Viikonlopun leffatärpit: Aladdin & Kaksi kuningatarta



 


Sukella Viikonlopun leffatärppien kanssa valtataisteluiden ja juonittelun maailmaan. Vuokraamon uutuudet Aladdin ja Kaksi kuningatarta kertovat vallanhimosta eri puolilla maailmaa - Britanniassa ja Agrabassa. Kuka ottaa tiukimman otteen vallan kahvasta, ja saako paha lopulta palkkansa? 


 


Kaksi kuningatarta


 


Draama


124 min


K12


 



 


Jos pidät pukudraamoista, sinun on nähtävä Josie Rourken Kaksi kuningatarta, joka sijoittuu 1500-luvun Britanniaan. 


 


Karismaattinen Maria Stuart (Saoirse Ronan) nousi Ranskan hallitsijaksi jo 16-vuotiaana, mutta jäätyään leskeksi 18-vuotiaana häntä yritetään painostaa nopeasti uuteen avioliittoon. Uhmakas Maria päättää painostuksesta piittaamatta palata kotimaahansa Skotlantiin hallitakseen Ranskan sijaan synnyinmaataan, jonka kruunu hänelle perimysjärjestyksen mukaisesti kuuluu. Toisin käy, kun Skotlanti ja Englanti päätyvät Marian protestanttiserkun Elisabet I:n (Margot Robbie) valtaan. 


 


Elokuvassa käydään sekä kahden voimakastahtoisen naisen valtapeliä, että vastakkainasettelua naisten ja miesten välillä miesvaltaisessa maailmassa. Kuten odottaa saattaa, juonittelulta, petoksilta tai kapinoilta ei voida välttyä, ja elokuva on alusta loppuun asti hiottua silmänruokaa pukuloistoineen ja maskeerauksineen. 


 


Aladdin


 


Komedia, seikkailu, musikaali


128 min


K7


 



Aladdin on takuuvarma elokuva koko perheen illanviettoon. Tämä kiistatta yksi 90-luvun rakastetuimmista Disney-klassikoista on saanut uutta eloa live action -versiosta. Aladdin kunnioittaa piirrosversiota, mutta tuo tuttuun tarinaan ripauksen jotakin uutta. Will Smithin roolisuoritus lampunhenkenä on kaikkine lauluesityksineen luonnollinen ja hänelle tehty. 


 


Agraban satumainen satamakaupunki välittää värikkäine kujineen ja tuoksuineen paahteisen yön tunnelman kotisohvalle asti. Katurotta Aladdin (Mena Massoud) sekoituu Jafarin salajuoneen, ja päätyy vapauttamaan Lampunhengen. Henki ei kuitenkaan voi toteuttaa Aladdinin hartainta toivetta - saada Prinsessa Jasminin (Naomi Scott) rakastumaan häneen. 


 



 


Kerro mielipiteesi leffatärpeistä tai omat vinkkisi kommenttiboksissa! 


 


Lue myös nämä:



0 vastausta

Ei vielä vastauksia. Ole sinä ensimmäinen ja vastaa, kysy tai kommentoi!

Vastaa