Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Kesäkuun sarjauutuudet HBO Cmore Telia TV.JPG

 

Kesäkuussa saamme Telia TV:n C More ja HBO Nordic -kanavapaketeille paljon uutta katsottavaa. Tulossa on kattaus klassikkoja, romanttisia komedioita sekä rikossarjoja. Tässä artikkelissa esittelen nämä uudet sarjat, joista löytyy varmasti jokaiselle jotakin ajanvietettä, vaikkapa kesän sadepäiville! 🙂

 

C More uutuudet

 

Mystery Road, 2. kausi

Australialaisen draamasarjan tuore toinen kausi starttaa 4.6.

Päätön ruumis löytyy kellumasta rämeestä, ja harvasanainen poliisi Jay Swan saa tehtäväkseen murhatutkinnan syrjäisessä Gideonissa. Silta-sarjasta tutun Sofia Helinin näyttelemä arkeologi liittyy uutena hahmona sarjaan. Koko kausi on katsottavissa 4.6. alkaen C More suoratoistopalvelusta, josta löytyy myös 1. kausi.

 

 

Condor, 2. kausi

Amerikkalainen draamatrilleri nuoresta CIA-analyytikosta, joka törmää hirvittävään terroristisuunnitelmaan. Kun koko hänen osastonsa tuhoutuu, täytyy hänen ainoana eloonjääneenä määritellä uudelleen, kuka hän on ja mihin hän kykenee taistelussa totuuden löytämiseksi. Toinen kausi jatkuu suoraan ensimmäisen kauden cliffhangerista. Pääosassa on Valkoinen kuningatar -sarjasta tuttu Max Irons. Sarjaa julkaistaan starttipäivänä 9.6. C More -suoratoistopalveluun kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa. Myös ensimmäinen kausi löytyy C Moresta.

 

 

Love Life, 1. kausi

Uunituore romanttinen komediasarja nuoresta newyorkilaisesta Darbysta (Anna Kendrick), joka uneksii oikean rakkauden löytämisestä. Sen oikean etsintä kestää vuosia, ja jokaisessa jaksossa kerrotaan uuden, Darbyn matkallaan kohtaaman, ihmisen tarina. Sarjaa julkaistaan 14.6. C More -suoratoistopalveluun kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa.

 

 

Million Dollar Listing Los Angeles, 12. kausi

Kurkistuksen Los Angelesin luksuslukaaleja kauppaavien kiinteistövälittäjien arkeen tarjoava sarja jatkuu uuden kauden jaksoin C Moressa jenkkitahtiin. Sarja on katsottavissa 17.6. alkaen vain C More -suoratoistopalvelussa.

 

 

Ramy, 2. kausi

Golden Globe -palkittu draamakomedia Ramysta, nuoresta muslimista, joka New Jerseyssä yrittää löytää tasapainon ystävien, uskonnon ja deittailun väillä. Toisella kaudella Ramy etsii syvempää yhteyttä uskoonsa, ja löytääkin uuden muslimiyhteisön. Uutena näyttelijänä sarjaan liittyy kaksinkertainen Oscar-voittaja Mahershala Ali. Sarjaa julkaistaan jakso viikossa perjantaisin 19.6. alkaen. Myös 1. kausi löytyy C Moresta.

 

 

Hightown, 1. kausi

Uusi yhdysvaltalainen rikosdraama, jossa kansallisen merikalastuspalvelun agentti Jackie Quinones (Monica Raymond) ajautuu keskelle murhatapausta löydettyään rannalle huuhtoutuneen ruumiin Cape Cod Baysta. Sarjaa julkaistaan starttipäivänä 24.6. C More -suoratoistopalveluun kaksi jaksoa ja sen jälkeen jakso viikossa.

 

 

Salatut elämät: Pihlajasatu, 3. kausi

On jälleen aika kurkistaa Ulla Taalasmaan kristallipalloon Salattujen elämien vaihtoehtotodellisuutta kuvaavassa sarjassa. Uudella 3. kaudella on mahdollisuus nähdä millaisia Dahlian ja Helenan elämät olisivat voineet olla, jos asiat olisivat menneet toisin. Sarjaa julkaistaan C More -suoratoistopalvelussa viisi jaksoa 26.6. ja loput viisi 3.7.

 

 

 

HBO uutuudet

 

TRACKERS

Suomalaisohjaaja Jyri Kähösen älykäs, toiminnantäyteinen trilleri sijoittuu Etelä-Afrikan järjestäytyneen rikollisuuden syövereihin. Kansainvälistä mainetta niittäneen kirjailija Deon Meyerin rikosromaaniin pohjautuva sarja seuraa kolmea eri juonikaarta eri puolilla Etelä-Afrikkaa, mistä yllättävät käänteet johdattavat sarjan hahmot väkivaltaiseen yhteentörmäykseen Kapkaupungissa. Juoneen kietoutuvat järjestäytynyt rikollisuus, salakuljetetut timantit, turvallisuuspalvelu, harvinaiset sarvikuonot, CIA sekä kansainvälinen terroristijuoni. Sarja alkaa 6.6.

