Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Paramount+ Telia TV.png

 

Paramount+ -suoratoistopalvelu koki aiemmin keväällä muodonmuutoksen, kun sen uudelleenlanseerauksen yhteydessä sisältö monipuolistui entisestään tuoden mukanaan paljon erilaisia sarjoja ja elokuvia kaikista suosituimmista genreistä. Katsottavaa löytyy niin aikuisille kuin myös lapsillekin ja moneen erilaiseen tilanteeseen ja hetkeen. 

 

Jos olet kuten minä, kaipaat TV-sarjoilta etenkin jännittäviä ja odottamattomia juonenkäänteitä, hyviä henkilöhahmoja sekä viihdyttävää draamaa. Alle listasin tämän hetkiset omat sarjasuosikkini Paramount+ :lta.

 

Tiedoksi vielä, että Paramount+ -palvelua pääset katselemaan Telia TV:n kautta joko boksilla tai sovelluksessa. Nyt saat sen kahdeksi viikoksi kokeiluun, jonka jälkeen hinta on 5,95 euroa kuukaudessa toistaiseksi voimassa olevana.

 

For Heaven's Sake

 

Voiko komedian ja true crime -dokumentin yhdistää? Voi, jos kysytään For Heaven's Sake -sarjan tekijöiltä. 

 

Sarjassa koomikot Mike Mildon ja Jackson Rowe yrittävät ratkaista 85 vuotta vanhan katoamistapauksen johon Mikella on myös henkilökohtainen side. Kadonnut henkilö on nimittäin Harold Heaven - Miken isoisosetä.

 

Harold Heaven katosi Kanadan Ontariossa sijaitsevasta mökistään talvella 1934 keskellä yötä ottaen kiväärin mukaansa ja jättäen ulko-oven auki. Tämän jälkeen Haroldia ei enää koskaan nähty. Paikallinen poliisi tutki lähimetsät ja naarasi viereisen järven tuloksetta. Tutkinta päätettiin lopulta lopettaa kaikessa hiljaisuudessa vedoten todennäköiseen itsemurhaan. Nyt 85 vuotta myöhemmin Mike yrittää selvittää tämän ratkaisemattoman tapauksen yhdessä sukulaistensa ja rikoksista kiinnostuneen ystävänsä Jacksonin kanssa. Heidän tutkimuksensa vievät heidät epäillyistä toiseen ja teoriat muuttuvat yhä omituisemmaksi mitä pidemmälle etsinnöissä päästään. Kesken ohjelman kuvausten iskee myös maailmanlaajuinen koronapandemia. Selviääkö Haroldin katoamismysteeri vihdoinkin?

 

 

 

 

INTERROGATION

 

Interrogation on amerikkalainen tositapahtumiin pohjautuva true crime -rikosdraama, jossa elinkautisvanki taistelee yli 20 vuotta, jotta hänet vapautettaisiin äitinsä murhaan liittyvistä syytteistä. 

 

Tarina sijoittuu vuoteen 1983, jolloin 17-vuotias huumeaddikti Eric Fisher (Kyle Gallner) löytää oman äitinsä tämän kotoa raa'asti murhattuna. Tutkinta keskittyy heti Ericiin ja tämän osallisuuden selvittämiseen murhatutkinnassa. Kuulustelijana toimii jutun päätutkija David Russel (Peter Sarsgaard) ja jokainen sarjan jaksoista sisältää eri kuulustelun. Se mikä sarjassa eroaa hieman muista TV-sarjoista on se, että voit katsoa jaksot missä järjestyksessä tahansa. Ensimmäisen ja viimeisen jakson suosittelen katsomaan niiden oikeassa järjestyksessä, mutta kaikki muut kannattaa valita ihan oman fiiliksen ja intuition mukaan.

 

Jokaisessa jaksossa ja kuulustelussa on mukana myös poliisin omaa aitoa materiaalia juttuun ja sen tutkintaan liittyen. Interrogationin ideana onkin saada sarjan katsoja tempautumaan mukaan kuulustelutilanteeseen niin aidosti, että tunnet kuin olisit itse jutun tutkijana. Onko Eric oikeasti murhannut äitinsä, vai joutuiko hän syyttömänä vankilaan?

 

 

 

ONE DOLLAR

 

Itse olen nyt kaikista eniten nauttinut sellaisten sarjojen katselusta joista löytyy vain yksi tuotantokausi, ja jotka  senkin vuoksi olisi viikossa katsottu läpi. Myös One Dollaria on tehty vain yhden tuotantokauden verran sen pitäen sisällään kymmenen alle tunnin mittaista jaksoa.

