Telia TV -vuokraamon kotimaiset elokuvat

  • 23 June 2021
  • 0 kommenttia
  • 71 katselukertaa


 


Telia TV vuokraamosta löydät monia suomalaisia elokuvia niin aikuisten kuin lasten katsottavaksi. Tähän artikkeliin on koottu lyhyeen esittelyyn suosituimpia ja tuoreimpia vuokraamon kotimaisia elokuvia. Tutustu siis valikoimaan ja nauti kotimaisista elokuvista televisiosta kotisohvaltasi tai Telia TV -sovelluksella missä ja milloin vain!


 


📺> Jos sinulla ei vielä ole Telia TV -tunnuksia, kannattaa viimeistään nyt hankkia ne ja hyödyntää ensimmäisen elokuvavuokrauksen etu!


 


 


Se mieletön remppa


 


Julkaisuvuosi: 2020


Kesto: 90 minuuttia


Komedia


Ikäraja: K12


Ohjaaja: Taneli Mustonen


Pääosissa: Sami Hedberg, Kiti Kokkonen


 


Se mieletön remppa on vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen hulvaton komediaelokuva. Elokuvan on ohjannut Luokkakokous 1 ja 2 -komedioistakin tuttu Taneli Mustonen, ja se on Solar Filmsin sekä Don Filmsin yhteistuotanto.


 


Elokuvan päärooleja tähdittävät Sami Hedberg ja Kiti Kokkonen, jotka näyttelevät pariskuntaa, joka perii unelmiensa talon ja joutuu keskelle kaikkien aikojen remonttisoppaa. Tästä elokuvasta ei puutu kommervenkkejä ja luvassa onkin todellinen remonttipainajainen, jolle on lupa nauraa. Sortuvatko unelmat, kun emännällä on suuret suunnitelmat ja isännän taidot eivät tunnu riittävän?


 


Vuokraa Se mieletön remppa -elokuva


 


 



 


 


Karalahti


 


Julkaisuvuosi: 2021


Kesto: 117 minuuttia


Dokumentit


Ikäraja: K12


Ohjaaja: Juuso Syrjä


Pääosissa: Jere Karalahti


 


Karalahti-dokumentti kertoo uransa lopettaneesta suomalaisesta jääkiekkopuolustaja Jere Karalahdesta. Elokuva on rehellinen kertomus kovapäisestä selviytyjästä ja kiekkoilijasta, joka jakaa mielipiteitä. Elokuva paljastaa Karalahden peliurasta ja sen taustoista asioita, joita ei ole kerrottu aiemmin ja näyttää, kuinka Tapulikaupungin pihalätkää rakastavan pikkupojan tie on kulkenut SM-liigasta maailman kovimpaan ammattilaisliigaan NHL:ään ja äärettömän kuluttavaan KHL:ään. Elokuvaan on haastateltu itse Karalahden lisäksi jopa yli 50 eri henkilöä, kuten perhettä, joukkuetovereita, valmentajia, lapsuudenkavereita, toimittajia, poliiseja ja lääkäreitä.


 


Vuokraa Karalahti -elokuva


 


 



 


 


Elokuu


 


Julkaisuvuosi: 2011


Kesto: 108 minuuttia


Draama


Ikäraja: K12


Ohjaaja: Oskari Sipola


Pääosissa: Pihla Viitala, Eppu Pastinen


 


Kesä alkaa, Aku saa ylioppilaslakin päähänsä, mutta edessä odottaakin tyhjyys. Tyttöystävä, vanhemmat ja kaverit liukenevat pääkaupunkiseudulta ja kesästä on tulossa tylsin ikinä. Kaikki muuttuu juhannuksena kun Aku tapaa kauniin ja villin Julin puolityhjässä yökerhossa. Juli pummii Akulta kyytiä Itä-Suomeen. Aku suostuu - tietämättä lainkaan mihin.