 

 

EN CASA – AT HOME

Espanjalaisohjaajien ajankohtainen antologia kuvaa sosiaalisen eristäytymisen aikaa. Viisi ohjaajaa, viisi tarinaa, samat olosuhteet: maailmanlaajuisesta koronaviruspandemiasta johtuvan eristäytymisen ajanjakso. Fiktiivinen sarja syntyi yllättävien olosuhteiden tuloksena. Jaksot on kuvattu espanjalaisten ohjaajien kodeissa, missä kuvausapuna ovat toimineet ne, joiden kanssa ohjaajat asuvat eristyksissä. Leticia Dolera, Rodrigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Carlos Marqués-Marcet ja Elena Martín ohjaavat kukin yhden sarjan jaksoista. Sarjan on luonut HBO Europelle Warner Bros. Espanjan kansainvälinen televisiotuotantoyhtiö ITVP España yhdessä Caballo Filmsin kanssa. Sarja starttaa 6.6.

 

 

I MAY DESTROY YOU

Peloton, suorasukainen ja provosoiva uutuussarja tarkastelee seksuaalisen suostumuksen käsitettä nykymaailmassa. Kuinka erottaa seksuaalinen vapautuminen ja hyväksikäyttö toisistaan nykyajan deittailun ja suhteiden sekamelskassa? Sarja seuraa Arabellaa (Michaela Coel), huoletonta ja itsevarmaa lontoolaista, jolla on mahtava kaveriporukka, poikaystävä Italiassa sekä orastava ura kirjoittajana. Mutta kun Arabellan juoma terästetään treffiraiskaushuumeella, koko hänen elämänsä muuttuu. HBO-draamasarja on pääosaa näyttelevän, palkitun Michaela Coelin käsikirjoittama ja ohjaama. Tätä sarjaa pääsemme seuraamaan 8.6. alkaen.

 

 

PERRY MASON

On vuosi 1931 Los Angelesissa. Muu Amerikka taistelee tietään läpi taloudellisen taantuman, mutta tämä kaupunki kukoistaa. Öljyä! Olympialaiset! Elävät kuvat! Herätysliikkeen palo! Ja lapsen sieppaus, joka ei mene lainkaan suunnitelmien mukaan. Kirjailija Erle Stanley Gardnerin luomiin hahmoihin perustuva uusi HBO-draamasarja seuraa amerikkalaisesta kaunokirjallisuudesta tuttua, legendaarista puolustusasianajaja Perry Masonia. Kun vuosikymmenen rikostapaus tulee rytinällä Masonin tietoisuuteen, alkaa väsymätön taistelu totuuden selvittämiseksi. Tapausta tutkiessaan Masonille paljastuu murtunut kaupunki, ja ehkä myös mahdollisuus sovittaa omat syntinsä. Uudessa sarjassa Perry Masonia näyttelee Emmy-palkittu Matthew Rhys. Sarja on katsottavissa 22.6. alkaen.

 

 

THE CHI

Draamasarjan kolmas kausi pyörähtää käyntiin 26.6. Tällä kaudella keskitytään entistä enemmän lapsiin – ei kuitenkaan pelkästään tuttuihin suosikkihahmoihin Keviniin (Alex R. Hibbert), Papaan (Shamon Brown Jr.) ja Jakeen (Michael Epps), sillä tummaihoisten tyttöjen katoaminen aiheuttaa huolta yhteisössä. Ihmiskauppaskandaalilta vaikuttavan tilanteen keskellä Kevin ja hänen siskonsa Kiesha (Birgundi Baker) kohtaavat muutoksia kotonaan, kun taas Emmett (Jacob Latimore) jatkaa kasvuaan pojasta mieheksi.

 

 

I’LL BE GONE IN THE DARK

Kuusiosainen true crime -sarja perustuu Michelle McNamaran menestyskirjaan, joka on ilmestynyt suomeksi nimellä Katoan yön pimeyteen. Sarja starttaa 26.6. Pakkomielteisesti Golden State Killer -nimellä tunnetun raiskaajan ja sarjamurhaajan tapausta selvittänyttä toimittajaa seuraava dokumenttisarja antaa äänen uhreille ja heidän kokemuksilleen, jotka jäivät 70-80-luvun Kaliforniassa kuulematta. Kiehtova ja ajankohtainen sarja käsittelee riippuvuuden ja menetyksen teemoja seuratessaan salaperäisen tappajan jalanjälkiä sekä yhden naisen sitkeää työtä tapauksen ratkaisemiseksi.

 

 

DOOM PATROL

DC-sarjakuvien maailmaan sijoittuva sarjan toinen kausi alkaa 26.6. ja palauttaa ruutuun rakastetut supersankarit Robotmanin (Brendan Fraser), Negative Manin (Matt Bomer), Elasti-Womanin (April Bowlby) sekä Crazy Janen (Diane Guerrero), joita johtaa hullu tiedemies (Timothy Dalton). Kukin ryhmän supersankareista on joutunut järkyttävään onnettomuuteen, josta heidän supervoimansa ovat peräisin. Samalla he ovat kuitenkin runneltuja ja traumatisoituneita, ja hakevat tukea toisistaan. Kun joukon johtaja katoaa, vastentahtoisten sankareiden on ryhdyttävä toimeen.

 

Doom Patrolin supersankarit palaavat HBO Nordic -kanavalle 2. kauden kera 26.6. alkaen!Doom Patrolin supersankarit palaavat HBO Nordic -kanavalle 2. kauden kera 26.6. alkaen!

 

Mikä näistä kesäkuun sarjoista sinulle kolahti? 🙂 

Lue myös: 

 Katjane
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Kesakuun-sarjauutuudet-runsas-kattaus-loistosarjoja/ba-p/206258
Linkki kopioitu