peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 

Yhteisön kuvakisa heinäkuu 2017

KESÄ ON MATKUSTUKSEN KUUMINTA AIKAA

Suomalaiset suuntaavat reissuun kohti Euroopan lomakohteita. Puhelin on monelle tärkeä kumppani matkan aikana, sillä sen avulla tallennetaan parhaimmat hetket kuviksi, soitetaan kuulumiset kotipuoleen ja tarkistetaan netistä parhaimpien nähtävyyksien ja ravintoloiden sijainnit. Näistä syistä matkailijan ykkösvalinta on Telia, sillä kaikkia uusia liittymiämme voi käyttää reilusti myös EU-alueen reissuissa ilman pelkoa laskuyllätyksistä.

 

KISA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE :)

 

OTA KUVA JA NÄYTÄ, MITÄ YHTEYTEMME MAHDOLLISTAVAT REISSUILLASI

Näin olet mukana mahtavien palkintojen arvonnassa. Kuva meille ja kenties 500€ lahjakortti Telian verkkokauppaan tai Finnkinon leffalippupaketti sinulle.

NÄIN HOMMA TOIMII

1) Nappaa kuva jolla näytät, mitä yhteytemme mahdollistavat matkoillasi. Euroopassa, tai muualla maailmassa.

2) Postaa kuvasi tähän Yhteisön kuvakisa -osioon. Tämän tekstin yläpuolella on kuva ja sen päällä nappi "Aloita uusi keskustelu", klikkaa siitä. Lisää keskustelun otsikoksi parilla sanalla tarinasi kuvan takaa ja lisää kuva postaukseesi "Valokuvat"-napin kautta. Ei muuta, simple as that. Jos/kun postaat useamman kuvan, lisää yksi kuva yhteen postaukseen.

3) Voit osallistua kisaan niin monella kuvalla kuin haluat. Maksimoi voittomahdollisuutesi ja postaa uusi kuva vaikka joka viikko. Kuvan ei tarvitse välttämättä olla otettu kisa-aikana, kunhan se muutoin sopii kisaan.

Kisa-aika 12.6. - 30.7.2017.

Arvomme joka viikko 10 kpl Finnkinon leffalippupaketteja sekä elokuun alussa 500€ lahjakortin Telian verkkokauppaan. Tsekkaa arvonnan säännöt täältä.

Tuu messiin!

Mistä nyt puhutaan?

Suosituimmat