopalvelussa on nähtävillä myös aiemmat kaudet. Sarjaa julkaistaan torstaisin yksi jakso kerrallaan.

 

P-Valley – 1. kausi

25.7. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla

 

P Valley Yhteisö.jpg

 

Uusi draamasarja P-Valley perustuu Katori Hallin näytelmään nimeltä Pussy Valley, jonka jokaisen jakson on ohjannut nainen. Sarja vie meidät Missisippin suistoalueelle pienen kolkon kaupungin strippiklubille. P-Valley seuraa strippiklubin tanssijoiden elämää. Pääosissa: Brandee Evans, Nicco Annan ja Shannon Thorn. Sarjaa julkaistaan ensin kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso/viikko.

 

HBO:n uutuudet

 

Brave new world - 1. kausi

Alkaen 16.7. HBO:lla

 

brave new world.jpg

 

Uusi scifi-draamasarja perustuu Aldous Huxleyn klassikkoromaaniin Uljas uusi maailma vuodelta 1932. Uudessa maailmassa perhe, raha, yksiavioisuus ja yksityisyys ovat kiellettyjä. Sarjassa seurataan kun Bernand Marx (Harry Lloyd) ja Lenina Crowne (Jessica Brown) lähtevät Uuden Lontoon ulkopuolelle villi-ihmisten maille. He tapaavat villinä elävän Johnin "John the Savage" (Alden Ehrenreich). Villi-John matkaa heidän mukanaan Uuteen Lontooseen ja näennäisen täydellisen yhteiskunnan rauha ja tasapaino alkavat rakoilla.

 

Eristyksissä - Kausi 1.

Alkaen 19.7. HBO:lla

 

Minttu Mustakallio HBO.jpg

 

HBO:n ensimmäinen suomalainen alkuperäistuotanto! Seitsemän ohjaajaa kertoo oman ohjauksensa kautta näkemyksensä koronapandemian aiheuttamista poikkeusoloista. Ohjaajat ovat: AJ Annila, Aleksi Salmenperä, Alli Haapasalo, Mikko Kuparinen, Mika Kurvinen, Teemu Nikki ja Marja Pyykkö.

 

Lue myös:

0 vastausta