Helmikuun sarjauutuudet


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


 


Helmikuu tarjoaa jälleen parastaan kun sarjauutuudet täyttävät sekä C Moren, että HBO:n suoratoistopalvelut. Luvassa on niin kotimaista alkuperäissarjaa kuin pohjoismaistakin rikosdraamaa, koskettavia dokumenttisarjoja unohtamatta. Tässä osa C Moren ja HBO:n sarjauutuuksista, joiden parissa on mukava viettää vapaa-aikaa omalla kotisohvalla. HBO Nordic -ohjelmakirjaston, C Moren suoratoistopalvelun sekä kanavapaketit saat tilattua verkkokaupastamme. Kannattaa myös kurkata mahdolliset "maistiaistarjoukset" sekä yhdistelmäpaketit.


 


 


C Moren uutuudet


 


 


Line of Duty 5. kausi


1.2. C More -suoratoistopalvelussa


 


Palkitun rikossarjan keskiössä on fiktiivinen AC-12-yksikkö, joka tutkii korruptiota brittien poliisikunnassa. Sarjan on luonut Jed Mercurio (Bodyguard, Bloodlands). Kauden kaikki kuusi jaksoa julkaistaan C Moressa kerralla, myös aikaisemmat kaudet ovat katsottavissa C Moressa.


 


 



 


 


Blood 2. kausi


1.2. C More -suoratoistopalvelussa


1.2. C More Series -kanavalla


 


Irlantilaisen rikostrillerin kakkoskausi jatkuu putkeen ensimmäisen kauden perään. On kulunut vuosi ensimmäisen kauden tapahtumista, ja Jim palaa kotiin saadakseen jälleen yhteyden perheeseensä. Sarja nähdään C Moressa kahden jakson viikkotahdilla.


 


 



 


 


Strangers


7.2. C More -suoratoistopalvelussa


7.2. C More First -kanavalla


 


Sarja kertoo yliopisto-opettaja Jonah Mulraysta, jonka elämä romahtaa, kun hänen vaimonsa kuolee auto-onnettomuudessa Hong Kongissa. Pian selviää, että kyseessä oli murha. Sarjan keskiössä on loistava kattaus kiinnostavia näyttelijöitä, kuten John Simm (Doctor Who), Anthony Chau-Sang Wong (Kirjava huntu) ja Katie Leung (Harry Potter -elokuvasarja). Sarjaa esitetään kaksi jaksoa viikossa.


 


 



 


 


The First


9.2. C More -suoratoistopalvelussa


9.2. C More First -kanavalla


 


Kahdeksanosaisessa lähitulevaisuuteen sijoittuvassa draamasarjassa yritetään lähettää ensimmäistä miehitettyä lentoa Marsiin. Pääroolissa astronautti Tom Hagertyna nähdään Oscar-palkittu Sean Penn. Avaruusohjelman johtajaa, Laz Ingramia, näyttelee Natascha McElhone (Californication, The Truman Show). Sarja nähdään C Moressa kaksi jaksoa viikossa.


 


 



 


 


Rikos, kaudet 1-3


17.2. C More Suoratoistopalvelussa


 


Pohjoismaisten rikosdraamojen ystäviä kiinnostaa varmasti tämä Nordic Noir -henkinen sarja, josta julkaistaan kaudet 1-3 kerralla C Moressa. Sarja kertoo Kööpenhaminalaisesta rikosetsivä Sarah Lundista (Sofie Gråbøl), joka saa eteensä vaikeita murhatutkimuksia. Ja toki niillä on vaikutuksia myös hänen henkilökohtaiseen elämäänsä. Sarjan ensimmäinen kausi julkaistiin Tanskassa 2007, ja se nousi suosioon myös Isossa-Britanniassa voittaen arvostetun Bafta-palkinnon.


 


 



 


 


Aallonmurtaja, 3. kausi


25.2. C More -suoratoistopalvelussa


 


C More -alkuperäissarjasuosikki palaa uudella kaudellaan! Upi Aaltonen (Turkka Mastomäki) ja lähes koko jengi istuu pitkiä tuomioita vankilassa. Tuula Aaltonen (Maria Ylipää) menettää ratsutilansa ja joutuu muuttamaan lasten kanssa Vantaalle vuokrakolmioon. Koskettavan rikossaagan kolmannella kaudella mukaan astelee myös liuta uusia hahmoja, jotka alkavat uhata jo valmiiksi nurkkaan ahdistettua Aaltosen perhekuntaa. Kahdeksanosaisesta kaudesta julkaistaan ensimmäisellä viikolla kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa.


 



 


 


HBO:n sarjauutuudet


 


Vitals. A True Human Story


7.2. HBO:lla


 


Espanjalainen kolmiosainen HBO-dokumenttisarja on syvällinen, koskettava katsaus elämään barcelonalaisessa sairaalassa koronakevään pahimmassa vaiheessa. Epätavallinen dokumenttisarja tarkastelee fyysisiä ja psyykkisiä haasteita, joita potilaat ja terveydenhoitoalan työntekijät kohtaavat sekä töissä että kotona läheistensä parissa. Sarjassa kuvataan todellisten ihmisten intiimejä tarinoita ja muistuttaa niiden välityksellä ihmisten ainutlaatuisesta kyvystä rakkauteen ja ystävällisyyteen, joka kukoistaa tiukan paikan tullen.


 



 


 


Outlander, 5. kausi


17.2. HBO:lla


 


Kaksitoistaosaisessa draamasarjassa Claire Randall (Caitriona Balfe) kohtaa jälleen aviomiehensä, joka palaa toisen maailmansodan taistelukentiltä. Heidän ollessaan matkalla Claire kävelee muinaisen kivimuodostelman läpi ja tempautuu yllättäen vuoden 1743 Skotlantiin, jota repivät sota ja Ylämaan roistojoukot. Olosuhteiden pakosta Clairen on mentävä naimisiin lainsuojattoman kanssa, ja pian hän huomaa olevansa rakastumassa. Rakkaus kahta eri aikakausien miestä kohtaan raastaa Clairea ja asettaa hänet asemaan, jossa sekä hänen sydämensä että henkensä ovat uhattuina. Turvallinen tulevaisuus ja rakkaan läheisen henki ovat vaakalaudalla, kun kuvernööri William Tryon (Tim Downie) muistuttaa Jamieta (Sam Heughan) vaatimuksesta, jonka täyttämättä jättäminen saattaa tuhota kaiken.


 



 


 


Snowfall 4. kausi


25.2. HBO:lla


 


Kymmenosainen draamasarja sijoittuu 1980-luvun Los Angelesiin, missä kokaiiniaddiktiot lähtivät jyrkkään nousuun. Rikosdraama käsitteleekin kokaiinin liikakäytön haittavaikutuksia sekä sen kulttuurisia vaikutuksia. Kokaiinin ongelmalliseen maailmaan sotkeutuu muun muassa nuori huumeiden välittäjä Franklin Saint (Damson Idris), joka ihailee hämäräperäistä meksikolaista painijaa Gustavo “El Oso” Zapataa (Sergio Peris-Mencheta), sekä Teddy McDonald (Carter Hudson), poliisi, joka haluaa pelastaa maailman. 


 



 


Lue myös nämä:


 


- Tammikuun sarjauutuudet


- Vuokraamon uutuuselokuvat


Karkurit – C Moren uusi kotimainen alkuperäissarja tarjoaa draamaa ja jännitystä


 


 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa