Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
  • 814 custom-general.kudos
  • 1105 custom-general.replies
  • 74 custom-general.solutions

Murha Sandhamnissa - Uudet jaksot nyt C Morella

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Alexandra Rapaport on saanut rinnalleen uuden vastanäyttelijän - Mustamaalattu-sarjasta tutun Nicolai Cleve Brochin.Alexandra Rapaport on saanut rinnalleen uuden vastanäyttelijän - Mustamaalattu-sarjasta tutun Nicolai Cleve Brochin.

 

Murha Sandhamnissa on kirjailija Viveca Stenin luoma dekkarisarja, joka kertoo juristi Nora Lindestä ja poliisi Thomas Andreassonista. Vuonna 2008 ilmestynyt kirja Syvissä Vesissä on Sandhamnin murhien aloitusosa. Kirjat ovat olleet kansainvälinen myyntimenestys ensi julkaisustaan lähtien ja niinpä siitä on tehty myös Murha Sandhamnissa -tv-sarja.

 

Sarjan tapahtumat sijoittuvat Tukholman saariston itäreunalla sijaitsevaan Sandön saarelle, jossa paistaa aina aurinko, huvilat ovat kuin postikortista ja "seglarbulle" tuoksuu lähileipomosta. Saari-idylliä parhaimmillaan. Sarjan pääosaa Nora Lindeä esittää Alexandra Rapaport, joka on tuttu mm. Gåsmamman-sarjasta. Nora asuu talvet mantereella ja kesäisin saarella. Toista päähenkilöä esittää Jakob Cedergren, jonka roolihahmo on poliisi Thomas Andreasson. Sarjassa ratkotaan murhien lisäksi myös ihmissuhteita. Noran avioliitto rakoilee ja hänen poliisiystävänsä puolestaan suree perheensä menetystä.

 

Seitsemäs tuotantokausi vihdoin katsottavissa

 

Pohjoismaisten rikosdraamojen fanit ovat jo tovin saaneet odotella Murha Sandhamnin uusia jaksoja ja nyt seitsemäs tuotantokausi on vihdoin valmis. Uusimman kauden jaksoissa Nora on eronnut miehestään ja asuu saarella lastensa kanssa. Thomas on muuttanut Norjaan lähemmäs lastaan ja ex-puolisoaan. Ensimmäinen jakso Siniset valheet pureutuu saarelle tulleisiin huumeisiin. Juuri ennen koulujen päättymistä ja ylioppilasjuhlakautta poliisi saa tietoa useista uudesta huumeesta johtuvista kuolemista. Noran tytär Anna lähtee juhliin ystävänsä Inezin kanssa. Anna katoaa ja Inez löytyy teho-osastolta. Niinpä Nora pyytää apua poliisina työskentelevältä Alexander Forsmanilta (Nicolai Cleve Broch) joka on tuttu mm. Mustamaalattu-sarjasta. Tytön jäljiltä löytyy piilotettu pilleripussi ja jäljet johtavat pienvenesatamaan. Noran ja Alexanderin välillä kipinöi ensi kohtaamisestä lähtien, joten ihmissuhdesotkuilta ei voi välttyä tälläkään kaudella.

 

C Moren suoratoistopalveluun uudet jaksot ilmestyvät kolmessa osassa. Ensimmäiset neljä jaksoa ovat jo katsottavissa, kaksi seuraavaa ilmestyvät 17.8. ja viimeiset jaksot 24.8. Seitsemäs kausi koostuu neljästä erillisestä kahden jakson mittaisesta tarinasta. Tämä kausi on ensimmäinen, joka ei enää pohjaudu Stenin romaaniin vaan sarja elää nyt omaa elämäänsä. Rapaportin mukaan uusin kausi onkin Murha Sandhamnissa 2.0 – enemmän jännitystä ja ihmissuhdesotkuja. Ruotsalaisten jännäreiden fanit eivät voi jättää katsomatta!

 

Jos sinulla ei vielä ole C Moren suoratoistopalvelua hankittuna, pääset asiakkaanamme kokeilemaan sitä nyt maksutta kahden viikon ajan. C Moren kautta on uusimman kauden lisäksi katsottavissa myös aiemmin julkaistu kuudes kausi. 

 

 

 

Lue myös nämä sarjaesittelyt:

 

Rebecka Martinssonin ja Maria Wernin uudet jaksot nyt katsottavissa

- Elokuun sarjauutuudet

- Beck is back

C Moren alkuperäissarjat - koukuttavaa kotimaista ja taattua pohjoismaista laatua

- Beck palaa C Moreen

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
0 vastausta