 

One Dollar on mysteeridraama, joka sijoittuu lamanjälkeisen Amerikan pikkukaupunkiin. Sarjassa näkökulma vaihtuu aina sitä mukaa, kun dollarin seteli vaihtaa omistajaa kädestä toiseen yhdistäen samalla joukon ihmisiä sarjamurhaan. Setelin siirtymistä seurattaessa sarjan katsoja pääsee samalla kurkistamaan myös modernin Amerikan kaupunkielämää, jossa luokka-ja kulttuurierot ovat vahvasti läsnä jokapäiväisessä arjessa. 

 

One Dollarissa on mielestäni erityisen vahvoja näyttelijäsuorituksia. Lisäksi myös pääjuonen mukana kulkevat pienet hahmojen sivutarinat ja kamppailut tekevät oman mausteensa ja pitävät mielenkiinnon yllä. Sarjan pääosassa nähdään muun muassa Nathaniel Martello-White (Jack Noveer), Kirrilee Berger (Danielle Furlbee), sekä itselleni jo monista leffoista aiemmin tuttu John Carroll Lynch (Bud Carl).

 

 

 

The hills: New beginnings

 

The Hills: New Beginnings on jatkoa huippusuositulle reality-draamalle The Hills, jota esitettiin MTV-kanavalla kuuden tuotantokauden voimin vuosina 2006-2010. Sarjassa seurattiin parikymppisten varakkaiden nuorten elämää Kaliforniassa, ja kuten arvata saattaa, heidän elämänsä oli täynnä draamaa, ihmissuhdekoukeroita, matkustelua ja juhlimista. 

 

New Beginnings tuo jälleen kymmenen vuotta aiemmin tutuiksi tulleet henkilöt parrasvaloihin ja seuraa heidän elämäänsä nyt ollessaan 30-40 vuotiaina. Sarjaan on tullut myös muutama uusi henkilö, jotka mielestäni nivoutuvat oikein hyvin tuttuun kaveriporukkaan mukaan. The Hills: New Beginnings -sarjan ensimmäisellä kaudella mukaan tulee esimerkiksi Pamela Andersonin poika Brandon Lee, sekä O.C. -sarjasta maailmanmaineeseen noussut Mischa Barton. Mischaa ei enää toisen kauden jaksoissa nähdä, mutta mielenkiintoisia henkilöitä ja juonenkäänteitä on silti tarjolla enemmän kuin sopivasti.

 

 

 

R

 

R on jo siinä mielessä raikas sarjauutuus, että se on meksikolainen musta komedia. Ei ainakaan itselläni äkkiseltään tule mieleen muita vastaavia sieltä suunnalta maailmaa! 

 

Tarina kertoo Francosta (Mauricio Ochmann), jonka elämä ei ole kovinkaan kummoista. Avioliitto sakkaa, eikä perheen lapsetkaan tunnu välittävän isästään. Kaiken tämän kurjuuden lisäksi lääkäri diagnosoi hänelle terminaalivaiheen syövän ja antaa kuukauden elinaikaa. Franco päättää ottaa viimeisistä hetkistään kaiken irti ja päätyy itsepuolustukseksi tappamaan vaikutusvaltaisen huumekauppiaan. 

 

No kuinkas ollakaan... Tämän jälkeen lääkäri ilmoittaakin Francolle, että diagnoosi oli virheellinen eikä Francon elinpäivät suinkaan ole päättymässä, ainakaan syövän vuoksi. Tästä käynnistyykin Francon pakeneminen oikeutta sekä huumekauppiaan tuttavia vastaan.

 

Jos kaipaat katseltavaksi eläväistä, vauhdikasta ja mustan huumorin sävyttämää sarjaa, suosittelen ehdottomasti tutustumaan R:ään. Jo itsessään espanjan kieli tuo katseluun lisää värikkyyttä ja tunnetta. Sarjaa on tehty yhden tuotantokauden verran, ja tuotantokausi pitää sisällään kymmenen noin tunnin mittaista jaksoa.

 

 

Oletko sinä jo tutustunut uudistuneeseen Paramount+ -suoratoistopalveluun, ja jos olet niin mitkä ovat sinun sarjasuosikkisi? 

 

Lue lisää:

 

 
SannaMKoo
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Paramount-TV-sarjat-taynna-jannitysta-ja-draamaa/ba-p/225353
Linkki kopioitu