peruuta
Näytä tulokset kohteelle 
Hae sen sijaan kohdetta 
Tarkoititko: 
52981 Jäsentä
152211 Kirjoitusta
Katso mitä kaikkea voit tehdä Yhteisössä
^

Hienoa, kun tulit Yhteisöön. Täältä löydät valtavasti keskusteluita, blogeja ja ratkaisuja. Voit keskustella yhdessä muiden samanhenkisten jäsenten sekä ajoittain myös työntekijöidemme kanssa. Kokosimme sinulle kolme vinkkiä jotta pääset nopeasti kartalle siitä, mistä Yhteisössä on kyse.

ETSI JA LUE

Etsi tietoa, selaa keskusteluita ja lue blogeja. Joku toinen on saattanut jo painia saman ongelman kanssa ja saada siihen ratkaisun. Jos et löydä etsimääsi, aloita uusi keskustelu ja kysy neuvoa osaavilta jäseniltämme.

HAKUUN

JÄSENET AUTTAVAT TOISIAAN

Yhteisössämme jäsenet neuvovat toisiaan ja keskustelevat keskenään. Törmäät nopeasti myös VIP-jäseniimme. He kaikki ovat tavallisia asiakkaita kuten sinäkin.

TUTUSTU

OSALLISTU JA KEHU

Osallistu keskusteluihin, skaboihin ja pilotteihin. Kerro kokemuksistasi, ratko muiden ongelmia. Samalla keräät arvomerkkejä ja etenet Yhteisössä pidemmälle. Sinulla on mahdollisuus päästä jopa VIP-jäseneksi.

LUE LISÄÄ

Hauskat nettivideot ja kuvatKunniajäsen
Rekisteröitynyt: ‎08-08-2012
Kirjoituksia: 1 270
1/2

Hauskat nettivideot ja kuvat

Pistetäänpä uutta ketjua pystyyn Hymiö Onnellinen

 

Tarkoituksena postata tänne hauskoja videoita/kuvia joihin törmäät internetin syövereissä, pistetään hauskuus kiertoon!

 

Aloitellaan tällaisella hersyvällä pätkällä, jossa joku näppärä on yhdistänyt ääniohjattavan Amazon Alexa apurin "Billy Bass Fish" leluun.

 

1 vastaus
Lady
Lady
Rekisteröitynyt: ‎06-06-2015
Kirjoituksia: 2 798
2/2

Vs: Hauskat nettivideot ja kuvat

Jatketaanpas vähän samalla aihepiirillä Hymiö Silmänisku Tämä on ehkä enemminkin kummallinen tai outo keskustelu kahden "robotin" välillä Hymiö Erittäin onnellinen

 

#koskamävoin
Stupid is as stupid does - Forrest Gump