Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
  • 800 custom-general.kudos
  • 1050 custom-general.replies
  • 72 custom-general.solutions

Lokakuun sarjauutuudet

Lokakuu copy.jpg

 

Lokakuussa illat alkavat pimetä ja aikaa tulee vietettyä yhä enemmän tv:n ääressä. Syksy on perinteisesti uusien sarjojen aikaa ja niitä onkin nyt tarjolla huikea määrä. Esittelen tässä niistä muutaman. Kanavat saat tilattua itsellesi Telian verkkokaupasta

 

C Moren uutuudet

 

Top Dog

7.10. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Kahdeksanosainen C More -alkuperäissarjauutuus Top Dog pohjautuu menestysdekkaristi Jens Lapiduksen teostrilogiaan VIP-huone, Sthml Delete ja Top Dog. Sarja on ehtinyt napata jo ehdokkuuden helmikuussa järjestetyillä CanneSeries-tv-festivaaleilla parhaan tv-sarjan kategoriassa. Aloituspäivänä sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa ja siitä eteenpäin yksi jakso viikossa.

 

Sarjan päähenkilöinä ovat kunnianhimoinen yritysjuristi Emily Jansson (Josefin Asplund, Viikingit, Sanctuary) ja ehdonalaisessa oleva ex-rikollinen Teddy Maksumic (Alexej Manvelov, Chernobyl, Rikostutkija Bergman). Kaksikon tuo yhteen salaperäinen katoaminen, eikä täysin erilaisista maailmoista tullut parivaljakko voi välttää yhteentörmäyksiä. Emily haluaa edetä urallaan ja Teddy puolestaan jättää vanhan rikollisen elämänsä taakseen. Menneisyyttä ei kuitenkaan ole helppo paeta, eikä mikään ole sitä miltä näyttää.

 

 

TopDog_copy.PNG

 

 

The Nest

12.10. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

The Nest on viisiosainen minisarja, jonka koskettavassa trillerissä kaksi maailmaa kohtaa. Sarjan keskiössä on glasgow'lainen teinityttö, joka lupautuu kantamaan lasta rikkaalle pariskunnalle. Pääosissa ovat Sophie Rundle, Martin Compston ja Mirren Mack. Sarjasta julkaistaan aloitusviikolla kaksi jaksoa ja sen jälkeen yksi jakso viikossa.

 

TheNest_copy.PNG

 

 

Kuningattaret

15.10. C Moren suoratoistopalvelussa

 

Dokumenttisarjassa seurataan Ruotsin kuningattarien elämää, jotka ovat täynnä juonittelua, rakkautta, intohimoa, pettämistä, mustasukkaisuutta ja vallankaappauksia. Jokainen jakso on omistettu yhdelle kuningattarelle ja jaksossa seurataan vuorossa olevan kuninkaallisen kiehtovaa elämäntarinaa lapsuudesta viimeiseen henkäykseen saakka. Näyttelijä Sofia Helin (Saga Norén, Silta-sarja) johdattaa katsojan läpi historian ja esittelee aikansa mahtavimpia naisia. Sarjaa kuvattiin viime syksynä useissa linnoissa ja kartanoissa ympäri Ruotsia. Kuninkaallisesta elämästä kiinnostuneille tämä on odotettu uutuussarja tykkeineen, hevosineen ja korsetteineen. 

 

Drottningar.PNG

 

 

Robssonit

16.10. C Moren suoratoistopalvelussa

 

Ruotsalainen C More -alkuperäiskomedia kertoo Robssonien perheestä, joka lähetetään maahan selvittämään onko planeetta sopiva asuinpaikka avaruudesta tuleville roboteille. Perheen tehtävänä on uskottua vaikeampi, sillä ihmiset ovatkin oletettua monimutkaisempia olentoja. Perheen äitiä näyttelee Helena af Sandeberg (Finaste Familjen) ja isää Linus Wahlgren (Bäckström, Murha Sandhamnissa). Kymmenosaista sarjaa julkaistaan kahden jakson viikkotahdilla.

