Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
  • 803 custom-general.kudos
  • 1061 custom-general.replies
  • 72 custom-general.solutions

Karkurit – C Moren uusi kotimainen alkuperäissarja tarjoaa draamaa ja jännitystä

CMore_Karkurit.jpg

 

 

C Moren alkuperäissarjat ovat olleet jo pidempään kovassa nosteessa ja nyt niiden joukkoon saadaan jälleen kotimainen uutuussarja Karkurit, joka starttaa C Moren suoratoistopalvelussa 21.1. alkaen. Ensimmäisellä viikolla sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa ja sen jälkeen yhden jakson viikkotahdilla.

 

Taustalla vahvoja tekijöitä

 

Karkurit on Jussi- ja Kultainen Venla -palkittujen tekijöiden uusi draamasarja, joka kertoo karkureita paikantavasta FAST-eliittipoliisyksiköstä, sekä pakenevista rikollisista. Yksikön johdossa on Karita Tulikoura (Pirjo Lonka), jolle tiimi on kuin toinen perhe. Tiimiin kuuluvat lisäksi Niklas (Kristo Salminen), vanhan koulukunnan edustaja, vinkkimies Pertti (Matti Onnismaa), dataanalyytikko Lori (Anna Böhm), Roban poliisipiiristä siirtynyt entinen peitepoliisi Santiago (Deogracias Masomi) sekä hakkeri Eeli (Pyry Kähkönen).

 

Taustalla on liuta palkittuja draaman huipputekijöitä ja tuotannosta vastaa Yellow Film & TV. Pääkäsikirjoittajana ja alkuperäisen konseptin luoja on Tatiana Elf, joka on tunnettu mm. Roban ja Keisari Aarnion taustalta. Ohjaajina ovat Jalmari Helander (Rare Exports, Big Game), Saara Cantell (Kohtaamisia, Tulen morsian) sekä Teppo Airaksinen (Downsiftaajat, Juice).

 

Kurkistus ensimmäisiin jaksoihin

 

Kymmenosaisen sarjan jokaisessa jaksossa tiimi saa käsiinsä uuden karkuritapauksen. Kello tikittää, koska karkurin jäljet kylmenevät 48 tunnissa. Yksikön elämä järkyttyy, kun yksi tiimin jäsenistä katoaa karkurin etsinnän aikana. Yksikön johtaja Karita (Pirjo Lonka) ottaa selvittääkseen mitä oikein on tapahtunut.

 

1. Mastermind – Ensimmäisessä jaksossa tiimi lähtee karismaattisen ja vaaralliseksi luokitellun kolmoismurhaajan perään.

 

2. Kameleontti – Toisessa jaksossa ovela identiteetti varas jättää palaamatta vankillomaltaan ja naisen pakomotiivi on tiimille epäselvä. Samalla Karita totuttelee ryhmän uuteen jäseneen, joka on tullut tuuraamaan kadonnutta tiimiläistä.

 

3. Old School – Kolmannen jakson karkuri on vanhan koulukunnan herrasmiesrikollinen, jonka impulsiivisuus aiheuttaa ongelmia. Tiimin konkarijäsen Perri ei jaa kaikkia tietojaan Karitalle, joka samaan aikaan murehtii kadonnutta tiiminsä jäsentä.

 

 

C Moren suoratoistopalvelun ja kanavapaketit saat tilattua itsellesi Telian verkkokaupasta. Liittymäasiakkaidemme kannattaa hyödyntää myös etuhintainen C More TV.

 

Lue myös nämä:

 

- Tammikuun sarjauutuudet

- Beck palaa C Moreen

- Vuokraamon uutuuselokuvat

 

 

 

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
0 vastausta