Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaSu
Moderaattori
Moderaattori
  • 123 custom-general.kudos
  • 452 custom-general.replies
  • 15 custom-general.solutions

Telia TV: Disney Channel on syyskuun bonuskanava

dddddssss.png

 

Syyskuun bonuskanavana esittäytyy Disney Channel. Kanava on vapaasti katsottavana 29.8.–30.9.2019 aikavälillä ja se löytyy kanavapaikalta 71 Telia TV laajakaistalla ja kaapelissa.

 

Disney Channel on yksi menestyneimpiä lastenkanavia maailmassa. Samalla se on myös pohjoismaiden suosituin nuorten ja lastenkanava. Kanava lähettää Disneyn tuottamia sarjoja ja elokuvia joka päivä ympäri vuorokauden. Kanava on normaalisti maksullinen, eikä se esitä ylimääräisiä mainoskatkoja.

 

Disney Channel esittää runsaasti Disneyn klassikoita, piirroselokuvia, sarjoja ja elokuvia. Kanava on englanninkielinen, mutta suurin osa sen ohjelmista ja elokuvista on suomeksi tekstitetty tai puhuttu.

 

Kanava kuuluu seuraaviin kanavapaketteihin:

 

Lasten paketti: 8,90€/kk

MIX M: 19,90€/kk

Surf: 29,90€/kk

Viasat Viihde: 19,95€/kk

Viasat Kulta: 39,95€/kk

Disney channelin suosikkisarjat

Bunk'd

 

Bunk’d on yhdysvaltalainen lapsille ja nuorille suunnattu Disney Channelin komediasarja. Se on vuosina 2011–2015 esitetyn tilannekomediasarja Jessien jatko-osa. Bunk'd sarjan esittäminen aloitettiin Yhdysvalloissa Disney Channel -kanavalla vuonna 2015. Sarjassa Emma, Ravi ja Zuri lähtevät kesäleirille paikkaan, jossa heidän vanhempansa tapasivat teineinä. He yrittävät sopeutua uuteen elämäänsä ja ystäviinsä Kikiwaka-leirillä.

 

 

K.C. Salainen agentti

 

K.C. Salainen agentti (K.C. Undercover) on yhdysvaltalainen nuorille suunnattu tilannekomediasarja, jonka pääosaa tähdittää Zendaya Coleman. Sarja alkoi pyörimään Disney Channelilla vuonna 2015. Sarjassa lukiolainen K.C. Cooper työskentelee hallituksen uusimpana salaisena agenttina. Hänen perheensä on täynnä vakoojia ja hänen on nopeasti opittava, että jokainen tehtävä on jaettava. K.C. soluttautuu salaisia tehtäviään varten ja pysäyttää rikolliset, mutta joutuu tasapainottelemaan elämäänsä koulun, parhaan ystävän, sekä uuden huippusalaisen työn välillä.

 

 

 

 

Katso myös:

 

| Telia Yhteisön moderaattori |
2 vastausta
soittajaeino
Vakiokalustoa ☆
  • 127 custom-general.kudos
  • 153 custom-general.replies
  • 0 custom-general.solutions

Ukkina olen seurannut lapsenlapseni television katselua. Pikkukakkonen ja Puuha-Pete eivät enää kelpaa. Sen sijaan lasten elokuvat ovat alkaneet kiinnostaa. Samaa elokuvaa on katsottu monta kertaa (Karvinen).

 

Tämä kanava on siitä hyvä, että lapset eivät kasva siitä "ulos" heti nuorena. Siinä katsojen ikä yltää teineihin asti. En muista heti toista vastaavaa kanavaa. Ihan pienille on monta vaihtoehtoa maksullisten kanavien joukossa.

JoonasLam
Moderaattori
Moderaattori
  • 260 custom-general.kudos
  • 571 custom-general.replies
  • 33 custom-general.solutions

Hyvä huomio @soittajaeino ! 

Tällä kanavalla löytyykin melko monipuolista katseltavaa 🙂 Telia Yhteisön moderaattori | *insert quote here*