Huhtikuun sarjauutuudet


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Kevät on aivan nurkan takana. Iltaisinkin on jo valoisaa, ja mieli tekee entistä enemmän ulkoilemaan. Kevät tuo kuitenkin mukanaan myös sarjauutuuksia ja vanhojen suosikkisarjojen uusia kausia, joten ruudun äärelle kannattaa ainakin silloin tällöin vielä linnottautua. Huhtikuu tarjoaa katsottavaksi niin kotimaista komediasarjaa kuin ruotsalaista dekkariakin. Todella suositun Maria Wernin kahdeksas tuotantokausi nimittäin pyörähtää käyntiin kuukauden puolessa välissä. Tätä ei kannata missata!


 


Artikkelin sisällysluettelo


C More



HBO



 


C More


 



The Deceived


1.4. C More -suoratoistopalvelussa


1.4. C More First -kanavalla


 


Neliosaisessa psykologisessa trillerissä nuori englantilainen Ophelia rakastuu naimisissa olevaan luennoitsijaansa Michaeliin. Michaelin kadotessa Ophelialle selviää, että tämän vaimo on kuollut tulipalossa. Tämän jälkeen Ophelia ei voi enää luottaa omaan mieleensä. Sarjan on kerrottu pitävän otteessaan ja alussa ehkä hieman monimutkainenkin tarina nivoutui lopussa hyvin yhteen. Pääosaa näyttelee Emily Reid (Belgravia). Sarjan ensimmäiset kaksi jaksoa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa 1.4. ja toiset kaksi 8.4.


 


 



 


 



Bloodlands


15.4. C More -suoratoistopalvelussa


15.4. C More First -kanavalla


 


BBC:n tuore neliosainen, Jed Mercurion (Bodyguard, Line of Duty) tuottama rikosdraama, jossa pohjois-irlantilainen etsivä Tom Brannick (James Nesbitt, Rimakauhua ja rakkautta) yhdistää itsemurhaviestin selvittämättömään rikostapaukseen. Tutkinta johtaa kuuluisan salamurhaajan jäljille. Tapauksella on etsivälle valtava henkilökohtainen merkitys. Sarjaa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa kaksi jaksoa kerrallaan.


 


 



 


 



Maria Wern, 8. kausi


19.4. C More -suoratoistopalvelussa


19.4. C More First -kanavalla


 


Kaikkien pohjoismaisten dekkarifanien iloksi Maria Wern tekee vihdoin paluun. Omapäinen gotlantilaisdekkari tutkii tällä kertaa puolustusvoimien harjoituksessa kuolleen nuoren sotilaan kuolemaa, mutta armeija on haluton auttamaan tutkinnassa. Maria Werniä näyttelee tuttuun tapaan Eva Röse. Sarjaa seurataan C Moressa aina maanantaisin kahden jakson viikkotahdilla.


 


 



 


 



Paras vuosi ikinä, 2. kausi


22.4. C More -suoratoistopalvelussa 


 


Viime vuonna huippusuosioon noussut C Moren kotimainen alkuperäiskomediasarja viihdyttää jälleen uudella kaudella. Miina (Ella Lahdenmäki) ja Karla (Lotta Kaihua) jatkavat elämänsä parasta vuotta kämppiksinä ja päättävät ravistella omia ennakkoluulojaan entistä enemmän. Naiset muun muassa tutustuvat esiäiteihinsä, ryhtyvät seksipositiivisiksi ja palaavat luontoon. Sarjassa nähdään myös liuta uusia näyttelijöitä, esimerkiksi Tommi Eronen, Santtu Karvonen, Marjaana Maijala, Johannes Holopainen, Vilma Kinnunen ja Samuli Niittymäki. Sarjaa seurataan joka torstai, kahden jakson viikkotahdilla.


 


 



 


 



Killing Eve, 3. kausi


29.4.  C More -suoratoistopalvelussa


 


Killing Eve -rooleistaan palkittujen Sandra Oh’n ja Jodie Comerin tähdittämä trillerisarja jatkuu nyt kolmannen kauden jaksoin. Uutuuskaudella Eve yrittää koota elämäänsä uudelleen kasaan, sen jälkeen kun Villanelle ampui häntä. Myös Villanelle jatkaa elämäänsä, mutta vanha vihollinen lähestyy häntä. Carolynia sabotoidaan töissä ja Kenny ei voi jättää The Twelve-tutkintaansa rauhaan. Sarjan kolmannen kauden kaikki jaksot julkaistaan C Moressa kerralla.


 


 



 


 


HBO


 



Pray, Obey, Kill


4.4. HBO Nordicilla


 


Ruotsalainen true crime -sarja Pray, Obey, Kill kertoo Knutbyn pikkukylän monimutkaisesta murhatapauksesta. Kuusiosainen dokumenttisarja käsittelee murhaa uudesta näkökulmasta. Sarja käsittlelee nuoren naisen murhaa Knutbyn pikkukylässä hyytävän kylmänä tammikuun yönä vuonna 2004. Samana yönä hänen naapurinsa sai useita ampumahaavoja. Syrjäisen kylän tiivis, vapaakirkollinen seurakunta nousi murhan myötä huomion keskipisteeksi, ja tapahtumista seurannutta oikeudenkäyntiä seurattiin Suomessakin tiiviisti. Tutkivat journalistit Anton Berg ja Martin Johnson käsittelevät yhdessä ohjaaja Henrik Georgssonin (Silta) kanssa mutkikasta rikostapausta uudesta näkökulmasta. Toimittajat ovat päässeet käsiksi ennen julkaisemattomiin materiaaleihin ja haastattelevat yksinoikeudella ihmisiä, jotka ovat nyt valmiita puhumaan vuosien hiljaisuuden jälkeen.


 



 


 



The Nevers


12.4. HBO Nordicilla


 


HBO uusi draamasarja sijoittuu vuoteen 1896. Viktoriaanisen aikakauden Lontoota ravistelee yliluonnollinen ilmiö, joka antaa joillekin ihmisille – enimmäkseen naisille – epätavallisia kykyjä. Jotkut kyvyistä ovat ihmeellisiä, toiset taas hermostuttavia. Riippumatta siitä, millaisia muutoksia kukin on kohdannut, kaikki tähän uuteen alaluokkaan kuuluvat ovat suuressa vaarassa. Lahjakkaita hylkiöitä suojelevat Amalia True (Laura Donnelly), salaperäinen leski, jolla on nopeat nyrkit, ja Penance Adair (Ann Skelly), nerokas nuori keksijä. Onnistuakseen heidän on kohdattava julmat voimat, jotka haluavat tuhota kaikki heidän kaltaisensa. Ensimmäinen kausi koostuu kahdestatoista jaksosta. Kuusi ensimmäistä jaksoa nähdään viikoittain 12.4. alkaen ja loput jaksoista saapuu katsottavaksi myöhemmin.


 



 


C Moren sarjat ovat katsottavissa C More -suoratoistopalvelun kautta puhelimella, tabletilla, tietokoneella osoitteessa cmore.fi, useimmilla älytelevisioilla ja Telia TV digiboksin käyttöliittymän kautta. Jos sinulta ei vielä löydy kyseistä suoratoistopalvelua, onnistuu sen tilaaminen verkkokaupastamme. Liittymäasiakkaidemme kannattaa myös hyödyntää etuhintainen C More TV -palvelu.  Osa sarjoista esitetään myös C More First -kanavalla, joka löytyy C More Total -paketista. HBO Nordic -suoratoistopalveluun voit nyt tututusta kahden viikon ajan maksutta. 


 


Lue myös:


 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa