Syyskuun sarjauutuudet



 


Syksy on taas tullut ja niin on myös kattaus syyskuun uutuussarjoja! Mikä olisikaan mukavampi tapa viettää sadepäivää kuin katsomalla jotain huippuhyvää sarjaa yksin tai hyvässä seurassa. Kaikki sarjat katsottavissa Telia TV:n kautta HBO:n tai C Moren ohjelmakirjastosta ja suoratoistopalvelusta. 


 


Hbo:n uutuudet:


 


A.p. bio


 


Kausia: 3


Genre: komedia


 


Hulvaton lukiokomedia A.P. Bio palaa! Kolmas kausi katsottavissa kokonaisuudessaan 4.9. HBO Nordicilla!


 


Harvardissa filosofian professorina työskentelevä Jack Garson Griffin (Glenn Howerton) joutuu luopumaan unelmatyöstään, kun virkaan astuu Jackin vihollinen Miles Leonard (Tom Bennet). Jack palaa kotikonnuilleen Toledoon, Ohioon ja ottaa vastaan lukion biologian opettajan viran, vaikkei Jackilla ole aikomustakaan opettaa oppilailleen biologiaa. Yhdessä priimusoppilaista koostuvan luokkansa kanssa Jack päättää kostaa Milesille ja näyttää tälle missä kaapin paikka on. 


 



 


Stage 0 (Escenario 0)


 


Kausia: 1


Genre: draama, näytelmä


 


Uusi sarja Stage 0 (Escenario 0) alkaa HBO Nordicilla 13.9.


 


Stage 0 yhdistelee erilaisia tyylejä ja koostuu kuudesta jaksosta, jotka perustuvat kuuteen näytelmään. Nämä näytelmät saavat sarjassa uudet kasvot televisioon elokuvaohjaajien käsittelyssä.  Sarjan on luonut ja tuottanut espanjalainen naiskaksikko, elokuvanäyttelijät Irene Escolar ja Bárbara Lennie


 



 


The Third Day


 


Kausia: 1


Genre: draama, mysteeri, trilleri


 


Jude Lawn tähdittämä minisarja alkaa HBO Nordicilla 15.9.


 


Tiivistunnelmainen The Third Day koostuu kahdesta kolmijaksoisesta osasta. Ensimmäinen osa 'Kesä' seuraa Jude Lawn näyttelemää Samia, joka päätyy mystiselle Britannian rannikolla sijaitsevalle saarelle, jota asuttaa joukko perinteistään henkensä uhalla kiinni pitäviä ihmisiä. Mystinen saari vetää Samia puoleensa. 


 


Toisessa osassa 'Talvessa' Helen (Naomie Harris) saapuu saarelle ja haluaa vastauksia. Helenin saapuminen saarelle sysää kuitenkin paikalliset taistelemaan. 


 



 


We Are Who We Are


 


Kausia: 1


Genre: draama


 


Call Me By Your Name -elokuvan ohjaajan Luca Guadagninon ensimmäinen televisiosarja alkaa HBO Nordicilla 15.9.


 


14-vuotias New Yorkilainen Fraser (Jack Dylan Grazer) muuttaa Italiaan, Venetaan vanhempiensa Sarahin (Chloë Sevigny) ja Maggien (Alice Braga) kanssa näiden työn perässä. Introvertti Fraser kohtaa toisen Yhdysvaltojen sotilastukikohdassa asuvan amerikkalaisnuoren, itsevarman ja ylpeän Caitlinin (Jordan Kristine Seamón), jonka kanssa Fraser ystävystyy. Italiantaitoinen Caitlin tutustuttaa Fraserin tämän uusille kotikonnuille. 


 


We Are Who We Are käsittelee ystävyyttä, ensirakkautta, identiteettiä ja teini-iän iloja ja kipuja. Luca Guadagninon kauniiseen ja esteettiseen tyyliin on luottaminen tämänkin teoksen kohdalla!


 



 


Patria


 


Kausia: 1


Genre: draama, rikos


 


Uutuusdraama Patria alkaa HBO Nordicilla 28.9.


 


Patriassa seurataan kahta karmeita kokenutta ja keskenään välirikkoon ajautunutta perhettä kolmen vuosikymmenen ajalta. Väkivaltaisen konfliktin, jonka aikana Bittorin (Elena Irorita) aviomies Txato (José Ramón Soroiz) saa surmansa, sysää Bittorin parantumattomalta vaikuttavaan välirikkoon Mirenin (Ane Gabarain), Bittorin hyvän ystävän, kanssa. Mirenan poika kun kuuluu Txaton tappaneeseen ETA-terroristiryhmään. Voivatko naiset koskaan antaa menneiden olla ja antaa anteeksi?


 



 


Fargo


 


Kausia: 4


Genre: draama, rikos


 


Odotettu neljäs kausi alkaa 28.9. HBO Nordicilla!


 


Fargo palaa neljännelle kaudelle, jossa seurataan 1950-luvun Kansas Cityn rikollispiirejä. Loy Cannonin (Chris Rock) afroamerikkalainen rikollisjengi yrittää ylläpitää huteraa aselepoa paikallisen mafian kanssa. Kahden vähemmistön välinen rauha on vaikea ylläpitää, mutta Loy Cannon luovuttaa rauhanmerkkinä nuorimman poikansa Satchel (Rodney Jones) italialaisjengin mafioso Donatellolle (Tommaso Ragno), joka puolestaan antaa oman poikansa Zeron (Jameson BraccioforteCannonille. Kun kaupunginjohtaja yhtäkkiä kuolee, meinaa rauha taas sortua. 


 


 



 


C Moren uutuudet:


 


Schitt's Creek


 


Kausia: 3


Genre: komedia, draama


 


Kanadalaiskomedia tulee suomalaisten ruutuihin 1.9. C Morella!


 


Rikas Rosen perhe joutuu vararikkoon yritysmanagerinsa huijattua heitä. He menettävät kaikki rikkautensa ja upean kotinsa, mutta jäljelle jää perheenpää Johnnyn (Eugene Levy) vitsillä poikansa Davidin (Dan Levy) syntymäpäivälahjaksi ostama kylä, Schitt's Creek. Johnny ja tämän vaimo Moira (Catherine O'Hara) hemmotelluine lapsineen muuttaa Schitt's Creekiin, ja kauhukseen päätyvät asumaan rupuisessa motellissa. Kaikki on aloitettava alusta.


 



 


Häät, hautajaiset ja ristiäiset (Bröllop, begravning och dop)


 


Kausia: 2


Genre: draama, komedia


 


Ruotsalaisen suosikkisarjan toinen kausi alkaa C Morella 14.9.!


 


Sunny (Angelika Prick) ja Meja (Molly Nutley) päättävät mennä naimisiin Ruotsin kauniissa maaseutumaisemissa ja tehdä päivästään unohtumattoman. Sellainen hääpäivästä tosiaan tulee, sillä kommelluksilta ja myöhästeleviltä vierailta ei päästä säästymään. Kaiken kukkuraksi häissä tapahtuu jotain odottamatonta, joka syöksee kahden hyvin erilaisen suvun tilanteeseen, josta ei ole paluuta. 


 



 


Lue lisää:


 



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa