Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
  • 808 custom-general.kudos
  • 1082 custom-general.replies
  • 73 custom-general.solutions

Marraskuun sarjauutuudet

Marraskuunkuva copy_1.jpg

 

Talvi alkaa häämöttää entistä lähempänä ja ensimmäiset lumihiutaleetkin on jo nähty. Mikä onkaan mukavampaa kuin nauttia hyvästä viihteestä omalla kotisohvalla lämpimästi viltin alla. Uusia sarjoja on taas marraskuussa tulossa huikea määrä. Esittelen tässä niistä muutaman. Kanavat saat tilattua itsellesi Telian verkkokaupasta

 

 

C Moren uutuudet

 

Sunnuntailounas, kausi 3

5.11. C Moren suoratoistopalvelussa

 

C Moren alkuperäissarjoihin kuuluvasta suositusta Sunnuntailounaasta on tarjolla 3. kausi. Jälleen on aika kokoontua Tauno-isän (Taneli Mäkelä) pöydän ääreen jakamaan kuulumisia. Jokaisella on elämässään paljon meneillään ja aikuiset lapset, joita näyttelevät Elena Leeve, Jarkko Niemi, Santtu Karvonen ja Samuli Niittymäki yrittävät saada toisiltaan suunvuoroa. Tauno kehittelee eläkeläisarkeensa kaikenlaista draamaa. Uudella kaudella parrasvaloihin astelee myös lasten äiti (Mari Rantasila), johon jokaisella lapsella on omalla tavallaan monimutkainen suhde. Kymmenen hulvatonta jaksoa esitellään kahden jakson viikkotahdilla. Sarja on palkittu Kultaisella Venlalla peräti kahdesti, joten odotukset ovat korkealla myös tämän kauden suhteen.

 

20-11-B2C-Yhteiso-sunnuntailounas-1260x720.jpg

 

 

Des

9.11. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More First -kanavalla

 

Kolmiosainen true crime -rikosdraama kertoo skotlantilaisesta sarjamurhaaja Dennis Nilsenistä. Hänet pidätettiin vuonna 1983, kun hänen kotinsa läheltä Lontoosta löydettiin ihmisjäänteitä niiden tukittua läheisen viemärin. Sarja perustuu Brian Mastersin kirjoittamaan Nilsenin elämänkertaan, joka keskittyy pidätyksen jälkeisiin tapahtumiin. Pääroolissa on David Tennant, joka on tuttu mm. elokuvista Harry Potter ja liekehtivä pikari sekä Doctor Who. Sarjaa julkaistaan yksi jakso viikossa.

 

20-11-B2C-Yhteiso-Des-1-1260x720.jpg

 

 

Gangs of London

10.11. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla

 

Toimintarikosdraamauutuus julkaistiin Iso-Britanniassa huhtikuussa ja se nousi siellä valtavaksi hitiksi. Sarjassa kuvataan nykypäivän Lontoon rikosjengien väkivaltaista taistelua kaupungin herruudesta. Tapahtumat saavat alkunsa kun vaikutusvaltaisen rikollisperheen pää murhataan ja kamppailu vallasta alkaa. Rooleissa nähdään mm. suositussa Peaky Blindersissa näytellyt Joe Cole ja Game of Thronesista tuttu Michelle Fairley. Kymmenosaisesta sarjasta julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

 

GangsofLondon.jpg

 

 

Spanish Princess, kausi 2

12.11. C Moren suoratoistopalvelussa ja C More Series -kanavalla

 

Spanish Princess / Espanjalainen prinsessa keskittyy 1500-luvun Englantiin, jossa valtataistelut ovat arkipäivää. Sarja seuraa Charlotte Hopen esittämän prinsessa Katariina Aragonialaisen tarinaa. Kahdeksanosaista sarjaa julkaistaan kaksi jaksoa viikossa.

 

20-11-B2C-Yhteiso-Spanish-Princess-2-1260x720.jpg

 

 

HBO:n uutuudet

 

30 Coins

30.11. HBO:lla

 

Espanjalaisen kulttiohjaaja Álex de La Iglesian ohjaamassa sarjassa mikään ei ole sitä miltä näyttää, eikä kehenkään voi luottaa. Tarina kertoo Isä Vergarasta (Eduard Fernández), joka on manaaja, nyrkkeilijä ja entinen vanki. Kirkko päättää karkottaa hänet syrjäiseen espanjalaiskaupunkiin. Isä Vergara aloittaa kylän pappina haluten unohtua ja unohtaa, mutta hänen vihollisensa löytävät piilopaikan ennen pitkää. Kun kummallisia asioita alkaa tapahtua, pormestari Paco (Miguel Ángel Silvestre) sekä paikallinen eläinlääkäri Elena (Megan Montaner) päätyvät selvittämään tilannetta. Todellisuutta kuitenkin vääristää kirottu kolikko, joka kietoutuu kansainväliseen salajuoneen. Kahdeksanosainen espanjalaissarja 30 Coins on HBO:n alkuperäissarja.

 

30 COINS.jpg

 

Lue myös:

 

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
0 vastausta