peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
57954 Jäsentä
161478 Kirjoitusta

Telia yhteisö on nyt myös laiteyhteisö

Lue lisää
Yhteistyössä OnePlus

Eino Leino ja muut runoilijatKommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 76
1/3

Eino Leino ja muut runoilijat

Suven ja runon päivä on jälleen 6. heinäkuuta. Miten aiotte viettää tai vietitte sitä? Kertokaa siitä muillekin. 

 

Olen itse soittaja samassa ”Suvi-illan iloksi, sanoja ja säveliä” -tilaisuudessa kuin myös viime vuonna. Runot ovat kauniita, kun niitä esilttävät hyvät lausujat. Viime vuonna paikalla oli niin paljon kuin saliin mahtui. Jopa järjestäjät odottivat vähemmän kuulijoita.

 

Nimimerkkini tarkoittaa pianon soittajaa. Säestän tilanteen mukaan joko yksinlaulajaa tai yhteislauluja. Joskus saan esiintyä yksin omalla ohjelmistolla. Näin on tällä kertaa. Järjestäjän tilaus oli ”noin 15 minuuttia Kesäistä ja iloista musiikkia”. Kappaleet olen jo valinnut. Vielä pitää harjoitella. Mukana esiintymispaikalle vien oman kannettavan digitaalisen pianoni. 

2 vastausta
Kommentaattori
Rekisteröitynyt: ‎04-11-2018
Kirjoituksia: 76
2/3

Vs: Eino Leino ja muut runoilijat

Nyt on tilaisuus ohi. Jälleen paikalla oli kiinnostuneita ihmisiä niin paljon kuin paikkoja riitti. Lausuntaa kuunneltiin kiinnostuneena ja murrepakinoiden esityksen aikana koko yleisö nauroi monta kertaa. Suorasanaisen pakanoiden esitys oli todella hyvä. Runojen lausujat olivat hillitympiä.

 

Alkuosa oli varattu runoudelle ja väliajan jälkeen tuli ensin itseään kitaralla säestävä laulaja. Hän esitti itse sanoittamiaan ja säveltämiään uusia lauluja. Lopuksi oli paikallisesta naiskuorosta 8 laulajan taitava ryhmä, joka yllätti raikkaalta ohjelmavalinnallaan.

 

Itse esiinnyin siinä vaiheessa, kun yleisö vähitellen kertyi paikalle ja vielä puhui ja liikkui. Sain kuitenkin jokaisen kappaleen jälkeen aplodit ja tilaisuuden jälkeen kehuja. Se lämmitti mieltäni.

Moderaattori
Moderaattori
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2017
Kirjoituksia: 284
3/3

Vs: Eino Leino ja muut runoilijat

Hieno avaus @soittajaeino!

Tällaisia kesäjuttuja on todella mukava kuulla, varmasti hieno tilaisuus ollut Hymiö Onnellinen

Telia Yhteisö on nyt myös Laiteyhteisö.jpg
0 tykkäystä