Yhteisö

Lueskele, kysy neuvoa, keskustele, opi uutta ja liity mukaan!
Jäseniä 63902
Kirjoituksia 174054

Viikonlopun leffatärpit: The Beach Bum & RocketmanHighlighted

Viikonlopun leffatärpit: The Beach Bum & Rocketman

Yhteisömanageri
Viestejä 356 kpl

Viikonlopun leffatärpit: The Beach Bum & Rocketman

1/1

Rocketman.jpg

 

Hyppää viikonlopun viettoon Elton Johnin tai rantapummin kanssa. Esittelyssä tällä viikolla elämänkerrallinen musikaalielokuva Rocketman Elton Johnista ja kepeä The Beach Bum, jossa näyttelee muun muassa rap-artisti Snoop Dogg. Nämä löytyy tuttuun tapaan Vuokraamosta.

 

The Beach Bum

 

Komedia

95min

K16

 

The Beach Bum.jpg

 

The Beach Bum on Harmony Korinen ohjaama ja käsikirjoittama komedia, jossa on melkoinen näyttelijäkaarti. Sarjan päähenkilöä näyttelee Matthew McConaughey ja lisäksi merkittävissä rooleissa tavataan Snoop Dogg, Isla Fisher, Zac Efron, Martin Lawrence ja Jonah Hill

 

Elokuva kertoo Moondog (Matthew McConaughey) nimisestä rantapummista, joka viihdyttää ihmisiä vailla vastuun painavaa taakkaa. Moondog on päihderiippuvainen ja elää elämäänsä hyväksi näkemällään tavalla. Tästä elokuva sinun iltaasi, kun kaipaat aivot narikkaan -fiilistä.

 

 

Rocketman

 

Draama/Elämänkerrallinen/Musikaali

121min

K12

 

Rocketman1.jpg

 

Sir Elton Johnin elämästä kertova Rocketman vie mennessään kaltoin kohdellun pikkupojan elämään. Elokuvassa seurataan Elton Johnin (Taron Egerton) matkaa Reginald Dwightista superstaraksi. Rocketmanissa näkyy kuinka Elton John on kärsinyt huumeongelmista ja alkoholismista pitkään. Muiden vaikeuksien lisäksi Elton ajautuu myrkyllisiin ihmissuhteisiin. Hänen rinnallaan säilyy hyvä ystävänsä ja sanoittaja Bernie (Jamie Bell).

 

 

Oletko katsonut näistä jo jommankumman? Mitä pidit?

 

Lue myös:

0 tykkäystä