NHL-kausi starttaa 3.10. – Näin katsot Prime Time ottelut


Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +19


 


Tuleva NHL-kausi kolkuttaa jo ovella ja viimeistään nyt kannattaa viritellä kotikatsomot valmiiksi. Aiemmilla kausilla suosikkijoukkueen ottelut ovat tulleet öisin ja tämän vuoksi matsit ovat saattaneet jäädä katsomatta. Tällä kaudella tilanne on kuitenkin toinen. NHL:ssä pelataan nyt yli 130 Prime Time –ottelua. Se tarkoittaa sitä että ne ovat katsottavissa suorina lähetyksiä parhaaseen katseluaikaan. Sinun ei siis enää tarvitse valvoa nähdäksesi maailman parasta lätkää.


 


 



 


 


Nämä kanavapaketit näyttävät kaikki NHL –ottelut


 


•    Viasat Jääkiekko
•    Viasat Urheilu
•    Viasat Kulta


 


Mitä kanavapaketit sisältävät?


 


Viasat Jääkiekko: Paketissa on kaksi täysin jääkiekkoon keskittynyttä kanavaa, joista Viasat Jääkiekko HD –kanavalla on myös studiolähetyksiä ennen mielenkiintoisimpia otteluita. Lisäksi katsottavissa on Viasat NHL Xtra –kanavat. Viasat Urheilu HD ja Viasat Sport HD –kanavilta voit seurata myös muuta urheilua, kuten Bundesliigaa, Valioliigaa, NFL sekä Nascaria.


 


Viasat Urheilu: Kanavapaketti sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan. NHL ja KHL otteluiden lisäksi näet jalkapallon Valioliigaa, Budesliigaa ja UEFA Nations Leaguen. Katsottavissa on myös koripallon Euroliigaa, golfia, amerikkalaisen jalkapallon NFL:ää, moottoriurheilua sekä nyrkkeilyä.


 


Viasat Kulta: Sisältää koko Viasatin kanavatarjonnan. Kaikkien Viasatin urheilukanavien lisäksi näet myös Viasatin lastenkanavat sekä Viasatin elokuvakanavat.


 


 


Lätkäfanin yhdistelmäpaketit


 


All Stars –passi: Tärkeimmät NHL- ja KHL-pelit näkyvät myös todellisen lätkäfanin yhdistelmäpaketilla, All Stars –passilla. Näiden pelien lisäksi pakettiin kuuluu Liiga-joukkueiden kaikki pelit sekä Jokereiden ottelut. Lisätietoa All Stars –passista löydät täältä.


 


Liiga-passi + Cmore Sport + Viasat Urheilu: Tällä combolla näet jääkiekon koko kattauksen, NHL:n, KHL:n, Liigan, miesten jääkiekon MM-kisat, CHL:n. Lisäksi paketti sisältää mm. Valioliigaa, Mestareiden liigaa, golfia, F1:stä ja MotoGP:tä, yleisurheilua ja paljon muuta. Yhdistelmäpaketeista löydät tietoa myös Yhteisön foorumilla.


 


Jos sinulta löytyy jo Telia TV digiboksi tai Telia Kaapelikortti, voit tilata haluamasi kanavapaketin telia.fi –sivujen kautta. Kirjaudu palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai Telia-tunnuksella ja valitse TV –tili tai kaapelikortti jolle haluat tilauksen tehdä. Jos sinulla ei vielä olet Telia TV:tä, tee tilaus verkkokaupasta. Kanavapaketin tilaus onnistuu myös Asiakaspalvelusta tai Telia Kaupasta.


 


Kurkistus menneeseen ja tulevaan kauteen


 


Viime kaudella Vegas Golden Knights yllätti kaikki, kun tulokasjoukkue raapi väkevästi pisteitä illasta toiseen ja voitti Tyynenmeren divisioonan. Golden Knights pysäytettiin lopulta vasta Stanley Cup finaalissa, kun Alexander Ovechkinin johdatti Washington Capitalsin seurahistorian ensimmäiseen Stanley Cup voittoon.


 


Syyskuussa nähtiin kovan luokan pelaajasiirto, kun koko NHL-uransa Ottawa Senatorsissa pelannut tähtipuolustaja Erik Karlsson siirtyi Kanadan kylmyydestä Yhdysvaltojen länsirannikolle San Jose Sharksiin.


 


Kaudella 2018-2019 NHL:stä löytyy monta mielenkiintoista suomalaispelaajaa, joita kannattaa ehdottomasti seurata.


 


Mikko Rantanen löi itsensä viime kaudella läpi tehden 84 tehopistettä, ollen joukkueensa toiseksi paras pistemies. Moni odottaa Patrik Laineen rikkovan maagisen 50 maalin rajan tulevalla kaudella, kun kaudella 2017-2018 Laine iski 44 osumaa, joka riitti NHL:n maalipörssin kakkossijaan.


 


Aleksander Barkov aloittaa kuudennen kautensa NHL:ssä ja tulevalla kaudella "Sasha" kantaa C-kirjainta rinnassaan, kun hänet valittiin joukkueensa kapteeniksi. Nuoresta iästään huolimatta Barkov on osoittanut todellista johtajuutta Panthersissa. Carolina Hurricanesissa pelannut kaksikko Sebastian Aho ja Teuvo Teräväinen olivat joukkueensa kaksi parasta pistemiestä ja muodostivat tehokkaan tutkaparin. Etenkin Teräväisellä on ollut haasteita NHL urallaan, kun hän sai lähteä Chicago Blackhawksista. Nyt hän pelaa uransa parasta jääkiekkoa Hurricanesissa.


 


Ensi kaudella tullaan näkemään myös kaksi ulkoilmaottelua sekä AllStars tapahtuma. Nämä näkyvät tuttuun tapaan myös Viasatilla. Millaisia odotuksia sinulla on tulevalle kaudelle?


2 kommenttia

Eipähän paljon xtra kanavilla näkyny kiekkoa chätti siirsi asian viasatin viaksi tiedä sitten missä vika ,mutta te olette palvelun tarjoaja eli asiat kuntoon että voi katsoa koko rahalla minkä on maksanut

Käyttäjätaso 1
Kunniamerkki +15

Tätä NHL Xtra kanavien ongelmaa tutkitaan meillä parhaillaan. Kaikki pelit olisi tosiaan pitänyt näkyä, mutta jotain odottamatonta siellä on nyt tapahtunut. Täällä keskusteluketjussa on myös aiheesta tarinaa.


 


Ilmoitan kun saan tähän tilanteeseen tarkempaa selvyyttä!

Vastaa