 

Robssonit_copy.PNG

 

 

Nashville - kaudet 1-6

20.10. C Moren suoratoistopalvelussa

 

Musiikkisarjan tapahtumapaikkana on kantrimusiikin mekka Nashville, Tennessee. Sarjan keskiössä on entinen teinitähti Juliette (Hayden Panettiere, Heroes), joka on päättänyt ottaa valtaistuimen kantrimusiikin huipulta. Suunnitelmien tielle asettuu kantrimusiikin hallitseva kuningatar, Rayna James,(Connie Britton Friday Night Lights). Raynan suosio on kuitenkin hiipumassa, joten saako Juliette paikkansa kantrimusiikin kirkkaimpana tähtenä? Nashville-sarjan kaikki kaudet julkaistaan C Moressa kerralla.

 

Nashville_copy.PNG

 

 

Riviera - 3. kausi

22.10. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Ranskan Rivieralle sijoittuva draamasarja palaa 3. kauden jaksoin. Edellisen kauden tapahtumista on kulunut vuosi. Georgina (Julia Stiles) on jättänyt kirotun Rivieran taakseen aloittaakseen uuden elämän. Hän on nyt Georgina Ryland, kansainvälisen taidemaailman nouseva tähti, joka matkustaa ympäri maailmaa etsien varastettua taidetta. Uutena henkilönä mukaan tulee Gabriel Hirsh (Rupert Graves, Sherlock). Sarjaa julkaistaan C Moressa torstaisin 22.10. alkaen, kaksi jaksoa viikossa.

 

Riviera.PNG

 

 

HBO:n uutuudet

 

Björnstad

18.10. HBO:lla

 

Viisiosainen ruotsalainen draamasarja Björnstad on Fredrik Backmanin Kiekkokaupunki-menestysromaaniin perustuva sarja. Pikkupaikkakunnan sankari ja entinen jääkiekkotähti Peter palaa kotiseudulleen Björnstadiin rakentaakseen juniorijoukkueesta huipputasoisen ja turvatakseen kaupungin tulevaisuuden. Koko paikkakunnan odotukset painavat raskaina Björnstadin poikien harteilla. Kun jääkiekkojoukkueen nuorta tähteä syytetään kammottavasta teosta, kaupunki ajautuu kaaokseen, joka koskettaa jokaista.Uutuussarjan päärooleissa nähdään Ulf Stenberg, Aliette Opheim, suomalainen Tobias Zilliacus sekä Miriam Ingrid ja Oliver Dufaker.

 

Björnstad.jpg

 

 

Castle Rock

24.10. HBO:lla

 

Castle Rock herättää henkiin kauhukirjailija Stephen Kingin kirjojen hyytävän maailman intiimin tarinankerronnan sekä pimeyden ja valon välisen taistelun avaten Kingin kirjojen teemat ja maailmat ennennäkemättömällä tavalla. Uudella kaudella esiintyvät mm. Lizzy Caplan, Tim Robbins, Garrett Hedlund, Elsie Fisher, Yusra Warsama, Barkhad Abdi ja Matthew Alan.

 

castlerock.jpg

 

 

The Undoing

26.10. HBO:lla

 

Kuusiosainen minisarja perustuu Jean Hanff Korelitzin romaaniin You Should Have Known ja pääosaa näyttelevät Nicole Kidman sekä Hugh Grant. Minisarja seuraa Grace ja Jonathan Fraseria (Kidman ja Grant), jotka elävät juuri sellaista elämää kuin ovat aina halunneetkin. Yhdessä yössä heidän maailmansa kuitenkin suistuu raiteiltaan, kun väkivaltaista kuolemaa seuraa karmeiden paljastusten sarja. Hallitsemattomasti leviävän, erittäin julkisen katastrofin keskellä sinnittelevä Grace joutuu jättämään entisen elämänsä taakseen ja valitsemaan perheelleen uuden suunnan.

 

TheUndoing.jpg

 

 

Lue myös:

 

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
0 vastausta