Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
HannaMarikaL
Moderaattori
Moderaattori
  • 87 custom-general.kudos
  • 317 custom-general.replies
  • 19 custom-general.solutions

Viikon elokuvauutuudet: Badland & Fantasy Island

Fantasy Island Kansi.jpg

 

Tämän viikon leffauutuuksina esitellään Justin Leen käsikirjoittama ja ohjaama Badland ja Jeff Wadlown ohjaama Fantasy Island. Badland tuo ruudulle lännenfilmin kaikki keskeisimmät teemat; yksinäisen asesankarin, salongit, bordellit ja ampuma-aseet. Fantasy Island tarjoilee katsojilleen uskomattomia tapahtumia siitä, kuinka fantasiat ja niiden toteutuminen saattaa mennä kamalalla tavalla pieleen. Molemmat elokuvat saat vuokrattua meidän Telia TV Vuokraamosta. Mikäli sinulta vielä puuttuu Telia TV tili, käy tilaamassa itsellesi täysin maksuttomat tunnukset verkkokaupan puolelta. Ensimmäinen leffavuokraus on aina maksuton, mukavia katseluhetkiä!

 

Badland

 

Ikäraja: K16

Kesto: 1 tunti 56 minuuttia

Genre: Lännenelokuva

 

Justin Leen ohjaama ja käsikirjoittama lännenfilmi Badland sai ensi-iltansa marraskuussa 2019. Lee onkin tehnyt saman lajityypin elokuvia aikaisemminkin, joten genre lienee hanskassa. Badlandin pääosissa nähdään Kevin Makely, Bruce Dern, Mira Sorvino ja Trace Adkins.


Yli 10 vuotta Yhdysvaltojen sisällissodan jälkeen aika on enemmän kuin kypsä yhteiskunnan jälleenrakentamista varten. Kansakunnan pyrkimyksiä kuitenkin vaikeuttaa länteen pesiytyneet rikollisuudet. Yksi maan ensimmäisistä afrikkalais-amerikkalaisista senaattoreista kääntyy etsivä Matthias Breecherin (Kevin Makely) puoleen. Breecher on vähäpuheinen Pinkertonin etsivä, joka ei pelkää jakaa oikeutta revolverillään. Hänet palkataan jäljittämään liittovaltion sotarikollisista pahimmat. Jäljityksen edetessä ei vältytä ampumakohtauksilta tai nyrkkitappeluilta. Myös Breecherin päättäväisyyttä testataan, kun hän kohtaa matkallaan kauniin ja määrätietoisen pioneerijääkäri Sarahin (Mira Sorvino). Sarahin isä Reginald Cooke (Bruce Dern) sattuu nimittäin olemaan yksi Breecherin kohteista. Entinen sotarikollinen on kuitenkin vuoteen oma ja kuolemansairas. Etsivämme on päätettävä jääkö hän armollisesti odottamaan ja antaa luonnon hoitaa tehtävänsä. Jäljitettävienkin listalla olisi vielä yli pyyhittävää.

 

Villi Länsi tunnetaan lainsuojattomien ja yksinäisten ratsastajien paikkana, jossa ei pelätä pyöritellä paukkurautoja saluunoiden ovien heilumisen tahtiin. Hakeaksesi samaa tunnelmaa ei sinun nykyisin tarvitse asettua alttiiksi luotien viuhumiselle, vaan riittää, että otat mukavan asennon sohvalla ja laitat aihepiiriin sopivan pätkän pyörimään. Badland on tähän tarkoitukseen loistovalinta.

 

Arvostelija: @MinnaLN

 

 

Fantasy Island

 

Ikäraja: K16

Kesto: 1 tunti 49 minuuttia

Genre: Jännitys

 

Fantasy Island tai Blumhouse’s Fantasy Island on helmikuussa 2020 ensi-iltansa saanut amerikkalainen yliluonnollinen kauhupätkä, jonka on ohjannut Jeff Wadlow. Hän on ollut myös mukana elokuvan käsikirjoituksen teossa sekä tuottamisessa. Elokuva perustuu vuonna 1977 Gene Levittin luomaan samannimiseen televisiosarjaan. Fantasy Islandin rooleissa nähdään muun muassa Michael Peña, Maggie Q, Lucy Hale, Austin Stowell, Kim Coates ja Portia Doubleday. Elokuvassa seurataan viiden henkilön vierailua Fantasy Islandilla, jossa heidän unelmansa käyvät toteen ja alkavat pian muuttua kauheiksi painajaisiksi.

 

Bisnesnainen Gwen Olsen (Maggie Q), entinen poliisi Patrcik Sullivan (Austin Stowell), velipuolet J.D. (Ryan Hansen) ja Brax Weaver (Jimmy O. Yang) sekä häiriintynyt Melanie Cole (Lucy Hale) ovat voittaneet kilpailun, jossa palkintona on vierailu Fantasy Islandille. Fantasy Island on trooppinen luksuslomakeskus etäisellä saarella, jossa salaiset fantasiat ja unelmat käyvät toteen. Saapuessaan saarelle, he tapaavat saaren arvoituksellisen isännän Mr. Roarken (Michael Peña), joka johdattaa vierailijat heidän omiin fantasioihinsa. Jokaisella vieraalla on omat fantasiansa ja velipuolet päätyvät reiveihin kartanoon, Patrick värväytyy sotaan edesmenneen isänsä kunniaksi, Melanie päättää kostaa kiusaajalleen ja Gwen hyväksyy poikaystävänsä kosinnan. Yhtäkkiä fantasiat alkavatkin muuttua todeksi.

 

Leffa pureutuu ihmisten fantasioihin ja siihen, mitä sitten tapahtuu, kun mielen synkimmätkin ajatukset muuttuvat todeksi ja ainoa keino selvitä, on kohdata omat pelkonsa. Leffassa yhdistyy niin kauhu, scifi kuin draamakin ja se tarjoaa katsojalleen yllättäviä tilanteita. Fantasy Island sisältää myös upeita maisemia, sillä leffa on suurimmaksi osaksi kuvattu Fijillä Navodo Baylla. Elokuvaa on kuvattu tv-sarja Westworldin ja Cabin in the Woods -leffan sekoituksesi. Mikäli nämä kolahtavat sinuun, on Fantasy Island hyvä vaihtoehto leffailtaan.

 

Arvostelija: @HannaMarikaL

 

 

Lue lisää:

| Telia Yhteisön moderaattori |
0 vastausta