Katseluvinkit

Murha Sandhamnissa - Uudet jaksot C Morella

  • 7 June 2021
  • 0 kommenttia
  • 945 katselukertaa
Murha Sandhamnissa - Uudet jaksot C Morella
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19

Murha Sandhamnissa on alunperin kirjailija Viveca Stenin luoma dekkarisarja, jonka ensimmäiset kaudet kertoo juristi Nora Lindestä ja poliisi Thomas Andreassonista. Vuonna 2008 ilmestynyt kirja Syvissä Vesissä on Sandhamnin murhien aloitusosa. Kirjat ovat olleet kansainvälinen myyntimenestys ensijulkaisustaan lähtien ja niinpä siitä on tehty myös Murha Sandhamnissa -tv-sarja. Viimeisimmät kaudet kuitenkin ovat alkaneet elää omaa kirjoista riippumatonta elämää.

 

Sarjan tapahtumat sijoittuvat Tukholman saariston itäreunalla sijaitsevaan Sandön saarelle, jossa paistaa aina aurinko, huvilat ovat kuin postikortista ja "seglarbulle" tuoksuu lähileipomosta. Saari-idylliä parhaimmillaan. Sarjan pääosaa Nora Lindeä esittää Alexandra Rapaport, joka on tuttu mm. Gåsmamman-sarjasta. Nora asuu talvet mantereella ja kesäisin saarella. Toista päähenkilöä, edellisellä kaudella mukaan astunutta norjalais-ruotsalaispoliisi Alexander Forsmania esittää Nicolai Cleve Boch. Sarjassa ratkotaan murhien lisäksi ennenkaikkea myös ihmissuhteita.

 

Kahdeksas tuotantokausi vihdoin katseluun

 

Pohjoismaisten rikosdraamojen fanit ovat jälleen saaneet odottaa Murha Sandhamnin uusia jaksoja, ja nyt kahdeksas tuotantokausi on vihdoin valmiina tarjoiltavaksi. Uudella kaudella Nora on päättänyt kääntää sivua elämässään ja aloittaa uudessa työssä tutkivana syyttäjänä. Hänen työnkuvansa on varsin laaja, ja liekö sattuman summana hän päätyykin kenttätyöhön yhdessä poliisiystävänsä Alexanderin kanssa. Heidän välillään on jo pidempään säkenöinyt muutenkin kuin vain työn puolesta kipinät, joten näemmeköhän tällä kaudella askeleen verran edennyttä romantiikkaa?

 

C Moren suoratoistopalveluun sekä C More First - ja Series -kanavilla uusi kausi alkaa 8.8. kahdella ensimmäisellä jaksolla. Uudet jaksot ilmestyvät kolmessa osassa, joista kaksi seuraavaa ilmestyvät 15.8. ja viimeiset jaksot 22.8. Kahdeksas kausi koostuu neljästä erillisestä kahden jakson mittaisesta tarinasta. Hyvää kannattaa odottaa, sanotaan - ruotsalaisten jännäreiden fanit eivät voi jättää tätä katsomatta!

 

Telian liittymäasiakkaana pääset nauttimaan C Moren laatusisällöstä etuhintaan. Saat C Moren maksutta 3 kk ja 5G-asiakkaana 12 kk ajaksi (norm. 12,95 €/kk). C Moren kautta on uusimman Murha Sandhamissa -kauden lisäksi katsottavissa myös aiemmin julkaistut kaudet 6-7. 

 

Lue myös nämä sarjaesittelyt:

 


0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa