Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Heinäkuu vuokraamo.jpg

 

Tarjolla on nyt heinäkuisia Telia TV Vuokraamon uutuuselokuvia!  Tällä kertaa luvassa hurttia huumoria, dramaa sekä tositarinoita.  Elokuvien vuokraaminen netistä on helppoa ja Telia TV:n laajasta vuokraamosta löytyy jokaiselle jotakin. Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, kannattaa nyt viimeistään hankkia ne. Ensimmäinen elokuvan vuokraus on maksuton.

 

Mukavia katseluhetkiä!

 

Artikkelin sisällysluettelo:

Dog

The Lost Daughter

The Lost City

Supercool

Red Rocket

Infinite Storm

Belfast

Pahanhautoja

 

Dog

 

Vuokraamossa: jo katselussa

Genre: draama, komedia

Ikäraja: K16

Kesto: 1h 36 min.

 

Ex-eliittisotilaat Briggs ja belgianpaimenkkoira Lulu kiipeävät vuosimallin 1984 Ford Broncon kyytiin ja kiiruhtavat pohjoisesta etelään pitkin Tyynenmeren rannikkoa ehtiäkseen sotilaskaverinsa hautajaisiin. Matkan aikana he tekevät toisensa hulluiksi, rikkovat lakeja, välttyvät täpärästi kuolemalta ja oppivat ottamaan vähän rennommin, jotta heillä olisi edes pieni mahdollisuus löytää onni.

 

Elokuva on herkkä, mukaansatempaava ja realistinen kuvaus siitä, mitä tapahtuu, kun sotilaan vaikein taistelu alkaa hänen tullessaan kotiin. Tähtenä loistaa, ei yksi koira, vaan kolme eri koiraa Lulun roolissa. Yhdestä pentueesta otettiin kolme yksilöä elokuvaroolia varten koulutukseen, ja koronapandemian myötä tuotannon seisahduttua kuukausiksi, oli koirakouluttajilla erinomaisesti aikaa treenata koirien kanssa. Ja myös kiintyä niihin niin, että koirat jäivät alkuperäisistä suunnitelmista poiketen perheenjäseniksi perheisiin. Lulun ihmiskumppani Briggsin roolissa nähdään Channing Tatum ja hän myös on vastannut yhdessä Reid Carolinin kanssa filmin ohjauksesta.

 

 

The Lost Daughter

 

Vuokraamossa: jo katselussa

Genre: draama, komedia

Ikäraja: K12

Kesto: 2 h 1 min.

 

Rantalomaa viettävä yliopiston professroi Leda kiinnostuu ylitsepääsemättömästi nuoresta äidistä ja tämän tyttärestä seuratessaan sivusta heidän touhuja rantahietikossa. Hän yllättäen joutuu kohtaamaan omat menneisyytensä ongelmat seuratessaan tyttären takertumista äitiinsä sekä heidän häiritsevää ja uhkaavaa sukuaan. Muistot omasta varhaisesta äitiydestä nousevat Ledalle pintaan, ja hän joutuu järkyttymään muistoista kumpuavan impulsiivisen tekonsa seurauksista. 

 

Tarina perustuu menestyskirjailija Elena Ferranten samannimiseen teokseen, ja elokuva on ohjaaja Maggie Gyllenhaalin esikoisteos. Elokuvan pääosissa nähdään Olivia Colmanin lisäksi Jessie Buckley, Dakota Johnson, Ed Harris, Peter Sarsgaard, Dagmara Dominczyk ja Paul Mescal.

 

 

The Lost City

 

Vuokraamossa: jo katselussa

Genre: seikkailu

Ikäraja: K12

Kesto:  1 h 52 min.

 

Elokuvan julkisuutta välttävä kirjailijanero Loretta Sage on luonut menestyksekkään uran kirjoittamalla eksoottisiin paikkoihin sijoittuvia romanttisia seikkailuromaaneja. Kirjojen kannessa komeilee miesmalli Alan, joka on omistanut elämänsä romaanisarjan sankarin Dashin esittämiselle. Uuden kirjan markkinointikiertueella erikoinen miljardööri sieppaa Lorettan ja vaatii tätä näyttämään tien edellisessä kirjassa esiintyneen kadonneen muinaiskaupungin aarteen luo. Alan haluaa todistaa olevansa oikea sankari ja lähtee pelastamaan Lorettaa. Suuren viidakkoseikkailun pyörteisiin joutuvan parivaljakon on tehtävä yhteistyötä selviytyäkseen luonnon armoilla ja löytääkseen aarteen ennen kuin se katoaa ikuisiksi ajoiksi.

 

Elokuvassa on alusta loppuun sopivassa suhteessa toimintaa ja komediaa. Hyvien näyttelijöiden siivittämänä se vie katsojansa seikkailuun eksoottisiin paikkoin. Pääosissa nähdään Sandra Bullock, Daniel Radcliffe sekä jo aiemminkin esiintullut Channing Tatum. Ohjauksesta vastaa Adam Nee.

 

 

Supercool

 

Vuokraamossa: jo katselussa

Genre: komedia, toiminta

Ikäraja: K12

Kesto:  1 h 28 min.

 

Räväkkä ja roisia huumoria kylvävä Supercool kertoo kahdesta high schoolin viimeistä vuotta käyvästä luokkansa ehkä hiukan huomaamattomammasta ja vastoinkäymisissä rypeneestä nörttipojasta. Heidän elämänsä saa uuden suunnan, kun taianomaisesti heidän toiveensa alkavat toteutua! Kaveruksista Gilbert on vaatimattomasti haaveillut jättisuosiosta somessa, kun taas ystävänsä Neil toivonut olevansa tarpeeksi cool saavuttaakseen pitkäaikaisen ihastuksensa Summerin huomion. Kaikkihan ei sitten arvatenkaan suju ihan toiveiden mukaan vaikka ne toteutuvat, ja ystävysten elinikäinen ystävyyskin joutuu koetukselle asioiden lähdettyä rullamaan vähän isommin. 

 

Leffa on pitkälti amerikkalaisen käsialan oloista, mutta sen on ohjannut mm. elokuvista Juice ja Napapiirin sankarit 2 tunnettu Teppo Airaksinen. Supercoolin tuotannosta vastaa Yellow Filma & TV. Pääosissa nähdään Jake Short, Miles J. Harvey, Damon Wayans Jr., Madison Davenport ja Odessa A'zion.

 

 

Red Rocket

 

Vuokraamossa: 18.7.

Genre: draama, komedia

Ikäraja: K12

Kesto:  2 h 5 min.

 

Entinen aikuisviihdetähti Mikey Saber löytää itsensä Los Angelesista ja päättää palata takaisin kotikaupunkiinsa Texas Cityyn, jossa hänestä vieraantunut vaimonsa ja anoppinsa asuvat. Juuri kun heikoissa kantimissa oleva suhde näyttää saavan tuulta purjeisiin, tapaa Mikey paikallisessa munkkikaupassa työskentelevän nuoren naisen nimeltä Strawberry. Mikey valuu takaisin vanhoihin tapoihinsa.

 

Minimibudjetilla ja poissa tyypillisimmistä kuvauskohteista kuvattu epäkorrektiksikin luonnehdittu elokuva on rakennettu pitkälti päähenkilönsä Mikeyn narsistisen luonteen varaan. Ajatuksia herättäväksi elokuva on tarkoitettukin, eikä ohjaaja Sean Baker ole siinä arkaillut.  Red Rocket kahmi useita ehdokkuuksia eri filmifestivaaleilla, yksi kenties merkittävimmistä Cannesin Kultainen Palmu -ehdokkuus. Palkintojakin se sai useista kansallisen tason palkintojenjakotilaisuuksista. Pääosaan kiinnitettiin vain muutamaa päivää ennen kuvausten aloittamista Simon Rex ja muissa rooleissa näyttelevät Bree Elrod ja Suzanna Son.

 

 

Infinite Storm

 

Vuokraamossa: 18.7.

Genre: draama, jännitys

Ikäraja: K12

Kesto:  1 h 37 min.

