peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
139747 Kirjoitusta
47256 Jäsentä
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Yhteisön kuvakisa heinäkuu 2017

KESÄ ON MATKUSTUKSEN KUUMINTA AIKAA

Suomalaiset suuntaavat reissuun kohti Euroopan lomakohteita. Puhelin on monelle tärkeä kumppani matkan aikana, sillä sen avulla tallennetaan parhaimmat hetket kuviksi, soitetaan kuulumiset kotipuoleen ja tarkistetaan netistä parhaimpien nähtävyyksien ja ravintoloiden sijainnit. Näistä syistä matkailijan ykkösvalinta on Telia, sillä kaikkia uusia liittymiämme voi käyttää reilusti myös EU-alueen reissuissa ilman pelkoa laskuyllätyksistä.

 

KISA ON PÄÄTTYNYT, KIITOS KAIKILLE OSALLISTUJILLE :)

 

OTA KUVA JA NÄYTÄ, MITÄ YHTEYTEMME MAHDOLLISTAVAT REISSUILLASI

Näin olet mukana mahtavien palkintojen arvonnassa. Kuva meille ja kenties 500€ lahjakortti Telian verkkokauppaan tai Finnkinon leffalippupaketti sinulle.

NÄIN HOMMA TOIMII

1) Nappaa kuva jolla näytät, mitä yhteytemme mahdollistavat matkoillasi. Euroopassa, tai muualla maailmassa.

2) Postaa kuvasi tähän Yhteisön kuvakisa -osioon. Tämän tekstin yläpuolella on kuva ja sen päällä nappi "Aloita uusi keskustelu", klikkaa siitä. Lisää keskustelun otsikoksi parilla sanalla tarinasi kuvan takaa ja lisää kuva postaukseesi "Valokuvat"-napin kautta. Ei muuta, simple as that. Jos/kun postaat useamman kuvan, lisää yksi kuva yhteen postaukseen.

3) Voit osallistua kisaan niin monella kuvalla kuin haluat. Maksimoi voittomahdollisuutesi ja postaa uusi kuva vaikka joka viikko. Kuvan ei tarvitse välttämättä olla otettu kisa-aikana, kunhan se muutoin sopii kisaan.

Kisa-aika 12.6. - 30.7.2017.

Arvomme joka viikko 10 kpl Finnkinon leffalippupaketteja sekä elokuun alussa 500€ lahjakortin Telian verkkokauppaan. Tsekkaa arvonnan säännöt täältä.

Tuu messiin!

Mistä nyt puhutaan?

Suosituimmat