Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 64226
Kirjoituksia 174726

Viikonlopun leffatärpit: Greta & The Hole in the GroundHighlighted

Viikonlopun leffatärpit: Greta & The Hole in the Ground

Yhteisömanageri
Viestejä 384 kpl

Viikonlopun leffatärpit: Greta & The Hole in the Ground

1/1

New York Subway.jpg

Virittäydy jännittävään viikonloppuun elokuvien avulla. Tämän viikon elokuvatärpeissä on luvassa sykettä ja sylkeä. Greta sijoittuu Yhdysvaltojen New Yorkiin ja The Hole in the Ground Irlannin maaseudulle. Nappaa vinkit talteen ja näppäile tiesi Vuokraamoon.

 

Greta

 

K16

Draama/Jännitys

98min

 

 

Nuori nainen, Frances (Chloë Grace Moretz), löytää kauniin käsilaukun metrosta New Yorkista. Frances päättää palauttaa laukun ja etsiä sen omistajan. Laukun omistajaksi paljastuu viehättävä leskirouva Greta (Isabelle Huppert). Frances on juuri menettänyt äitinsä ja ehkä juuri siitä syystä päätyy ystävystymään Gretan kanssa. Pian ilmenee kuitenkin, että tuon yksinäisen ja erikoisen leskirouvan elämästä löytyy synkkiä salaisuuksia. Frances yrittää ottaa etäisyyttä Gretaan mutta Greta on aina siellä missä hänkin. Ihan joka paikassa. Tilanne äityy hengenvaaralliseksi kun salaisuudet paljastuvat.

 

The Hole in the Ground

 

K16

Kauhu

90min

 

 

Irlantilainen kauhuelokuva kertoo yksinhuoltaja äidistä Sarahista (Seána Kerslake), joka muuttaa poikansa Chrisin (James Quinn Markey) kanssa Irlannin maaseudulle. Äiti ja poika löytävät kotinsa läheltä metsästä ison kraaterimaisen kuopan. Elokuvaa vallitsee kauhunsekainen tunnelma kun pojan käytös alkaa muuttua vähän muuton jälkeen. The Hole in the Ground on siitäkin mielenkiintoinen elokuva, että siinä nähdään suomalaisnäyttelijä Kati Outinen. Hän näyttelee sekopäistä iäkästä naista, jolla on mystinen menneisyys. Nainen alkaa kirkua, ettei Chris ole Sarahin poika. Herää epäilys onko kraaterilla tapahtunut pojalle jotain - onko hän riivattu?

 

Elokuva kasvaa loppua kohden ja pohdintaa riittää muuttuuko Chrisin käytös oikeasti vai onko kuitenkin niin, että Sarahin mielenterveys alkaa järkkyä?

 

Oletko nähnyt jommankumman näistä? Mitä tykkäsit?

 

Lue myös:

0 tykkäystä