Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63229
Kirjoituksia 172552

Telia TV Vuokraamon animaatioelokuvat koko perheelleHighlighted
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-06-2019
Kirjoituksia: 180
1/1

Telia TV Vuokraamon animaatioelokuvat koko perheelle

Animaatiot.png

Telia TV Videovuokraamosta löytyy kattava valikoima animaatioelokuvia. Alla on listattuna videovuokraamoon tulleita uutuus elokuvia, joita on kiva katsoa koko perheen kanssa yhdessä. Nappaa nämä talteen ja valmistaudu nauramaan! Hymiö Onnellinen 

 

Räyhä-Ralf valloittaa internetin

 

2018, 111 minuuttia, Lastenelokuvat, Komedia, Ikäraja: K7

 

Räyhä Ralf valloittaa internetin on vuonna 2018 ensi-iltansa saanut Disneyn animaatioelokuva. Se on jatko-osaa aiemmin ilmestyneelle Räyhä Ralf -elokuvalle. Räyhä-Ralf ja Nelli asuvat pelihallissa, jossa he ovat päivisin töissä omissa peleissään ja iltaisin pelihallin suljettua he viettävät aikaa yhdessä. Kiltti videopelipahis Ralf ja hänen ystävänsä Nelli Karamelli joutuvat panemaan kaiken peliin matkatessaan verkossa etsimässä varaosaa Nellin Sokerihuuma-videopeliin. Hädän hetkellä Ralf ja Nelli turvautuvat Internetin asukkaisiin, joihin lukeutuu muiden muassa nettiyrittäjä Yesss, joka on uusia trendejä luovan "BuzzzTube"-sivuston sydän ja sielu ja pääalgoritmi. Elokuvassa seikkaillaan netin syövereissä ja käydään muun muassa Instagramissa, Facebookissa ja eBayssa. Tästä elokuvasta tulee takuuvarmasti hyvä mieli ja se sopii myös vanhempienkin katsottavaksi! 

 

 

 

The Grinch

 

2018, 86 minuuttia, Viimeksi tulleet, Lastenelokuvat, Komedia

 

The Grinch on Dr. Seussin lastenkirjaan How the Grinch Stole Christmas! perustuva animaatioelokuva, jossa joulua vihaava vihreä otus, Grinch haluaa pilata kaikilta joulun. Kun kyläläiset ilmoittavat, että tulevaa joulua juhlitaan kaikkien aikojen suurimmilla seremonioilla, Grinch saa tarpeekseen. Hänellä on vain yksi keino saada rauhaa ja hiljaisuutta: varastaa joulu. Toteuttaakseen suunnitelmansa Grinch päättää esiintyä aattona joulupukkina. Samaan aikaan kylässä pieni tyttö suunnittelee ystävineen kepposta joulupukille. Hän haluaa napata joulupukin kiittääkseen tätä yksinhuoltajaäitinsä saamasta avusta.

 

 

 

Hotel Transylvania 3 - Monsterit matkalla

 

2018, 97 minuuttia, Lastenelokuvat, Komedia, Ikäraja: K7

 

Hotel Transylvania 3 - monsterit matkalla -elokuvassa monsteriperhe lähtee risteilylle, jotta Dracula pääsisi viettämään ansaittua kesälomaa hotellin kiireistä. Drakun porukka heittäytyy täysin rinnoin nauttimaan luksusaluksen tarjonnasta: monsterilentiksestä, eksoottisista retkistä ja kuunotosta. Unelmaloma muuttuu kuitenkin nopeasti painajaiseksi kun Mavis tajuaa, että Draku on ihastunut laivan salaperäiseen kapteeniin, Erickaan, jolla on vaarallinen salaisuus, joka voi tuhota koko monsterikunnan.

 

 

 

Pikkujalka

 

2018, 96 minuuttia, Lastenelokuvat, Komedia, Ikäraja: K7

 

Pikkujalka (Smallfoot) on vuonna 2018 julkaistu yhdysvaltalainen Warner Brosin tuottama animaatioelokuva. Koko perheen elokuva Pikkujalka kääntää legendan Isojalasta päälaelleen, kun fiksu ja nuori lumimies Migo löytää jotain, mitä hän ei uskonut olevan olemassa - ihmisen. Uutinen "pikkujalasta" saa aikaan hälinän leppoisassa lumimiesten yhteisössä, kun he alkavat pohtimaan, mitä muuta heidän lumisen kylänsä ulkopuolelta, suuresta maailmasta mahtaa löytyä. Pikkujalka-elokuva kertoo tarinan ystävyydestä, rohkeudesta sekä löytämisen ilosta.

 

 

 

 

Katso myös:

 

 

0 tykkäystä