Lokakuun sarjauutuudet


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Lokakuussa illat alkavat pimetä ja aikaa tulee vietettyä yhä enemmän tv:n ääressä. Syksy on perinteisesti uusien sarjojen aikaa ja niitä onkin nyt tarjolla huikea määrä. Esittelen tässä niistä muutaman. Kanavat saat tilattua itsellesi Telian verkkokaupasta


 


C Moren uutuudet


 


Top Dog


7.10. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla


 


Kahdeksanosainen C More -alkuperäissarjauutuus Top Dog pohjautuu menestysdekkaristi Jens Lapiduksen teostrilogiaan VIP-huone, Sthml Delete ja Top Dog. Sarja on ehtinyt napata jo ehdokkuuden helmikuussa järjestetyillä CanneSeries-tv-festivaaleilla parhaan tv-sarjan kategoriassa. Aloituspäivänä sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa ja siitä eteenpäin yksi jakso viikossa.


 


Sarjan päähenkilöinä ovat kunnianhimoinen yritysjuristi Emily Jansson (Josefin Asplund, Viikingit, Sanctuary) ja ehdonalaisessa oleva ex-rikollinen Teddy Maksumic (Alexej Manvelov, Chernobyl, Rikostutkija Bergman). Kaksikon tuo yhteen salaperäinen katoaminen, eikä täysin erilaisista maailmoista tullut parivaljakko voi välttää yhteentörmäyksiä. Emily haluaa edetä urallaan ja Teddy puolestaan jättää vanhan rikollisen elämänsä taakseen. Menneisyyttä ei kuitenkaan ole helppo paeta, eikä mikään ole sitä miltä näyttää.


 


 



 


 


The Nest


12.10. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla


 


The Nest on viisiosainen minisarja, jonka koskettavassa trillerissä kaksi maailmaa kohtaa. Sarjan keskiössä on glasgow'lainen teinityttö, joka lupautuu kantamaan lasta rikkaalle pariskunnalle. Pääosissa ovat Sophie Rundle, Martin Compston ja Mirren Mack. Sarjasta julkaistaan aloitusviikolla kaksi jaksoa ja sen jälkeen yksi jakso viikossa.


 



 


 


Kuningattaret


15.10. C Moren suoratoistopalvelussa


 


Dokumenttisarjassa seurataan Ruotsin kuningattarien elämää, jotka ovat täynnä juonittelua, rakkautta, intohimoa, pettämistä, mustasukkaisuutta ja vallankaappauksia. Jokainen jakso on omistettu yhdelle kuningattarelle ja jaksossa seurataan vuorossa olevan kuninkaallisen kiehtovaa elämäntarinaa lapsuudesta viimeiseen henkäykseen saakka. Näyttelijä Sofia Helin (Saga Norén, Silta-sarja) johdattaa katsojan läpi historian ja esittelee aikansa mahtavimpia naisia. Sarjaa kuvattiin viime syksynä useissa linnoissa ja kartanoissa ympäri Ruotsia. Kuninkaallisesta elämästä kiinnostuneille tämä on odotettu uutuussarja tykkeineen, hevosineen ja korsetteineen. 


 



 


 


Robssonit


16.10. C Moren suoratoistopalvelussa


 


Ruotsalainen C More -alkuperäiskomedia kertoo Robssonien perheestä, joka lähetetään maahan selvittämään onko planeetta sopiva asuinpaikka avaruudesta tuleville roboteille. Perheen tehtävänä on uskottua vaikeampi, sillä ihmiset ovatkin oletettua monimutkaisempia olentoja. Perheen äitiä näyttelee Helena af Sandeberg (Finaste Familjen) ja isää Linus Wahlgren (Bäckström, Murha Sandhamnissa). Kymmenosaista sarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla.


 



 


 


Nashville - kaudet 1-6


20.10. C Moren suoratoistopalvelussa


 


Musiikkisarjan tapahtumapaikkana on kantrimusiikin mekka Nashville, Tennessee. Sarjan keskiössä on entinen teinitähti Juliette (Hayden Panettiere, Heroes), joka on päättänyt ottaa valtaistuimen kantrimusiikin huipulta. Suunnitelmien tielle asettuu kantrimusiikin hallitseva kuningatar, Rayna James,(Connie Britton Friday Night Lights). Raynan suosio on kuitenkin hiipumassa, joten saako Juliette paikkansa kantrimusiikin kirkkaimpana tähtenä? Nashville-sarjan kaikki kaudet julkaistaan C Moressa kerralla.


 



 


 


Riviera - 3. kausi


22.10. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla


 


Ranskan Rivieralle sijoittuva draamasarja palaa 3. kauden jaksoin. Edellisen kauden tapahtumista on kulunut vuosi. Georgina (Julia Stiles) on jättänyt kirotun Rivieran taakseen aloittaakseen uuden elämän. Hän on nyt Georgina Ryland, kansainvälisen taidemaailman nouseva tähti, joka matkustaa ympäri maailmaa etsien varastettua taidetta. Uutena henkilönä mukaan tulee Gabriel Hirsh (Rupert Graves, Sherlock). Sarjaa julkaistaan C Moressa torstaisin 22.10. alkaen, kaksi jaksoa viikossa.


 



 


 


HBO:n uutuudet


 


Björnstad


18.10. HBO:lla


 


Viisiosainen ruotsalainen draamasarja Björnstad on Fredrik Backmanin Kiekkokaupunki-menestysromaaniin perustuva sarja. Pikkupaikkakunnan sankari ja entinen jääkiekkotähti Peter palaa kotiseudulleen Björnstadiin rakentaakseen juniorijoukkueesta huipputasoisen ja turvatakseen kaupungin tulevaisuuden. Koko paikkakunnan odotukset painavat raskaina Björnstadin poikien harteilla. Kun jääkiekkojoukkueen nuorta tähteä syytetään kammottavasta teosta, kaupunki ajautuu kaaokseen, joka koskettaa jokaista.Uutuussarjan päärooleissa nähdään Ulf Stenberg, Aliette Opheim, suomalainen Tobias Zilliacus sekä Miriam Ingrid ja Oliver Dufaker.


 



 


 


Castle Rock


24.10. HBO:lla


 


Castle Rock herättää henkiin kauhukirjailija Stephen Kingin kirjojen hyytävän maailman intiimin tarinankerronnan sekä pimeyden ja valon välisen taistelun avaten Kingin kirjojen teemat ja maailmat ennennäkemättömällä tavalla. Uudella kaudella esiintyvät mm. Lizzy Caplan, Tim Robbins, Garrett Hedlund, Elsie Fisher, Yusra Warsama, Barkhad Abdi ja Matthew Alan.


 



 


 


The Undoing


26.10. HBO:lla


 


Kuusiosainen minisarja perustuu Jean Hanff Korelitzin romaaniin You Should Have Known ja pääosaa näyttelevät Nicole Kidman sekä Hugh Grant. Minisarja seuraa Grace ja Jonathan Fraseria (Kidman ja Grant), jotka elävät juuri sellaista elämää kuin ovat aina halunneetkin. Yhdessä yössä heidän maailmansa kuitenkin suistuu raiteiltaan, kun väkivaltaista kuolemaa seuraa karmeiden paljastusten sarja. Hallitsemattomasti leviävän, erittäin julkisen katastrofin keskellä sinnittelevä Grace joutuu jättämään entisen elämänsä taakseen ja valitsemaan perheelleen uuden suunnan.


 



 


 


Lue myös:


 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa