peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
138710 Kirjoitusta
46867 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Viikon hitti -osion ohje, aloita täältäYhteisömanageri
Yhteisömanageri
Rekisteröitynyt: ‎12-12-2014
Kirjoituksia: 2 288
1/1

Viikon hitti -osion ohje, aloita täältä

Aloitimme kesäkuun 2017 loppuun asti ulottuvan verkkokaupan kamppiksen jossa myymme joka viikko yhden laitteen tarjoushinnalla. Tässä osiossa kerromme mikä laite siellä kulloinkin on tarjouksessa.

 

Osio on suljettu siltä osin että vain ylläpito voi avata tänne uuden keskustelun. Voit kuitenkin vapaasti kirjoittaa ja kommentoida olemassaoleviin keskusteluihin jos niin haluat.

 

Vinkki: Voit tilata hälytyksen tästä osiosta sähköpostiisi jolloin aina, kun tänne perustetaan uusi keskusteluketju saat siitä ilmoituksen. Tämän ilmoituksen voit tilata jos olet Yhteisön jäsen ja se tapahtuu näin:

 

1) Mene tämän osion päänäkymään eli tänne

2) Klikkaa oikeassa yläreunassa olevaa hammasratas-nappia ja valitse sieltä "Tilaa sähköposti-ilmoitus uusista aiheista"

 

 

0 tykkäystä