Julkinen alue
Telia Yhteisö
peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
Merja_J
Moderaattori
Moderaattori
  • 814 custom-general.kudos
  • 1103 custom-general.replies
  • 74 custom-general.solutions

Viikon elokuvauutuudet: Lemmikkiliiga & Kuin kissat ja koirat 3: Käpälät kimppaan

Ylläpito on lukinnut tämän ketjun. Uusia kommentteja ei voi kirjoittaa

Lemmikkiliiga.jpg

 

Tämän viikon leffatärpit keskittyvät perheen pienemmän väen eläinaiheisiin elokuviin. Esittelyssä on kuluneella viikolla ensi-iltansa saanut Lemmikkiliiga sekä aiemmin syyskuussa ilmestynyt Kuin kissat ja koirat -leffan 3. osa. Jälkimmäinen on ollut viime viikot yksi vuokratuimmista lastenleffoista, joten se varmasti viihdyttää koko perhettä. Molemmat elokuvat löydät meidän Telia TV Vuokraamosta ja ne on katsottavissa suomeksi. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, pääset tilaamaan omasi verkkosivuiltamme. Ensimmäinen vuokraus on aina maksuton. 

 

 

Lemmikkiliiga

 

Ikäraja: 7 vuotta

Kesto: 1 tunti 29 minuuttia
Genre: Lastenelokuvat

 

Tarina kertoo kulkukoira Rogerista, joka asuu hypermodernissa suurkaupungissa Robo Cityssä. Eräänä päivänä Roger ja hienostuneen tyylikäs lemmikkikissa Belle ajautuvat keskelle kaaosta robottien vallattua heidän kotikaupunkinsa. Roger ja Belle taustoistaan johtuen eivät ole ihan parhaimpia ystäviä, mutta eroavaisuudet, ennakkoluulot ja erimielisyydet on laitettava nyt syrjään, jotta he voivat pelastaa omat kotinsa. Vaarantäyteiselle pelastusretkelle he lähtevät yhdessä karvaisten ystäviensä ja yhden tunteellisen robotin kanssa. Hauskat hahmot, menevä musiikki ja vauhdikkaat tapahtumat pitävät mielenkiinnon yllä alusta loppuun saakka.

 

 

 

Kuin kissat ja koirat 3: Käpälät kimppaan


Ikäraja: 7 vuotta
Kesto: 1 tunti 20 minuuttia
Genre: Lastenelokuvat

 

Kymmenen vuotta sitten luotiin kissojen ja koirien yhteinen tarkkailujärjestelmä ylläpitämään rauhaa. Nyt sota on kuitenkin syttymässä uudelleen. Teknisesti taitava pahis hakkeroituu langattomiin verkkoihin käyttääkseen vain kissojen ja koirien käyttämiä taajuuksia. Hän manipuloi eläimet selkkaukseen ja sekasorto on valmis. Gwen the Cat ja Roger the Dog kuuluvat omistajiensa tietämättä huippusalaiseen agenttiryhmään ja pelastavat muita eläimiä pinteestä. Nyt heidän tehtävänään on käyttää eläinvaistojaan ja palauttaa rauha kissojen ja koirien välille apujoukkojensa avulla. Kuin Kissat ja koirat on elokuvasarjan 3. osa ja se sopii katsottavaksi vaikka koko perheen voimin.

 

 

Lue myös näistä leffoista:

 

| Telia Yhteisön moderaattori | Apple iPhone 12 | Apple Watch SE | C More
0 vastausta