 

Pam Bales on etsintä- ja pelastustyöntekijä, joka lähtee eräänä kohtalokkaana aamuna vaellukselle. Reitti vie hänet Mount Washington -vuoren huipulle, missä myrsky yllättää kokeneen kiipelijän. Lähtiessään laskeutumaan takaisin alas hän kohtaa yksinäisen pulassa olevan miehen. Pam ottaa miehen mukaansa, ja koettaa saada heidät kummankin pelastetuksi lumimyrskyn kourista. Pamin ja Johnin tiet erkanevat yllättäen, ja Pam koettaa saada selville miehen henkilöllisyyden. He kohtaavatkin vielä toisensa, ja paljastavat millaisia traagisia menetyksiä ovat joutuneet edellisvuosina kohtaamaan.

 

Tositapahtumiin perustuvat elokuvat ovat lähtökohtaisesti monen mielestä aina kiinnostavia, ja niin tämäkin. Pääosaa esittää Naomi Watts ja Johnin roolissa on Billy Howle. Elokuvan on ohjannut puolalaiskaksikko Małgorzata Szumowska ja Michał Englert.

 

 

Belfast

 

Vuokraamossa: 25.7.

Genre: draama

Ikäraja: K12

Kesto:  1 h 38 min.

 

Belfast on henkilökohtainen tarina muistojen voimasta täynnä iloa, ja se kertoo 1960-luvun lopun pohjoisirlantilaisen koulupojan elämästä. Buddyn elämään kuuluvat rakastava perhe, metkut kavereiden kanssa ja orastava romanssi. Hänen rakas kotikaupunkinsa on kuitenkin päivä päivältä voimistuvien levottomuuksien kourissa, ja perheellä on edessään vaikea valinta. Heidän on päätettävä, jäävätkö he odottamaan, että konflikti menee ohi vai jättävätkö he kaiken taakseen uuden turvallisemman elämän tähden.

 

Peräti seitsemän Oscar-ehdokkuutta saaneen Belfastin on ohjannut Kenneth Branagh. Valovoimaiseen näyttelijäkaartiin kuuluu mm. Jamie Dornan, Ciarán Hinds, Caitriona Balfe ja Judi Dench.

 

 

Pahanhautoja

 

Vuokraamossa: 25.7.

Genre: kotimainen, jännitys, kauhu

Ikäraja: K16

Kesto:  1 h 27 min.

 

Nuori Tinja-tyttö yrittää toteuttaa vaativan äitinsä unelman menestymällä telinevoimistelussa. Tinjan äiti esittelee koko maailmalle lahjakasta tytärtään ja idyllisen onnellista perhe-elämäänsä suositussa ”Ihana arki” videoblogissaan. Tinjan elämä täyttyy pakonomaisesta äidin miellyttämisestä, ja ansaitakseen äitinsä rakkauden, Tinja piilottaa tältä kaikki negatiiviset tunteensa. Eräänä yönä Tinja löytää oudon linnunmunan. Hän kätkee munan huoneeseensa ja hautoo sitä salassa peittonsa alla, kunnes munasta kuoriutuu jotain, joka järkyttää heitä kaikkia. Täydellinen koti muuttuu kauhun näyttämöksi.

 

Elokuvan on ohjannut Hanna Bergholm ja pääosia esittävät Jani Volanen, Reino Nordin, Siiri Solalinna ja Sophia Heikkilä.

 

 

Lue myös:

AaTanja
Moderaattori
Moderaattori

Jaa artikkeli

https://yhteiso.telia.fi/t5/Uutta-katsottavaa-leffat-ja/Telia-TV-heinakuun-uusimmat-vuokraelokuvat/ba-p/241165
Linkki kopioitu
Tietoa kirjoittajasta
Moderoin Yhteisössä ja kirjoittelen mielelläni TV- ja leffa-aiheisia artikkeleita. Varsinkin pohjoismaiset dekkarit ovat viime aikoina olleet mieleeni, otan niistä suosituksia vastaan :) Keskustelua kanssani saa Yhteisö-asioiden lisäksi aikaan myös kissoista ja käsitöistä.