 


Vuokraa Elokuu -elokuva


 


 



 


 


yösyöttö


 


Julkaisuvuosi: 2017


Kesto: 86 minuuttia


Komedia


Ikäraja: -


Ohjaaja: Marja Pyykkö


Pääosissa: Petteri Summanen, Ria Kataja, Anna-Maija Tuokko, Marja Salo


 


Avioliitto. Asuntolaina. Auto. Toimittajana työskentelevän Antti Pasasen elämä on mallillaan ja Pia-vaimo viimeisillään raskaana. Kunnes Naistenklinikan edessä kaikki muuttuu. Tuhiseva käärö syliinsä tyrkättynä Antti katsoo, kun taksin perävalot häipyvät näkyvistä, taksin takapenkillä Pia ja heidän tulevaisuutensa ydinperheenä. Elämä vauvan alias Paavo Pasasen ehdoilla alkaa, eikä Antilla ole aavistustakaan, mitä se tulee häneltä vaatimaan.


 


Vuokraa Yösyöttö -elokuva


 


 



 


 


Risto Räppääjä ja väärä Vincent


 


Julkaisuvuosi: 2020


Kesto: 86 minuuttia


Lasten elokuvat


Ikäraja: -


Ohjaaja: Maria Sid


Pääosissa: Minka Kuustonen, Jenni Kokander, Silmu Ståhlberg


 


Risto Räppääjä ja väärä Vincent on Maria Sidin ohjaama, vuonna 2020 ensi-iltansa saanut suomalainen lastenelokuva. Elokuva perustuu Sinikka Nopolan ja Tiina Nopolan samannimiseen kirjaan. Elokuvaa tähdittävät muun muassa Minka Kuustonen, Jenni Kokander ja Silmu Ståhlberg.


 


Rauha Räppääjä saa merkillisen ennustuksen, jonka mukaan hänen lähipiirissään on jälleensyntynyt nero. Löytäessään Riston piirustuksen Rauha on varma, että Risto on jälleensyntynyt Vincent van Gogh, sillä Risto käyttää värejä vauhdikkaasti ja hänellä on punainen tukka. Rauha päättää esitellä Riston piirustuksen taidemuseon johtajalle, joka yllättäen tarjoutuu viemään Riston kotiinsa opiskelemaan piirtämistä.


 


Kun Ristoa ei kuulu takaisin taidemuseon johtajan luota, Nellin ja Lennartin epäilykset heräävät. Jännittävä tapahtumasarja käynnistyy ja vie ensin Riston, Nellin sekä Lennartin huvilaan, jota isännöi salaperäinen pariskunta. Taidemuseossa työskentelevä vahtimestari Herkules Poironen on intoutunut harrastajasalapoliisi ja auttaa Ristoa ja Nelliä arvoituksen selvittämisessä.


 


Vuokraa Risto Räppääjä ja Väärä Vincent -elokuva


 


 



 


 


Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen


 


Julkaisuvuosi: 2020


Kesto: 75 minuuttia


Lasten elokuvat


Ikäraja: -


Ohjaaja: Lenka Hellstedt


Pääosissa: Niina Lahtinen, Emilia Levy, Matilda Pirttikangas


 


Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen on Sinikka ja Tiina Nopolan suositun lastenkirjasarjan pohjalta tehty kolmas elokuva. Elokuva sai ensi-iltansa alkuvuodesta 2020 ja keräsi julkaisusta alkaen paljon katsojia. Pääosissa nähdään muun muassa Emelia Levy, Matilda Pirttikangas, Niina Lahtinen, Joonas Nordman, Janne Kataja ja Krisse Salminen.


 


Heinähattu on juuri aloittanut koulun ja on innoissaan siitä, kun hän oppii paljon uusia ja jännittäviä asioita. Vilttitossusta on tylsää jäädä aamulla kotiin, koska hänellä ei ole ketään leikkikaveria. Kun Heinähattu kertoo lähtevänsä luokkansa kanssa onkiretkelle, keksii Vilttitossu ovelan juonen, jonka seurauksena onkimaan pääseekin hän itse, sillä hän päättää lähteä kouluun sisarekseen pukeutuneena. Asiasta seuraa melkoinen soppa, jonka selvittämiseen tarvitaan isä, äiti, Alibullenin neidit sekä kyläpoliisit Isonapa ja Rillirousku.


 


Vuokraa Heinähattu, Vilttitossu ja ärhäkkä koululainen -elokuva


 


 



 


 


Katsotko sinä mielummin kotimaisia vai ulkomaisia elokuvia? 🎥>


 


 

 


Lue lisää:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa