Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64237
Kirjoituksia 174737

Viikon elokuvauutuudet: A Vigilante & The Night ClerkHighlighted

Viikon elokuvauutuudet: A Vigilante & The Night Clerk

Moderaattori
Viestejä 152 kpl

Viikon elokuvauutuudet: A Vigilante & The Night Clerk

1/1

Vigilante kansi.jpg

 

Tämän viikon elokuvauutuuksissa päästään tutustumaan Sadieen, joka auttaa perheväkivallan uhreja elokuvassa A Vigilante sekä Michael Cristoferin ohjaamaan jännitysdraamaan The Night Clerk, jossa hotellin vastaanottovirkailija joutuu keskelle murhatutkimusta. Molemmat elokuvat löydät meidän Telia TV Vuokraamosta. Jos et ole vielä ehtinyt hankkia itsellesi Telia TV tiliä, pääset tilaamaan ne verkkosivuiltamme ja saat ensimmäisen leffavuokrauksen maksutta. Hauskaa elokuvailtaa!

 

A Vigilante

 

Ikä: K16

Kesto: 91 min

Genre: Jännitys

 

Sadie (Olivia Wilde) auttaa perheväkivallan urheiksi joutuneita naisia ja lapsia. Ihan perinteisistä apukeinoista ei tällä kertaa ole kyse. Sadie ei tapa, mutta vie pahoinpitelevät miehet ja naiset äärirajoilleen muun muassa pahoinpitelemällä heidät itse. 

 

Sadie on kokenut synkän väkivallan varjostaman parisuhteen. Viimeinen niitti suhteelle oli, kun hän yritti poikansa kanssa paeta maaniseksi mennyttä aviomiestään. Mies teki jotain, mitä ei edes Sadie voinut uskoa. Tapahtuneen jälkeen Sadie oli kuin haamu itsestään ja oli sama kuin hän olisi kuollut. Vertaistukiryhmän nainen saa Sadien kuitenkin ajattelemaan asioita ja hän sisuuntuu keksiessään itselleen auttajan roolin. Sadie aloittaa krav magan itsenäisen harjoittelun ja nyrkkeilee omassa salaisessa pikku asunnossaan. Samaan aikaan hän kamppailee tuskaisten ahdistuskohtausten kanssa.

 

Arvostelija: @ReOlivia 

 

 

The Night Clerk

 

Ikä: K12

Kesto: 90 min

Genre: Jännitys, draama, romantiikka

 

The Night Clerk on helmikuussa 2020 ensi-iltansa saanut amerikkalainen rikosdraama. Leffan on ohjannut ja käsikirjoittanut Michael Cristofer. Elokuvassa seurataan hotellissa yövuorossa työskentelevää vastaanottovirkailija Bartia, joka joutuu keskelle murhatutkimusta. The Night Clerkin pääosissa nähdään Tye Sheridan, Ana de Armas, John Leguizamo ja Helen Hunt.

 

Bart Bromleyllä (Tye Sheridan) on aspergerin syndrooma ja hän asuu äitinsä, Ethelin (Helen Hunt) kanssa. Johtuen aspergerista, Bart on sosiaalisesti hieman kömpelö, mutta erittäin älykäs. Hän työskentelee hotellin aulassa vastaanottovirkailijana ja on piilottanut kameroita useisiin hotellin huoneisiin. Piilokameroiden tarkoituksena on auttaa Bartia oppimaan vuorovaikutusta ihmisten välillä ja hän jäljitteleekin hotellivieraiden puheita sekä tapoja. Kauniille naisille Bart antaa erikoishuoneet, jotta hän pääsee tirkistelemään näitä kameroidensa avulla.

 

Yhtenä iltana hotelliin kirjautuu sisään kaunis nainen Karen (Jacque Gray) ja Bart ohjaakin hänet yhteen erikoishuoneistaan. Hän alkaa katsoa Karenia videon välityksellä ja jonkin ajan kuluttua huoneeseen saapuu mies. Pian Karen ja tuntematon mies alkavat tapella, ja Bart päättää mennä apuun. Hetkeä myöhemmin Bartin työkaveri Jack (Austin Archer) kuulee laukauksen ja menee Karenin huoneeseen, josta hän löytää Karenin kuolleena ja Bartin istumassa sängyllä. Mitä oikein on tapahtunut ja kuka murhasi Karenin?

 

Arvostelija: @HannaMarikaL 

 

 

Lue myös näistä leffoista:

0 tykkäystä